ABS ile ilgili tespitiniz doğru. Bu tartışılır. Fiyatı düşük tutabilmek için böyle oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
ABS ile ilgili tespitiniz doğru. Bu tartışılır. Fiyatı düşük tutabilmek için böyle oluyor.
net olarak böyle olduğunu biliyor musun dostum?
Opsiyonel yazıyor.
ama aynı modellerin lpg gamında bulunmayanları yani normal logan 1.2 ambiance veya sandero 1.2 ambiance modellerinde abs standart gözüküyor.
Net olarak böyle olduğunu biliyorum. Yine de emin olmak için Dacia'dan telefonla bilgi alabilirsiniz.
olay bilmeceye döndü şimdi lpgli logan ve sandero için konuşuyorum absnin yanında op yazıyor yani opsiyon paketi
S: Standart O: Opsiyonel OP: Opsiyon Paketi -:Mevcut değil
Sandero opsiyon paketleri Konfor Paketi : Klima + Uzaktan kumandalı merkezi kilit + Direksiyondan Kumandalı Radyo CD MP3 Bluetooth 4x15W Güvenlik Paketi : Yüksekliği ayaralanabilir 3 adet arka kafalık + Ön yolcu hava yastığı Stil Paketi : Sis farı + Alüminyum jant
Logan opsiyon paketleri Konfor Paketi : Klima + Uzaktan kumandalı merkezi kilit + Direksiyondan Kumandalı Radyo CD MP3 Bluetooth 4x15W Güvenlik Paketi : Ön yolcu hava yastığı
Logan MCV 7 kişilik opsiyon paketleri Elektrik Paketi : Direksiyondan Kumandalı Radyo CD MP3 Bluetooth 4x15W + Elek. ön camlar + Uzaktan kumandalı mkz kilit Konfor Paketi : Elektrik Paketi + Klima Güvenlik Paketi : Ön yolcu hava yastığı
bu paketlerin hiçbirisinde abs yok..umuyorum abs standarttır yoksa facia olur
quote:
Net olarak böyle olduğunu biliyorum. Yine de emin olmak için Dacia'dan telefonla bilgi alabilirsiniz.
444 lü numarasını aradım çıkan hanımefendi benim gibi dacia.com.tr yi okuyor dedim siz de internetten mi bakıyorsunuz evet dedi şaka gibi ama alacağım sandero lpgliyi full paket kafaya koydum
quote:
Orijinalden alıntı: fatguncom
quote:
444 lü numarasını aradım çıkan hanımefendi benim gibi dacia.com.tr yi okuyor dedim siz de internetten mi bakıyorsunuz evet dedi şaka gibi ama alacağım sandero lpgliyi full paket kafaya koydum
Sandero göze daha hoş görünüyor. Ben de olsam onu tercih ederdim.
OPS yazan kısımda ABS görünmüyor ama sanırım siparişle getirtiliyor.
PUG 206+ta da opsiyonel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme