Şimdi Ara

lpg de ANADOLU YAKASINDA CANDAN MI UCEL MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ucel ve candan muhendislige lpg montaji yaptiranlar deneyimlerini aktarabilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikiside aynıdır heralde.ümraniyeye Allah düşürmesin tamirci esnafı çok beter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu anda dizel kullanıyorum ama daha önceki tüm araçlarım LPG'li idi. 5 araca farklı yerlerde ben taktırmıştım. En son aracım candan'da taktırdım. Gebze'den gitmiştim ki başka bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Şimdi bir araba alsam yine giderim, Düşünün hem yol eziyet hem sızdırmazlık eziyet. Diğer tercihiniz de bilinen bir yer. Hangisine gitseniz sıkıntı yaşamazsınız bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Hocam şu anda dizel kullanıyorum ama daha önceki tüm araçlarım LPG'li idi. 5 araca farklı yerlerde ben taktırmıştım. En son aracım candan'da taktırdım. Gebze'den gitmiştim ki başka bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Şimdi bir araba alsam yine giderim, Düşünün hem yol eziyet hem sızdırmazlık eziyet. Diğer tercihiniz de bilinen bir yer. Hangisine gitseniz sıkıntı yaşamazsınız bence.

sızdırmazlık eziyet derken hocam. lpg taktırdıktan sonra cok fazla prosedür var mı ?
  • Hocam orada yol eziyetinden bahsettim. 2 kere gitmek zorundayım gebze'den. Hemde baya içi olduğu için izin almak gerekli falan.

• Candan

• candan mühendislikte dönüşüm yaptırdım.çok memnunum özellikle çok bilgili ve ilgililer,üçel montaj sonrası ilgi alaka sıfır diye şikayetler gelmekte,bildiğin kuyruk oluyo bir sorun için gittiğinizde saatlerce bekliyosunuz.tartışmasız candan mühendislik derim.her türlü kefil ve referans olurum montajlarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 21 Mart 2018; 5:45:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.