hard diskime low level format atmak zorunda kaldım ve sonrasında XP PRO kurmaya çalıştım. XP Kur ile diski NTFS olarak formatladım ve kuruluma devam ettim, fakat Kur için gerekli dosyalar bilgisayara kopyalandıktan sonra sistem yeniden başlayınca Kur devam edeceğine Disk Boot Error, System Error, gibi bir hata veriyor. Yanlış giden şey nedir acaba?
aslında yaptığınız bir hata yok neden olmadığını ben anlayamadım ama ben şöyle yapardım
low leve l formattan sonra en güzeli partition magic veya hd in markası her neyse ona ait biçimlendirme programı ile hd i dos ta biçimler windowsu bundan sonra kurardım
sisteminiz nedir amd ise hd iniz sataysa f6 ile driver yüklemeden kurulum yapmanız zor belki sorun buradadır
saygılar
fdisk yaptın mı?
Low level format atmanızın nedeni nedir?. Aldığınız hatalar (hem de low level formattan sonra) diskte fiziksel bir hasar olduğuna işaret ediyor.
Fdisk'e gerek yok böyle bir işlem için. Bölümleme xp cd'si ile de yapılır. Fdisk ile xp cd'sinin bölümlemesinin arasında teknik olarak hiç bir fark yoktur...