Bildirim
Lpg Ruhsata işletmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
EVET -
üstad
bu yeni ruhsat kağıtlarını vizeden oncemi alıcam bide nerden alıcam ? -
Merhaba,
mimar muhendisler odasindan yesil ruhsat veriyorlar.25ytl.Sizdirmazlik raporunu da oradan almis oluyorsun.
Daha sonra muayeneye gitmen gerekiyor.
104ytl
Kolay gelsin -
Bazı makine mühendisleri odası sızdırmazlık raporunu muayene istasyonunda veriyor burayı araştırmadan gitmeyiniz...
SAYGILAR
quote:
Orjinalden alıntı: ATASEN5
Merhaba,
mimar muhendisler odasindan yesil ruhsat veriyorlar.25ytl.Sizdirmazlik raporunu da oradan almis oluyorsun.
Daha sonra muayeneye gitmen gerekiyor.
104ytl
Kolay gelsin
-
bu sabah ist. kemerburgaz muayne istasyonuna gittim 25 ytl. sızdırmazlık 10 ytl. form doldurtma parası 104 ytl. muayne harcı toplam 139 ytl verdim
arkadaşlar borç yok kağıdı almadan sakın gitmeyin ben almadan gittim olmadı geri vergi dairesine gidip 2007/ocak vergisini yatırdıktan sonra borç yok belgesini aldıp tekrar muayne istasyonuna gittim muayne istasyonunda yarım saatte işim bitti
haberiniz olsun. -
bende fatura falan yok aldığımda lpg'liydi zaten.
ruhsata nasıl işletebilirim? -
Arkadaşım bulunduğun ildeki kitinin markasının bayisini bulursan onlar sana yardımcı olucaklardır...
SAYGILAR
quote:
Orjinalden alıntı: tapdk
ruhsata nasıl işletebilirim?
-
Ben de yaklaşık olarak aynı durumdayım. Arabayı ikinci el aldım , hesapta eski sahibi ruhsata işletmek için tüm belgeler var dedi ama fatura 6 aylık diğer belgeler 1 yıldan eski geçerlilik tarihleri geçmiş, şu anda bende nasıl işletebilirim ruhsata bilmiyorum. Elimdeki belgelere göre LPG'nin markası landirenzo ve ben şu anda muğladayım. Ne yapabilirim ?
quote:
-
arkadaşlar arabam 1.6 motor ve 104 ytl muayene ücreti 58 ytl ruhsat yaprakları 5 ytl şöförler ve nakliyeciler odasına verildi 20 ytl ek-1 belgesi için iş takipçisine ,25 ytl sızdırmazlık ha bide temiz belgesi lazım onuda unutmayın. -
Evraklar çıkış tarihi itibarıyla bir ay geçerlidir tekrar evrak talep etmen gerekicek landirenzonun en yakın bayisni bulunuz proje masraflarını karşılayınız tabii bide ecr 67 01 versiyonuna uygunsa arkadaşlar yardımcı olucaklardır....Kolay gelsin
SAYGILAR
quote:
Orjinalden alıntı: zetzetto
Ben de yaklaşık olarak aynı durumdayım. Arabayı ikinci el aldım , hesapta eski sahibi ruhsata işletmek için tüm belgeler var dedi ama fatura 6 aylık diğer belgeler 1 yıldan eski geçerlilik tarihleri geçmiş, şu anda bende nasıl işletebilirim ruhsata bilmiyorum. Elimdeki belgelere göre LPG'nin markası landirenzo ve ben şu anda muğladayım. Ne yapabilirim ?
quote:
-
bende aynı ıslemlerı yapacam ama merak edıyorum 104 ytl yı kemrburgazamı yoksa vergı daıresınemı yatıracaz .Cevabınızı beklıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: azders
bu sabah ist. kemerburgaz muayne istasyonuna gittim 25 ytl. sızdırmazlık 10 ytl. form doldurtma parası 104 ytl. muayne harcı toplam 139 ytl verdim
arkadaşlar borç yok kağıdı almadan sakın gitmeyin ben almadan gittim olmadı geri vergi dairesine gidip 2007/ocak vergisini yatırdıktan sonra borç yok belgesini aldıp tekrar muayne istasyonuna gittim muayne istasyonunda yarım saatte işim bitti
haberiniz olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X