Şimdi Ara

lstiyorum ki , Yetenek Sizsinizi Bilal Göregen Kazanmasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletimiz Engellilere Acıdığı lçin Bilal Kazanıcak Bence Ama , Ben Kazanmasını lstemiyorum. Peki Ya Siz Benimle Aynı Düşüncedemisiniz ?.

Dipnot : Belki Bilal'inde Kendine Göre Yapacakları Vardır (Ameliyat Olmak vs vs . ) , Ancak Bu Öbürlerinin Hakkını Yemek Olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unprotected # PETTIBONE -- 21 Mart 2010; 21:04:27 >

• Kesinlikle.
  • Evet. Bence de kazanmasın. Sırf engelli olduğu için halkımız acıyıp oy atıyor. Bir yeteneği yok ki. Sadece kart kart bağırıyor. Bence o grup güzeldi. Hani basketbol falan oynayan vardı ya.
  • kazanmasın
  • Sen hiç hayatında bi organını kaybettin mi ?Ben geçici kör oldum ve o adamın durumunu çok iyi anlıyorum belki gözlerini açtıaracak o parayla kazanırsa mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Sen hiç hayatında bi organını kaybettin mi ?Ben geçici kör oldum ve o adamın durumunu çok iyi anlıyorum belki gözlerini açtıaracak o parayla kazanırsa mutlu olurum.

Başkalarının Hakkını Yemesini Hor Görüyorsun Yani ?.
  • Bencede kazanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 21 Mart 2010; 21:09:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesin o kazanaack,bu ülkede acitasyon yapacaksın yoksa gemini yürütemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Bence kazansın

Görüşüne Saygım Sonsuz . Seninde Kendine Göre Nedenlerin Vardır.
  • İlker Atay kazansın bence hani Michael Jackson dansı yapan
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 5 Şubat 2021; 16:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Sen hiç hayatında bi organını kaybettin mi ?Ben geçici kör oldum ve o adamın durumunu çok iyi anlıyorum belki gözlerini açtıaracak o parayla kazanırsa mutlu olurum.

Helal olmayan para ile açtırmanın hükme ne ? O parayı o hak etmiyor.

Burda kimse o adam yaşamasın ölsün kör kalsın demiyor.Aksine herkes onun için dua ediyor.Fakat HAK etmek ayrı birşey.Hak edenin hakkını yemiş olur kazanırsa
  • Toplumumuz televizyon ekranında kaybedenin düşenin ezilenin hep yanında, ama gerçek hayatta o düşene hep bir tekme de kendisi vuruyor

Engellileri normal hayatta umursamadan yaşıyor ama ekrana çıkınca her zaman yardım ediyoruz

onlara asıl gündelik yaşamda yardım etmemiz gerekiyor.Yarın öbür gün bilal 1. olsun olmasın insanlarımızın akıllarında hiçbirşey değişmeyecek

engelli vatandaş yine otobüse dolmuşa binemeyecek yine toplumdan dışlanacak

Onlara yardım etmek istiyorsak oy atmayın biraz umursayın yeter
  • Yarışma ne? yetenek yarışması
    En yetenekli Bilal mi? Hayır

Eğer Bilal G. kazanırsa büyük haksızlık yapılmış olur oraya kareografiyle çıkan herkesin çok büyük çaba gösterdiğine inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Yarışma ne? yetenek yarışması
    En yetenekli Bilal mi? Hayır

Eğer Bilal G. kazanırsa büyük haksızlık yapılmış olur oraya kareografiyle çıkan herkesin çok büyük çaba gösterdiğine inanıyorum.

• Adamın yetenekli olduğunu düşünmüyorum.

Acunun sırf reyting amaçlı çıkarttığını düşünüyorum.

Adamın söylediği şarkıda, yaptığı figürlükte en ufak bir çalışma çabalama yetenek azim vs. olduğunu düşünmüyorum.

Adama saygım sonsuzdur o ayrı. Acun isterse bir günde gözünü açtırır ama neyse sonuçta reyting var ya. İsteyen istediğini desin dediklerimin gerçek olduğunu herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 21 Mart 2010; 21:16:53 >
  • Kazanmayacak bence, daha iyi şov yapanlar mevcut.
  • Bence kazanmasın ama Acun da bi kıyak yapıp ameliyat yaptırsın yani ayıp günah o kadar para alıyor...
  • Bencede kazanmasın.Ondan daha iyileride var ;-)
  • Bende kazanmamasını istiyorum.Biraz yağcılığıda var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.