Şimdi Ara

LPG BORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Akşamlar..Sanayi esnafından nefret ettiğim için kendi kendimin ustası olmaya çalışıyorum..Regülatörden çıkıp enjektörlere giden hortum zamanla çatlamış..Esnaf kılıklı bir tipe gittiğimde montajdan artan boruları fahiş fiyata vermeye çalışınca vazgeçtim döndüm geri.Evde kullandığımız ocağın boru çapı aynı ve üzerinde lpg yazıyor..Sorum şudur ki bu evdeki boruları dıştan izole etsem arabaya montajlasam herhangibir sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 11 Eylül 2018; 20:37:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önemli olan hortumun sıcaklık dayanımı. Kaputun altında sürekli ısınma-soğuma döngülerine normal tüp hortumu dayanamayabilir.
    En kötü ihtimalle internetten alırsınız.
  • sanmıyorum, arabada kullanılanla mutfakta kullanılan lpg çok farklı koşullarda hortumlardan geçiyor. bu riski almaya kesinlikle değmez derim.
  • tehlıkelı ıse gırmeyın paradan onemlı seyler vardır.o boru ısınsa yansa patlasa arabanın ıcındekı herkes yanar
  • Tabiki riske girmem riske girecek olsam şimdiye çoktan bağlamıstim hortumu zaten..BeniM öyle bi aklıma geldi acaba mı dedim

• 30 tlye degistirtmistim 3 ay önce uğraşmayın başka lpgciye sorun

• Aynisi dun basima geldi.Numune beyinden filtreye kadar olan kismi aldim goturdum.Bakti ne kadar lazim dedi valla santimini bilmem komple degiseyim ver 1 metre dedim.Metresi 80 lira dedi Sonra atikerinki ucuz dedi.Tamam ondan ver dedim 50 60 cm dediginiz gibi hurdadan ayikladi verdi.Bu kac para dedim 25 dedi.Almadan dondum valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atmosferik motora turbo montajı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde bir kaç ay önce enjektörlere giren hortum çatlamıştı.daha önce lpg cilerde kazık yediğim için direkt gittim gaz montajı yapılan yerden bir metre hortum istedim kendim taktım. maliyet 10 tl :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.