Şimdi Ara

LPG AYTEMİZ FIRSATI 15 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 Agustos tarihine kadar Aytemiz Kart anlasmali istasyonlarimizdan, Aytemiz Puan Kart'iniz ile farkli günlerde ve tek seferde yapacaginiz 70 TL ve üzeri 3. AYTEMIZ GAZ alisverisinize 10 TL, Aytemiz Mobil uygulamasindan katilanlar ise 15 TL, yakit puan hediye! Aytemiz Mobil uygulamasindan kampanyaya katilmak icin Aytemiz mobil uygulamasina giris yapip, sol üst menüdeki "Katilim Kodu Gir" alanina ''LPG15'' yazmaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart bayağı eski, ondan olabilir mi?

• MH yi aradım. BKM ile yükleme yaptığım için mobil ödeme yüzde 3 avantajı olduğu için izin vermiyormus. LPG de de geçersiz zaten bu yüzde 3. Bakiyeyi harcayın sonra mobil ödeme iptal olsun bla bla. Neyse ki hanımın adına da bı kart vardı. Onla katıldım geçtim.
    Aynı sorun yaşayanlar için yazdım belki işine yarayan olur. Kart aktif değil belki ondandır diye SMS attım, aktifmis. Gitti boşuna 1 sms. Sıcak fırsat ruhuna yakışmayan bı hareket yaptığım için üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 24 Temmuz 2020; 9:43:12 >
  • UYGULAMA GÜNCELLENMİŞ TÜM KART BİLGİLERİM VS GİTMİŞ. 15 TL İÇİN BUNUNLA MI UĞRAŞACAĞIZ
  • olum aytemize bulaşmayın, petrol ofisinden maximumla öde geç yapın geçin, yada koçgaz, milangaz uygun buldunuz mu yapıştırın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.