Bayram dönüşünde İstanbuldan Kayseriye gider iken Ankara çevreyolunda yolda kaldım. Lpg bitti ve bittikten sonra benzine geçmedi araç. Bu olay gelişmeden 2-3 saat önce kadar yine lpg bitmiş ve benzine geçmişti araç bir sorun yaşamamıştım. Sigortaları kontrol ettik ama hepsi sağlamdı. Daha aracı bir benzinciye çekip lpg aldım fakat araçta benzin olmasına ragmen benzini almadığı için aracı bir türlü çalıştıramadık. Takviye vs ile butona basılı tutatak (bunun nasıl işe yaradığınıda anlamadım açıkcası butona basmak ne değiştiriyor anlamış değilim) araç çalıştı. Stop edip daha sonra tekrar çalıştırdık yine çalıştı aynı şekilde. Sonra bir tanıdıga gidip biraz dinlenip daha sonra tekrar yola çıkmak için aracın başına geldiğimizde araç tekrar çalışmadı. Sonra bir usta bulduk ve hava filtresinden gaz vererek arabayı çalıştırdı ve Kayseri'ye kadar arabayı hiç durdurmadan geldik ve eve geldikten sonra park yerinde arabayı park ettikten sonra tekrar denedim yine çalışmadı sabah yine denedim yine çalışmadı. Tekrar sigortaları kontrol ettik hepsi sağlam.
Sorun muhtemelen benzin pompasından dolayı olduğunu düşünüyorum. Fakat emin değilim yarın arabayı ya çektireceğim yada bir usta getirip baktıracağım. Bir öneriniz varmı bu olay başına daha önce gelen arkadaşları tecrübeleri nelerdir bilmek isterim.
Bu arada araç Peugeot 307 xt 2004 model lpg lavato marka
Bu olaydan sonra iyice lpg ye uyuz oldum ve iyice söktürmeyi düşünüyorum. Bu tür sorunları verecekse yolda bırakacaksa kullanmanın hiç bir mantıgı yok. Resmen rezillik yaşadık burada anlattıüım kadar kısa değil olay sabah 05:00 da yola çıkıp sonraki günün 02:00 ında Kayseri'ye varabildim. 4 saat otobanda bekledim yerini tarif edememek çekicilere yol tarif edememek karayollarının çalışmayan telefonları ve 156 mıydı öyle bir hattan ulaştıgımda bana hiç bir şekilde destek vermemeleri ve 148 nolu telefonunuzun nerede olduğunu bana söyleyinde yerimi tam olarak tarif edeyim dediğimde bilmiyoruz orası bizim alanımızda değil demeleri ile beni çileden çıkarmaları, 4 saat boyunca kimsenin durmaması sonunda birisinin durup yardım etmesi ile arabayı çekerek ulaşabildiğimiz benzinci ile devam eden bir süreç ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme