Bildirim
Lpg'li araç sahipleri, avm'lere gitmiyor musunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi AVM'ler almıyor ki -
Giren giriyor zaten,yanlış hatırlamıyorsam forumda lpg ile kapalı otopark'a girenler vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana bugüne kadar bu otoparka giremezsiniz diyen olmadı.Kapalı açık çok katlı farketmeden hepsine giriyorum. -
havaalanı dahil girmediğim kapalı otopark yok araç lpgli -
quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
Bana bugüne kadar bu otoparka giremezsiniz diyen olmadı.Kapalı açık çok katlı farketmeden hepsine giriyorum.
Alayına gider -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
hep lpg yi övüyorsunuz az yakıyor diye ki ben de imreniyorum benzinli araç sahibi olarak ama kapalı otoparklara girememek, 2.ci sınıf vatandaş muamelesi görmek insana koymuyor mu?
+1 hiç lpg li araç kullanmadım.Şimdiki aracım da dizel.LPG li araç sahibi bi tanıdık var MediaMarkt'ın otoparkına giriyomuş ama yakalanırsa ne olur onu merak ediyorum... -
Eski aracımız lpgliydi. Adanada kapalı otopark kullanılmıyor genellikle. Sıkıntı yok. -
Sürekli girerim. Umrumda da değil... Zengin insanlara bakın size önem gösteriyoruz paranızı bize verin demekten başka bir şey değil yaptıkları. Gidin yurt dışında örneklere bakın durum bizdeki gibi mi? Ayrıca "2. sınıf", "koymak" vs. sözler çok çok komik. İşte bu kadar gösteriş düşkünü olmuşuz, hayattaki tüm gayemiz bu. Yeter ki bize imrenerek baksınlar öyle değil mi? Kusura bakmayın ama böyle düşünenlere acıyorum (lafım size değil kendini böyle hissedenlere). Kim ki o para manyağı şerefsizler bana 2. sınıf insan muamelesi yapacaklar? Otoparka almazsalar giriş katlarına camdan girerim. Ucuz eski LPG'li arabamla. Allah bana zengin olmayı nasip etmesin de bir hataya düşüp insanlara tepeden bakmayayım diye dua ediyorum hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 13 Eylül 2012; 20:14:10 > -
Niye 2. sınıf insan muamelesi görsünler, paşa paşa gidip çatır çatırda giren giriyor kapalı otoparklara LPG'li araçlarıyla.
http://www.mingdynastyhk.com/2009/01/concerns-about-lpg-powered-cars-in-enclosed-car-parks/
Benim aracım benzinli olduğu halde sıklıkla açık bölümlere park ediyorum. LPG li olduğu halde inatla kapalıya giren varsa kendi kompleksleriyle baş başa bırakırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
Eski aracımız lpgliydi. Adanada kapalı otopark kullanılmıyor genellikle. Sıkıntı yok.
optimumda bazen sıkıntı oluyor. -
Girişte gaz vererek dizel olduğunu belli etmezsen geçiyorlar hemen arabanın önüne. Benzinliler miyavlayınca hemen bagajı açtırıyorlar. -
Aracı lpg li olduğu için "ben kapalı otoparka girmeyim ne olur ne olmaz" deyip açık otoparka aracını parkeden birine hiç rastlamadım.
Aynı şekilde " Aracınız lpgli olduğu için lütfen açık otoparka park edin" diyen görevlilere de hiç rastlamadım.
Ayrıca bakımları zamanında yapıldığı zaman fazla bir tehlikesi yok lpg nin sadece olası yangınlara v.s karşı bir önlem olarak düşünülebilir.Tabi aracı bozulmadığı sürece "dur şu arabanın lpg aksamını bir kontrol ettireyim bakımını yaptırayım ne olur ne olmaz" diyen birine de rastlamadım. -
LPG'li arac kullandigimda giriyorum valla hic disarida park yeri ariyamam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Forum İstanbul ve Ikeanın kapalı otoparklarına sık sık LPG li aracımla gidiyorum..
Yeni nesil LPG kitlerinde güvenlik problemi yok bunu biliyorlar.. Zaten Avrupada böyle bir uygulama yok..
Benim gördüğüm Doğan Şahin ve türevleri LPG li araçları almıyorlar onun haricinde göstermelik bagaj kontrolü var. -
Stepe yerine simit tup taktir. Her avmye girersin.
Hocam optimumun açık otoparkı da var yeterli seviyede. Hem zaten ayda yılda bir gidiyoruz optimuma :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Cya__
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
hep lpg yi övüyorsunuz az yakıyor diye ki ben de imreniyorum benzinli araç sahibi olarak ama kapalı otoparklara girememek, 2.ci sınıf vatandaş muamelesi görmek insana koymuyor mu?
Peki dunyanin en pahali benzinini kullanmak sana koymuyormu
Çok zorumuza gidiyor çoook.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolojici -- 13 Eylül 2012; 20:58:59 > -
Aracımın LPG dahil bütün bakımlarını zamanında yaptırıyorum. Eğer açık otoparkta yer varsa oraya bırakırım, yoksa kapalıya girerim. Şimdiye kadar kimse giremezsin demedi/diyen yere bir daha gitmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsy -- 13 Eylül 2012; 21:19:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- teknorot nasıl
- oto yıkama şampuanı tavsiye
- chery omoda 5
- araç kamerası aküyü bitirir mi
- hgs plaka değişikliği
- gr corolla
- passat üretimi durdu mu
- 2021 polo
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- xiaomi su7 sahibinden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X