Şimdi Ara

LPG'li otomatik araç tavsiyesi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar yeni üye oldum. Hali hazırda megane 2 dynamic sahibiyim. Aracımdan çok memnun olsam da hanıma ehliyet aldık, düz kullanamadığı için acilen otomatikle değiştirmemiz lazım. Değişmişken biraz da model yükseltmek ve km düşürmek istiyorum ( bizimki 150 bin oldu). Tavsiye, tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda Jazz tavsiye ederim, CVT sanzimanla. Kadinlarin da tercih ettigi bir model. LPG'ye uyumlu. B segmentin en genis ic hacmi olan bir arac. Sorunsuz. Bu modele bakabilirsiniz hocam.
  • Fiyat , segment ve beklentilerinizle ilgili detay vermezseniz hemen hemen tüm markaların neredeyse tüm modelleri tavsie edilebilir
  • Jazz hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim ona bakayım.

Fiyat olarak 40 bin civarı bizi çok yormayacak sanayiye abone etmeyecek. Hem hanımın rahatlıkla sürebileceği hem de benim sürmekten zevk alacağım bir araç bakıyoruz. Umarım yeteri kadar detaylı olmuştur

• Fiat punto evo mutsubishi colt renault clio gibi b segmenti araclar bulabilirsiniz. Hatta nissan note 1.6 tekna otomatik daihatsu materia 1.5 tam otomatikte olur.

• Mitsubishi Colt
  • 40-45 Civarında 1.2 CVT Attrage veya Space Star bakabilirsiniz, hem bagajı​ geniştir, sorunsuzdur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradığınız araç bir önceki kasa i20. Sense paket bulabilirseniz önerilen araçların hepsinden de daha donanımlıdır.

• Dizel otomatik ceed bulabilirsiniz belki. Yakıt dert değilse 2012 13 model 1.6 otomatik benzin cruze alabilirsiniz.

• tercih size kalmış ama geçen jazz ı inceleedim içi çok geniş b segmenti rakibi belki skoda rapid ancak olur ama sanmıyorum içi inanılmaz genişti bence değerlendirin
  • Jazz bende öneririm.

Ama ishift şanzuman değil.

Cvt şanzuman öneririm.

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=19825

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=12139

Alternatif olarak makyajlı kasa (2010-2012) toyota Auris 1.6 tam otomatik alınabilir.

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=17115

• Otomatik olduğu için 40 bine 2010 model clio 3 eder ancak. Çok saçma bir hal aldı piyasa. 45 bine otomatik 2013 model clio 4 yada 2012 model fiesta olabilir. 40 bine temiz otomatik 2009 model astra h olurda yarı otomatik onlar pek önermem. Corsa olabilir 2010 model. Masraflarını karşılarım diyosanız kia sorento olur 2007 model 150-200 bin km arası. Başkada aklıma gelmedi. Jazz falan pahalı temizi olmaz yüksek modelli o fiyata. Colda sağlam derler hepde ben olsam almam çok tipsiz jazz dan aşağı kalır yanı yok. Chevrolet elinde kalır uğraşır durursunuz satarken. fluence olur 40 bine çok güzel 2011 model temiz sanırım en mantıklısı.

• 45-50 bin liranın altında yeni kasa jazz cvt almak imkansız gibi bişey olmuş.
    2008 öncesini hesaba katmazsak.
    2002-2008 cvt.
    2008-2011 ishift.
    2012- cvt

https://www.sahibinden.com/honda-jazz/benzin-lpg,benzin/otomatik,yari-otomatik?a4_max=155555&sorting=price_asc&a8=62068&a5_min=2012&price_min=40000&price_max=66666#/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 3 Haziran 2017; 22:30:27 >

• 45 e kadar çıkarsanız 2012 1.5 DCI EDC kombinasyonlu bir Megane 3 alabilirsiniz hem C segmentinden B segmentine düşmemiş olursunuz hemde çok az yakan dizel otomatik konforlu modelli güzel rahat bir aracınız olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.