Şimdi Ara

LPG Filtre Değişimi İçin 280 TL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • internette 75tl ye var alın kendiniz değiştirin. Atiker taktırdığım servis filtre değişimi için 100tl istemişti adamın önünde internetten 20 liraya sipariş verdim. değişim süresi 2 dk. Kan emici esnafa para kazandırmayın.
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    Prins silverline kitapçığında bile ilk bakım 20000 km de iken ikinci bakım için 70000 km yazıyordu ?
  • oznk40 O kullanıcısına yanıt
    İki yetkili servis var. Konuya yazan arkadaş ankarada. Ankaradaki fiyat 200 iken istanbula 280 olması bana da saçma geldi o yüzden varsa başka servise götürmeyi düşünüyorum.
  • alpikom A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu söyledikleriniz prins in yetkili servisleri midir?
  • Prins sanırım LPG ler içinde en kalitelisi olduğundan bu fiyattaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Hocam bu söyledikleriniz prins in yetkili servisleri midir?
    evet ikiside yetkili servis.candan mühendislik türkiyenin en iyi dönüşüm servisidir.
    Aynı ürün için üçel 230 candan 250 tl istedi hocam
  • Emrah_d kullanıcısına yanıt
    İsterseniz bir kez daha inceleyiniz.
    Görüleceği üzere her 20 bin de bir LPG Filtre Değişimi İçin 280 TL?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 5 Ağustos 2019; 14:38:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Prins'in sitesindeki bilgiler de şu şekilde;

LPG Filtre Değişimi İçin 280 TL?

Her ülkedeki gas kalitesine göre bu değişebilen hal alıyor örneğin Gürcistan’da 10 bin km bile kullanmıyorsun tıkanıyor bu yüzden kullanma kitapçığını baz almak gerekir.Türkiye için ideal görülen değer bu .zira 75 bin km fifltre değişmeden gitmek imkansız .sistem kabul etmez servis bakım süresi var programda bu süre zaten ortalama 20 bin de tükeniyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 5 Ağustos 2019; 15:40:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• internetten alınan lisansız sahte filitreyi taktıranların akibeti ...
    Hocam ben bu klavuzların yalancısıyım. Bende ki kitapçıkta da 75000 km değişir yazıyordu. İkinci filtre şuan 50000 km falan oldu. Herhangi bir sıkıntı yok gibi. İlk filtrede 25000 de değişmişti tertemizdi.

Şuan tek sıkıntım araç çok yakmaya başladı ( peu. 301 1.6 vti silverline kit var) Şehir içi 36 litre ile 350 km civarı giderken şuan 280-300 km arası gitmeye başladı. Yol bilgisayarı verileri de arttığı için (bi kaç ay öncesi 7-7,5 arası gösterirken şuan 9,5-10 litre gösteriyor) durumu lpg ye de bağlayamıyorum. Ama hiç lpg ayarı da yapılmadı. Araçta performans kaybı vs. bir belirtide yok.
  • LPG Filtre Değişimi İçin 280 TL?
    sayın Emrah_d

biz yetkili servisler üretici firmanın verdiği talimatların dışına çıkmamız imkansız .şu anki kullanma kitapçığı paylaştığım gibi . sorunsuz daha uzun kullanmanız temenlisiyle :)
    Hocam bugün bakımı yaptırdım ilk 10 bin bakımıymış bu. Bir sonraki bakım 20.000 KM ' de olacakmış. Bu arada taktıkları filtrenin üzerinde BOSCH yazıyordu diye gördüm orjinal filtre bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 7 Ağustos 2019; 16:1:58 >
    Hocam bugün tavsiyen üzerine Candan'a gittim. Bayram öncesi olması sebebiyle sanırım müthiş bir kalabalık vardı. Genelde de böyle kalabalık oluyormuş ama.
  • quote:

Hocam bugün bakımı yaptırdım ilk 10 bin bakımıymış bu. Bir sonraki bakım 20.000 KM ' de olacakmış. Bu arada taktıkları filtrenin üzerinde BOSCH yazıyordu diye gördüm orjinal filtre bu mudur?
    BOSCH YAZAN PARÇA BASINÇ SENSÖRÜ
    LPG Filtre Değişimi İçin 280 TL?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 7 Ağustos 2019; 16:29:26 >

Sanki taktığı soldakine benziyordu hocam kaputu açıp baksam anlayabilir miyim?
  • quote:

Sanki taktığı soldakine benziyordu hocam kaputu açıp baksam anlayabilir miyim?
    LÜTFEN ÖZELDEN ATILAN MESAJA BAKIN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.