Bildirim
LPGli kullanımdaki benzin sarfiyatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
inandırıcı değil 200tllik gaza 150 tl benzin kullanmış olursunuz. normali 200tllik gaza 40-50 tl arasıdır. tabi bu şehirden şehire değişir. mesela ben adanada 200 lira gaz 40 tl benzin alırım yazın 20 tllik. erzurum gibi soğuk yerlerde daha fazla olur ama o kadar olmaz tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
aracımda sıralı sistem lpg mevcut,benzin sarfiyatı çok yüksek, şöyle örnekleyebilirim; 40liralık gaz 30liralık benzin alıyorum gazlı kullanıyorum ama gaz ile benzin neredeyse aynı sürede bitiyor,sadece ateşlerken kullanıyorsa bu kadar çok harcaması normal midir?
merhaba,
Benim Kendi Aracımda ayda 2000 km civarında yol yapıyorum benzin harcamam ise aylık 20-25 lira civarında sizin olayda bir sıkıntı var aklıma ilk etapta bilgisayarlı gösterge yüzünden km düşüyor da siz benzin bitiyormu sanıyorsunuz? Diye Düşünüyorum, Nacizane ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Florya Otogaz
quote:
aracımda sıralı sistem lpg mevcut,benzin sarfiyatı çok yüksek, şöyle örnekleyebilirim; 40liralık gaz 30liralık benzin alıyorum gazlı kullanıyorum ama gaz ile benzin neredeyse aynı sürede bitiyor,sadece ateşlerken kullanıyorsa bu kadar çok harcaması normal midir?
merhaba,
Benim Kendi Aracımda ayda 2000 km civarında yol yapıyorum benzin harcamam ise aylık 20-25 lira civarında sizin olayda bir sıkıntı var aklıma ilk etapta bilgisayarlı gösterge yüzünden km düşüyor da siz benzin bitiyormu sanıyorsunuz? Diye Düşünüyorum, Nacizane !
banada sıkıntı var gibi geldi o yüzden sormak istedim, bunu gazcıya mı göstermeliyim,kim anlar acaba?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Florya Otogaz
quote:
merhaba,
Benim Kendi Aracımda ayda 2000 km civarında yol yapıyorum benzin harcamam ise aylık 20-25 lira civarında sizin olayda bir sıkıntı var aklıma ilk etapta bilgisayarlı gösterge yüzünden km düşüyor da siz benzin bitiyormu sanıyorsunuz? Diye Düşünüyorum, Nacizane !
banada sıkıntı var gibi geldi o yüzden sormak istedim, bunu gazcıya mı göstermeliyim,kim anlar acaba?
hangi marka lpg kit ini kullanıyosun, o fırmayla gorusursen hallederler zannedersem sorununu.. sıcaklı ayarını dusurseler duzelcek sankı %40 derecede ayarlısa zor gecer havada soguk oldugundan benzını cok kullanırsın, %30 derece ideal olanı zannedersem veya kitine göre bıraz daha dusurebılırsın..iyi gunler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X