Şimdi Ara

LPG'li araçların 2. eli benzinlilere göre ne kadar farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Böyle bir araştırma yapan var mı?

Mesela şuan ilk sahibi olduğum 86.000 benzinli 2000 focus ambiante sedan var. Buna lpg taktırsam 2. el fiatını sizce ne kadar etkiler?

Syg.

• Satan farkı istiyo alan vermiyo
  • bence fiyat farkı koymaları saçma direk 2bin ytl fazla istiyorlar.
  • satarken lpg işini sevmeyene denk gelirse piyasasından ucuz da söyleseniz para etmiyor herkes lpg ye sıcak bakmıyor çünki ben denemek için sahibinden com a ilan verdim lpg li deyince bi garipsiyor soranlar
  • 1-2 seneye önyargılar yıkılır merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

1-2 seneye önyargılar yıkılır merak etmeyin

Ben de zaten bu hesabı yapıyorum. Bir iki seneye arabayı satma kararı alırsak;

benzin tasarrufu + satıştan ilave kazanç, şimdi yapılacak yatırımdan fazla olmalı.

Syg.
  • BİZDEKİ ARABA 2001 MODEL PASSAT 1.8 T . DİYELİM Kİ BİZ BU ARACA LPG TAKTIRMADIK VE SATMAK İSTİYORUZ. BU ARAÇ BENZİNLE ŞEHİR İÇİ 0.400 YAKIYOR BU ARACI KİM ALIR BİZDEN.YA DA ALDI NASIL BİNER.BU ARACI ÇOK ZENGİN ADAM ALMAZ ÇÜNKÜ ARAÇ 2001 MODEL ADAM GİDER O KADAR BENZİN PARASI VERMEYE GÜCÜ VARSA 2004-2005 VEYA SIFIR ALIR.MADDİ DURUMU OLMAYAN Bİ ADAMDA ALAMAZ ÇÜNKÜ BU KADAR YAKIT MASRAFINI KARŞILAYAMAZ.YANİ DEMEK İSTEDİĞİM BU TİP ARAÇLARA BİNECEK KİŞİLER MECBUREN LPG TAKTIRACAKLAR.SAHİBİNDEN.COM VEYA ARABA.COM A BAKIN NE AUDİ A6 LAR,NE BMW 520 LER ACCORDLAR,JEEPLER ALAYI LPG Lİ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.