Şimdi Ara

Lpg düşmez diyenlere itibar etmeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi lpg sıvılaştırılmış petrol gazı dır, yani petrolden üretiliyor bu artık doğalgazdan da elde ediliyor ancak yinede aslan payı petrolde,

Geçenlerde bir yetkili lpg artık düşmez demiş ve bütün basın kanallarında lpg cilere kötü haber başlığı ile haberler boy gösterdi.

Uzun zamandır dünya petrol ve doğal gaz fiyatlarını takip ediyorum;

İtibar etmeyiniz !

dünya piyasalarında petrol düşüşte (120 $ dan 85 $ a düştü), doğalgazda aynı oranda düşüşe geçti, (4 $ dan 3,63 $ a düştü)

lpg ye firmaların ortak kararı her ayın son cuması indirim yada zam geliyor, yani zırt pırt dğeişim yapmıyorlar, haftaya cuma ayın 31 ine denk geliyor inşallah sağlam bir düşüş göreceğiz...

• ALLAH bizi mu melen lpg ye muhtac edipte bide indirim indirim diye inletenlerin binbirturlu cezasini versin insaAllah arabada binbirturlu acayiplik cikiyor bide sanki kullaninca bisey oluyomus gibi indirimde yapmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoomStar

ALLAH bizi mu melen lpg ye muhtac edipte bide indirim indirim diye inletenlerin binbirturlu cezasini versin insaAllah arabada binbirturlu acayiplik cikiyor bide sanki kullaninca bisey oluyomus gibi indirimde yapmiyorlar.
    avrupa ulkelerinde inanılmaz düşük fiyatlara satılıyor hukumetler senelerce zam yapmama sozu veriyorlar trafikte ayrı şerit tahsis ediyorlar, otoparklarda şehiriçinde ayrıcalık, yeterki çevreyi az kirleten lpg kullanın diye bide bizim ülkemize bak :)

kendileri en lüks en güçlü arabalara binipde milletini teknolojiden lüxden güvenlikden mahrum bırakanın allah bin belasını versin...
  • Ben yine diyorum dusmez diye. Petrol dusse bile indirim gostermelik olur. Cunku butcede acik var. E birilerinin kapatmasi lazim bunu. Bizden ala keklikmi olur

• Çevreyi az kirleten aracı teşvik edeceğiz diyen hükümet LPG'ye indirim yapıp yada zam yapmayıp LPG'li aracı teşvik etmesi sizcede beklenmez mi ?

Bekleyip görelim
  • Duserse dusmus demektir, dusmemisse dusmuyor demektir.

Sizin vakif olamadiginiz husus o ki, burasi Turkiye dunyada ne olursa olsun bu ulkeyi baglamaz.

• Bu hukemetin gerçekten ülkeyi, çevreyi, ulusu düşündüğüne inanan veya temennni eden var ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimseye borç vermeyin/almayın
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Çevreyi az kirleten aracı teşvik edeceğiz diyen hükümet LPG'ye indirim yapıp yada zam yapmayıp LPG'li aracı teşvik etmesi sizcede beklenmez mi ?

Bekleyip görelim

yahu kıçını kurtarmak için karşıya birkaç adam gönderip bu tarafı bombalatırım diyen adamlardan, insanı düşünmeyen adamlardan çevreyi düşünmesini beklemek bence yanlış be arkadaşım...
  • bugün depoyu 2.40 TL'den doldurdum. yer:bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 23 Ekim 2014; 19:52:23 >
  • Düşmez kış geliyor iyice zamlanir hatta kış gelmeden zamlandi bile benzine indirim geldi bizim burada (Hadımköy) 2.50 civariyken 2.60'a çıktı

Geçen kış 3 küsür liraya lpg aldık

• DOğu için konusuyorum her kış 3 tlye dayıyorlar lpgyi . Yol masrafı fazlaymış buraya sözde.

İnşallah düşer
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    yazın ucuzluyor. o zaman sormak lazım yazları kestirmeden mi getiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

Aynen ya artık kendimi keriz gibi hissediyorum. Ankaraya antalyaya falan bakıyorum neredeyse 30 kurus fazla satıyorlar lpgyı bize
  • Sabah işe giderken evin orada (Ankara/Aşağı Yahyalar) 2.39 dan 2.32 olmuş, görünce şaşırmıştım bende bu aylarda indirim yapmazlar diye. Sanırım 1-2 haftaya sağlam zam gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

Aynen ya artık kendimi keriz gibi hissediyorum. Ankaraya antalyaya falan bakıyorum neredeyse 30 kurus fazla satıyorlar lpgyı bize

doğu gene iyi

iç anadolunun doğusu daha kazık sivas vs. ağrı da 2,19 tl iken sivasta 2,63 idi. ucuz satan bir iki yer var sivas merkezde onlar bile 2,50 idi.
  • Hava soğuyunca LPG nin hacmi de azalıyor. Bunun için depoyu gece veya sabah erken saatte doldurun derler. İndirim beklerken bindirim gelmese bari. Umarım yerinde sayar.
    (Bir de genel olarak araçların kışın akaryakıt tüketiminin artması durumu var. Kış lastiği, soğuk hava, propan oranı vs
    http://forum.donanimhaber.com/m_46591916/tm.htm )
    Her halükarda kışın LPG li araç benzine göre daha az cep yakar.
  • Biraz önce Opetten 2.39 a aldım. İnşallah daha da düşer...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı indrim ne zaman yapıldı ki şimdi yapılsın!örnek İtalya'da bir kaç yıl önce akar yakıta bilmem ne kadar zam yapıldı diye A dan Z'ye herkes kontak kapattı ve yapılan zammın 3 katı indirim yapıldı.bizde tutkunluk yok arkadaş kim kimi nasıl satarım derdinde;bu memleket hiç bir zaman her konuda durulmaz.

• Yuh ya. burada burada 2.73 opette. BU kadar fark nedir arkadaş.
    @öğretmen58
  • ugurozer U kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun daha kazık girmeye devam edecek 1 tl ye maliyeti olsa bile + yüzde %100 ötv kotar satar bunlar hayatta ciddi bi indirm olmaz zam gelirse şaşırmaıyn ! nereden söğüşlesek diye bakıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 23 Ekim 2014; 17:28:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.