Şimdi Ara

LPG TAKTIRDIM ARAÇ TİTRİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar clio 4 0,9 tce aracıma landirenzo lpg taktırdım. araç ilk kalkışta hele de gaza hafif basarak kaltığımda acayip bir takırtı sesi çıkarıyor önceden de bir miktar titrerdi ama ne bu kadar şiddetliydi ne de o mekanik ses vardı... ilaveten araç rölantide çalışırken de fren pedalı üzerinde bariz titreme hissediyorum lpgden önce bu kesinlikle yoktu...

benzer sorun yaşayan var mı

• Turbolu araca LPG'yi kaça taktırdınız hocam? Sıvı sistem mi acaba?
  • Öncelikle hayırlı olsun, gaz ayağının doğru yapıldığına emin misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam madem LPG düşündün niye 1.2 atmosferik almadın?

Turbo motora her usta LPG takamaz her kit uymaz sorunu bilmem inşallah yardımcı olan çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem 0.9 motor hem LPG araba ne yapsın.
    Baktı olacak gibi değil isyanın ayak sesleri DİKKAT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG kablonuzu temin ederek LPG forumlarını da didik didik ederek kendi ayarınızı kendiniz yapabilirsiniz. Montajdan kaynaklı bir hata değilse gaz ayarını yaparsınız tertemiz binersiniz.

• sıfır dokuza lpg taktırmaktansa otobüse binmek daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

LPG kablonuzu temin ederek LPG forumlarını da didik didik ederek kendi ayarınızı kendiniz yapabilirsiniz. Montajdan kaynaklı bir hata değilse gaz ayarını yaparsınız tertemiz binersiniz.
    turboya lpg
  • 0.9 hacim,Turbo,LPG.

Soruya gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Öncelikle hayırlı olsun, gaz ayağının doğru yapıldığına emin misiniz?

alanında uzman ve sadece landirenzoyla çalışan bir bayiye taktiırdım. zaten reno nun kendi servisleri de sadece landirenzo takıyor diye biliyorum. ustalar toplamda 4 saatte taktılar bayağı uğraştılar...
  • quote:

LPG kablonuzu temin ederek LPG forumlarını da didik didik ederek kendi ayarınızı kendiniz yapabilirsiniz. Montajdan kaynaklı bir hata değilse gaz ayarını yaparsınız tertemiz binersiniz.

hocam peki rölantide fren pedalının titremesi neden olabilir
  • Ne alaka 0.9 a tüp taktırılmaz. Bal gibi de takılır. Motor turbolu. Güç problemi yok. Buradaki problem gaz ayarlarının doğru yapılmamış oluşu. Ya da bazı parçalarda problem vardır. Taktırdığınız yere giderseniz garanti kapsamında sorunu giderirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Öncelikle hayırlı olsun, gaz ayağının doğru yapıldığına emin misiniz?

alanında uzman ve sadece landirenzoyla çalışan bir bayiye taktiırdım. zaten reno nun kendi servisleri de sadece landirenzo takıyor diye biliyorum. ustalar toplamda 4 saatte taktılar bayağı uğraştılar...

Silkeleme tarzında oluyorsa ya ayarı iyi yapılmamıştır, ya da filtre değişecektir. Yeni olduğu için fiktre düşük bir ihtimal. İşçilik iyi yapıldıysa bir kez daha götürün düz yolda da bir ayar yapsınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun nozzle ölçüsünün takılmaması rölantide titremeye neden olabilir. mscsi.net/destek burayı bir inceleyin. Uygun bir fiyata LPG kablonuzu alıp yanında gelen cd ile laptopunuzdan değerleri okuyup bu değerlerle beraber bir konu açın.

İncelemedim sizin araç icin ama verdiğim linkte belki aynı sorunu yaşayıp konu açan bile olmuştur. Kabloyu bağlayıp değerleri görerek ne yapacağınıza karar verirsiniz. Çok basit bir işlem korkulacak, endişe edilecek hicbir yanı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam madem LPG düşündün niye 1.2 atmosferik almadın?

Turbo motora her usta LPG takamaz her kit uymaz sorunu bilmem inşallah yardımcı olan çıkar

hocam reno servisleriyle önceden görüşmüştüm onlar da sadece landirenzo takıyoruz demişlerdi ben serviste taktırmadım başka bayi taktı ama yılların bayisi ve sdece landirenzo takıyor. direkt özel tek bir kit olur buna dediler ve taktılar
  • Hocam kızmayın ama ilginç bir başlık. Araca lpg taktırdınız titiriyorsa ustaya gidilir, usta araba titriyor bunu düzelt denilir. Foruma konu açınca kim ne bilecek, takan usta bilir.
  • quote:

Uygun nozzle ölçüsünün takılmaması rölantide titremeye neden olabilir. mscsi.net/destek burayı bir inceleyin. Uygun bir fiyata LPG kablonuzu alıp yanında gelen cd ile laptopunuzdan değerleri okuyup bu değerlerle beraber bir konu açın.

İncelemedim sizin araç icin ama verdiğim linkte belki aynı sorunu yaşayıp konu açan bile olmuştur. Kabloyu bağlayıp değerleri görerek ne yapacağınıza karar verirsiniz. Çok basit bir işlem korkulacak, endişe edilecek hicbir yanı yok.

teşekkür ederim hocam bakacağım derhal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Hocam kızmayın ama ilginç bir başlık. Araca lpg taktırdınız titiriyorsa ustaya gidilir, usta araba titriyor bunu düzelt denilir. Foruma konu açınca kim ne bilecek, takan usta bilir.

hocam haklısınız ama şöyle bir gerçek de var ki bazen ne yaparsanız yapın ustaya derdinizi anlatamadığınız oluyor, bu güne kadar başka sorunlar nedeniyle o kadar yoruldum ki, sorunu kanıtlamak için video bile çektim hani sizin bariz sorun dediğinize adam normal deyip geçiştirebiliyor o nedenle benzer sorun yaşayan olduysa ve sebebi net ise ben de elim güçlü gideyim istedim
  • Hocam bilirim. Ama yeni takılmış bir lpg'yi usta bu titreme normal deyip geçiştiremez o sorunu çözmesi için bastırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Hocam bilirim. Ama yeni takılmış bir lpg'yi usta bu titreme normal deyip geçiştiremez o sorunu çözmesi için bastırın.
    Titreme genelde gaz ayarından olur. Bu motor üç silindir mi üç silindir zaten sarsıntılı çalışır biraz diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.