Şimdi Ara

Lpg'yi ruhsata işletme teferruatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cümletten hayırlı akşamlar ve hayırlı ramazanlar. 29 haziranda noter satışını aldığım aracıma 2 hafta önce brc lpg kiti montajı yaptırdım ve henüz ruhsata işlettirmedim. noter satışından sonra ruhsatı çıkarmak için 1 ay sürem varmış duyduğuma göre bu yüzden bu haftasonuna kadar halletmem gerekli. yarın sabah lpg nin projesi ile faturasını alıp sızdırmazlık testine gideceğim. bundan sonra ne işlem yapmam gerekli muayene vs. gibi durumları halledip aracın ruhsatını direkt olarak lpg işli olarak çıkartabilmem için en kolay ve en az masraflı yöntem nedir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sızdırmazlık raporundan sonra şoförler odasından Ek-1 belgesi alıyorduk daha önceden, ama bunu kaldırdılar yanlış bilmiyorsam bu işlemide tuvturk muayene istasyonları yapıyor olması gerek son durum nedir bilemiyorum.

Sızdırmazlık raporu ve Ek-1 belgesi ile birlikte Muayene istasyonuna gidiyorsunuz aracınızın yakıt cinsi Benzin + Lpg olarak ek-1 belgesine işlendikten ve aracınız muayeneden kusursuz geçtikten sonra Trafik Tescil Bürosuna giderek yeni ruhsatlarınız çıkartıyorsunuz.
  • teşekkür ediyorum muayeneden kusursuz geçmek için nelere dikkat etmek lazım acaba birazda onları araştırayım başım ağrımasın zira fazla zamanım yok haftasonuna kadar halletmem lazım bütün işleri..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.