Şimdi Ara

LPG ÇIKARTSAM MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. BMW 3.16i aldim lpg'li fakat etraftakiler lpg patlar bu arabaya lpg mi takilir lpg motoru zarar verebilir gibi şeyler diyip beni tiksindirdiler.. Ne yapcagimi bilemedim LPG yi çıkartsam nasil ? çıkartma işleminde arabaya bi zarar gelirmi yada bi sıkıntı olurmu böyle seyleri pek bilmiyorum görüs ve önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkürler..

• Hocam sen bak keyfine çıkartma bişey durup dururken lpg neden patlıcakmış milyonlarca lpg li araç var piyasada içlerinden biride benim ve çevremdede abartısız 15 - 20 kişide var ben patladığını görmedim.
  • 7 yıldır lpgli araclar kullandım ve kullanmata devam ediyorum hiçbiri patlamadı. Lpg patlar bu arabaya lpg olur mu diyenler benzin parasının yarısını verecek mi? Lpgyi sokturmek de öyle kolay değil. Tekrar proje çizilir muayneye girer ruhsat değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😄😄😄😄😄😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne patlaması 10yıldır lpg li araba kullanıyorum
    trafikteki benzinli araçların çoğu lpg li

• 1.5 yil once gule oynaya taktirdim son 6 aydir kullanmiyordum ve gecen gun gule oynaya sokturdum arabadan ve lpg dene rezalet seyden kurtuldum artik hayatimda lpg diye birsey yok. Ben burda simdi niye sokturdugumu uzun uzun yazmicam zaten bilen biliyor lpgnin ne gibi sıkıntılar cikardigini. Bu arada arac 3.16ti

• 2 yıldır 2011 model makyajlı c180 kullanıyorum. 27.000 km de aldım ve prins taktırdım.suanda 60.000 km.sadece 1 kere filtre değişimi yaptım.gayet memnunum ve cok kişiyede tavsiye ediyorum.
    Etraftan tepki olmadı mi? Oldu. Hatta bugun petrol ofisinde lpg ye yanaştım bi çalışan içeriden çıktı bu araç lpg limi dedi evet dedim 😁 Sonradan mı taktınız. Evet dedim 😁 En guzel tarafını söyliyeyim: Ne kadarlık doldurayim sorusuna rahatlıkla: fulle dedim o bana yetti 😁 Para benim araç benim suyla çalışsa su koyar öyle giderim fazla değer vermemek lazım sonucta sekil teneke ;) araç almak sorun degil asıl sorun onu yürütmek ;)
    Taktırdım memnunum yine olsa yine takarım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amosis -- 12 Haziran 2016; 0:10:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boş tüp patlar mı?
    14 yıl önce açıldı
    Ha bu aracı alsam mı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.7 v6 motor, 180 hp güç, tam otomatik şanzıman

Ve gaza sonuna kadar basma özgürlüğü..

Teşekkürler LPG :)

• quote:

Orijinalden alıntı: murataycicek

2.7 v6 motor, 180 hp güç, tam otomatik şanzıman

Ve gaza sonuna kadar basma özgürlüğü..

Teşekkürler LPG :)

o motor LPG'de bile sağlam yakar. ama tabi 1.84 ten LPG bulabilirsen o zaman olur.
  • bi kaç gün benzinde denedim kullandim ve giden paraya icim acidi. suan lpg de kullaniyorum param cebimde kaliyor.. lpg yi cikartmiyacagim.. sizin önerileriniz ve görüsleriniz sayesinde. teşekkürler..
  • Lpgde 13-14 lt ortalaması var

Boğaz köprü trafiğinde 18 lt gordum

Yazın tatil yolunda 90-100-110 ile 10 lt lere iniyor en fazla :)

• Buyuk motor arti LPG... en guzel kombinasyon...

Aracta temiz, dusuk km, 11 yas ustu olunca mtv de dusuyor degme keyfine o zaman.

• siz etrafınızdaki insanları dinleyip karar alırsanız yandınız hocam. bizim memlekette ağzı olan konuşur. bende aynı şeyleri duymuştum internette araştırıp ustaları dinledikden sonra zararlı olmadığını öğrendim. ama çevreme sorsam farklı şeyler duyardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinoktahan

bi kaç gün benzinde denedim kullandim ve giden paraya icim acidi. suan lpg de kullaniyorum param cebimde kaliyor.. lpg yi cikartmiyacagim.. sizin önerileriniz ve görüsleriniz sayesinde. teşekkürler..

Bidaha öyle bişey diyen olursa benzin parasının yarısını ver çıkarttırayım de.

• Japonyada taksilerin yuzde 90 i LPG ymis
    Avrupada Ingilterede Almanyada insanlar lpg donusumu uyguluyor araclarina. istasyonlarda lpg de satiliyor...
    Dogu Avrupa zaten çokça lpg uyguluyor araclarina.

Mercedes, BMW farketmiyor isteyen uyguluyor.. Senelerdir bu boyle..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.