Bildirim
LPG'li araçların 2. eli benzinlilere göre ne kadar farklı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Satan farkı istiyo alan vermiyo -
bence fiyat farkı koymaları saçma direk 2bin ytl fazla istiyorlar. -
satarken lpg işini sevmeyene denk gelirse piyasasından ucuz da söyleseniz para etmiyor herkes lpg ye sıcak bakmıyor çünki ben denemek için sahibinden com a ilan verdim lpg li deyince bi garipsiyor soranlar -
1-2 seneye önyargılar yıkılır merak etmeyin -
quote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
1-2 seneye önyargılar yıkılır merak etmeyin
Ben de zaten bu hesabı yapıyorum. Bir iki seneye arabayı satma kararı alırsak;
benzin tasarrufu + satıştan ilave kazanç, şimdi yapılacak yatırımdan fazla olmalı.
Syg. -
BİZDEKİ ARABA 2001 MODEL PASSAT 1.8 T . DİYELİM Kİ BİZ BU ARACA LPG TAKTIRMADIK VE SATMAK İSTİYORUZ. BU ARAÇ BENZİNLE ŞEHİR İÇİ 0.400 YAKIYOR BU ARACI KİM ALIR BİZDEN.YA DA ALDI NASIL BİNER.BU ARACI ÇOK ZENGİN ADAM ALMAZ ÇÜNKÜ ARAÇ 2001 MODEL ADAM GİDER O KADAR BENZİN PARASI VERMEYE GÜCÜ VARSA 2004-2005 VEYA SIFIR ALIR.MADDİ DURUMU OLMAYAN Bİ ADAMDA ALAMAZ ÇÜNKÜ BU KADAR YAKIT MASRAFINI KARŞILAYAMAZ.YANİ DEMEK İSTEDİĞİM BU TİP ARAÇLARA BİNECEK KİŞİLER MECBUREN LPG TAKTIRACAKLAR.SAHİBİNDEN.COM VEYA ARABA.COM A BAKIN NE AUDİ A6 LAR,NE BMW 520 LER ACCORDLAR,JEEPLER ALAYI LPG Lİ.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X