Bildirim
LPG MARKALARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lpghaber forumundan markalara bakabilirsin.Hepsi yok ama -
KME idi galiba arkadaşın dediği
italyan markasımı ne imiş
nasıl bişeymidir iş görürmü acaba
gerçi dün denemişler
lagunaya taktırmışlar
tüple 230 u rahat görmüşler
dönüştede benzinle gelmişler ve yine 230 dan fazla yapamamışlar
demekki iyi diyolar ama uzun ömürlü olsa bari -
AKME-KME
ALDESA
ATIKER
AUTRONIC
BAYKAN
BEDINI
BRC
COLLINA
E-GAS
EASY-JET
ECOGAS
EKOGAZ
EMMEGAS
FEMA
HEDEF
LANDI
LANDI-RENZO
LO-GAS
LON-GAS
LOVATO
MARINI
MILANO
MY-GAS
OMVL
PLATINCA
PRINS
ROMANO
STARGAS
TARTARINI
ULTRAGAS
VIKARS
VOLTRAN
ZAVOLI
LPG HABER SİTESİNDE OLANLAR BUNLAR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 6 Temmuz 2007; 12:14:51 > -
STEFANELLİ % 100 iTALYAN -
quote:
Orjinalden alıntı: Abdullah anar
STEFANELLİ % 100 iTALYAN
hocam öyle diyorsun da stefanelli neden iyi sorusuna yuvarlak cevaplardan başka birşey vermiyorsun.
http://forum.donanimhaber.com/m_15421816/mpage_1/key_//tm.htm#15526607
birşeyin %100 italyan olması onun iyi olduğu anlamına gelmez.neden iyi sorusuna teknik cevaplar vererek okuyucuyu tatmin etmeniz gerekir. -
önceki aracımda BRC vardı hiç sorun çıkarmadı
şimdiki aracımda ALDESA var ilk başlarda bu marka kit hakkında bilgim yoktu galiba yerli KONYA da üretiliyo
yerli ürünlerede sıcak bakmalıyız çünkü yerli malı yurdun malı herkes iyisini kullanmalı ben ALDESA dan şu an memnunum. -
Sevgili arkadaşlar,
Zavoli ile ilgili bilgi almak isterseniz,www.zavoli.com.tr adresinden en yakın yetkili bayimizi bulabilirsiniz. Yada Zavolinin sitesinden kullanıcılara sorunuz varsa iletebilirisiniz.
İlgilendiğimden değiniyorum: ALDESA iyi yerlilerdendir ve İstanbul'da üretilmektedir.
Saygılarla -
stargas 250 ytl fiyat verdi sr,ervis sizce nasıl -
Taktıralı 4 ay oluyor. Performans olarak çok şikayetçi olduğumu söyleyemem ama tasarruf açısından çok pişmanım.
Aracım 2001 nissan primera. İmes kahvecioğlu'ndan Romano kit taktırdım. taktırırken %45 tasarruf olur dediler. reklamları da hep öyle zaten. Sonra baktım ki %30 da kalıyor. SOnra da kıvırdılar, bu araçlarda bu normal diye. Madem öyle normaldi de neden başta öyle söylemiyorlar. Evrak işlemleri ile beraber 2.000 ytlyi buluyor. Bu kadarcık tasarrufla hiç değmez derim. Ve kesinlikle tavsiye etmem. Özellikle de İmes Kahvecioğlu. Tamponumu kırdılar ve biz yapmadık dediler. Halbuki gaz doldurma kapağının az üstü. eğer çok çok fazla kilometre yapmıyorsanız taktırmayın, hele KAHVECİOĞLUNDAN ASLA. -
diyafram takımı italyan olup emmegas ın eski üreticisi HEDEF...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X