Şimdi Ara

LSP-Fix Winsock 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir haftadır internet ile ilgili sorunlar yaşıyordum,bunun üzerine winsock'tan suphelendim ve lsp fix ile tarama yaptım.
    Tarama sonucunda bir sürü dosyada sorun olduğunu buldu.Ancak bunları sildiğimde internet bağlantım gidiyor ve hiçbir şekilde nete giriş yapamıyorum.

nlaapi.dll
    napinsp.dll
    pnrpnsp.dll
    mswsock.dll
    winrnr.dll
    Wlidnsp.dll
    mdsnnsp.dl

Bunlardan hangilerine mudahele etmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz? Hepsini seçip remove dediğimde sistem net bağlantısını kökünden kesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

Arkadaşlar bir haftadır internet ile ilgili sorunlar yaşıyordum,bunun üzerine winsock'tan suphelendim ve lsp fix ile tarama yaptım.
    Tarama sonucunda bir sürü dosyada sorun olduğunu buldu.Ancak bunları sildiğimde internet bağlantım gidiyor ve hiçbir şekilde nete giriş yapamıyorum.

nlaapi.dll
    napinsp.dll
    pnrpnsp.dll
    mswsock.dll
    winrnr.dll
    Wlidnsp.dll
    mdsnnsp.dl

Bunlardan hangilerine mudahele etmem gerekiyor yardımcı olurmusunuz? Hepsini seçip remove dediğimde sistem net bağlantısını kökünden kesiyor.

combofixle tarama yapın bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

quote:

Arkadaşlar bir haftadır internet ile ilgili sorunlar yaşıyordum,bunun üzerine winsock'tan suphelendim ve lsp fix ile tarama yaptım.

nlaapi.dll
    napinsp.dll
    pnrpnsp.dll
    mswsock.dll
    winrnr.dll
    Wlidnsp.dll
    mdsnnsp.dl

Combofix hiçbirşey bulamadı en son yaptığımda ama sen öyle diyorsan bir daha bir aratıyıp dostum.
    Hijackthis ile de tarama yaptım,o uyarı verdiği ve silemediği için lsp fixi yükledim.
    Peki bu yazdığım solda duran listedekilere mudahele etmeme gerek var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

quote:

nlaapi.dll
    napinsp.dll
    pnrpnsp.dll
    mswsock.dll
    winrnr.dll
    Wlidnsp.dll
    mdsnnsp.dl

Combofix hiçbirşey bulamadı en son yaptığımda ama sen öyle diyorsan bir daha bir aratıyıp dostum.
    Hijackthis ile de tarama yaptım,o uyarı verdiği ve silemediği için lsp fixi yükledim.
    Peki bu yazdığım solda duran listedekilere mudahele etmeme gerek var mı?

kardeş internetle ilgili sorun yaşıyorsan bi de farklı bişeyle interenete girip kontrol et yani hemen bilgisayara atma suçu belki modemle ilgili sorun var belki hatlarda problem var

• libraryfiles indir yükle

sonra

cmd ye gir

netsh winsock reset

yaz enterla pc ye reset at
  • Beyler sağolun cevaplarınız için,başıma neler geldi bu soruyu sorduktan sonra :)
    Onu bunu siliyim interneti düzeltiyim derken pc açılmaz hale geldi,dün geceden beri uğraşıyorum çözemedim ve format atmak zorunda kaldım.
    Tam windows şifre ekranı çıkacağı anda mavi ekran uyarısı ile win reset atıyordu.
    Sfc scan vs hiçbiri işe yaramadı,kurulum cdsi ile geri yükleme yapamadım,Hiren's boot ile belki çözerim dedim ama ondada bir sürü program olduğu için beceremedim.Mini xp ile en azından gerekli olan bir kaç dosyayı diğer partition'a atabildim.
    Muhtemelen register dosyalarının içine ettim.Neyse artık yapcak bişi yok uzun zamandır format yememişti pc,belkide hayırlı olmuştur.
    Sağolun tekrardan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.