Şimdi Ara

LPG li Dacialarda ABS Opsiyonel mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisi olan arkadaşlardan hatta kullananlardan bunun doğru olmadığını söylemelerini bekliyorum.

Sadece dusterda standart gözüküyor.

LİNK BURADA

• ABS ile ilgili tespitiniz doğru. Bu tartışılır. Fiyatı düşük tutabilmek için böyle oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

ABS ile ilgili tespitiniz doğru. Bu tartışılır. Fiyatı düşük tutabilmek için böyle oluyor.

net olarak böyle olduğunu biliyor musun dostum?
  • Opsiyonel yazıyor.
  • ama aynı modellerin lpg gamında bulunmayanları yani normal logan 1.2 ambiance veya sandero 1.2 ambiance modellerinde abs standart gözüküyor.
  • Net olarak böyle olduğunu biliyorum. Yine de emin olmak için Dacia'dan telefonla bilgi alabilirsiniz.
  • olay bilmeceye döndü
    şimdi lpgli logan ve sandero için konuşuyorum absnin yanında op yazıyor yani opsiyon paketi

S: Standart
    O: Opsiyonel
    OP: Opsiyon Paketi
    -:Mevcut değil

Sandero opsiyon paketleri
    Konfor Paketi : Klima + Uzaktan kumandalı merkezi kilit + Direksiyondan Kumandalı Radyo CD MP3 Bluetooth 4x15W
    Güvenlik Paketi : Yüksekliği ayaralanabilir 3 adet arka kafalık + Ön yolcu hava yastığı
    Stil Paketi : Sis farı + Alüminyum jant

Logan opsiyon paketleri
    Konfor Paketi : Klima + Uzaktan kumandalı merkezi kilit + Direksiyondan Kumandalı Radyo CD MP3 Bluetooth 4x15W
    Güvenlik Paketi : Ön yolcu hava yastığı

Logan MCV 7 kişilik opsiyon paketleri
    Elektrik Paketi : Direksiyondan Kumandalı Radyo CD MP3 Bluetooth 4x15W + Elek. ön camlar + Uzaktan kumandalı mkz kilit
    Konfor Paketi : Elektrik Paketi + Klima
    Güvenlik Paketi : Ön yolcu hava yastığı

bu paketlerin hiçbirisinde abs yok..umuyorum abs standarttır yoksa facia olur

• quote:

Net olarak böyle olduğunu biliyorum. Yine de emin olmak için Dacia'dan telefonla bilgi alabilirsiniz.

444 lü numarasını aradım çıkan hanımefendi benim gibi dacia.com.tr yi okuyor dedim siz de internetten mi bakıyorsunuz evet dedi şaka gibi ama alacağım sandero lpgliyi full paket kafaya koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

quote:

Net olarak böyle olduğunu biliyorum. Yine de emin olmak için Dacia'dan telefonla bilgi alabilirsiniz.

444 lü numarasını aradım çıkan hanımefendi benim gibi dacia.com.tr yi okuyor dedim siz de internetten mi bakıyorsunuz evet dedi şaka gibi ama alacağım sandero lpgliyi full paket kafaya koydum

Sandero göze daha hoş görünüyor. Ben de olsam onu tercih ederdim.

OPS yazan kısımda ABS görünmüyor ama sanırım siparişle getirtiliyor.

• PUG 206+ta da opsiyonel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.