Şimdi Ara

Low kick

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam sağlam bi low kick yedim muaythai antremanda, ilk kez sert bir low kick yiyorum 1-2 saattir acısı bacakta. Sizce kas gevşetici,ağrı kesici sürmelimiyim yoksa kendi halinde geçmesinimi bekleyeyim bi el atsın sporcular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.diamond -- 21 Mayıs 2013; 0:00:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Low Kick Ağrısı: Nasıl Geçer?

Low kick, dövüş sporlarında uygulanan ve rakibin uyluklarına yöneltilen düşük bir tekmedir. Bu tekme, doğru uygulandığında son derece etkili ancak aynı zamanda oldukça ağrılı olabilir.

Low kick sonrasında ağrı yaşamanız durumunda, ağrınızı hafifletmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Hemen soğuğu uygulayın: Ağrıyan bölgeye 20 dakikalık aralıklarla 15 dakika boyunca soğuk kompres uygulayın.
    • Dinlenin: Ağrıyan bacağınızı zorlamaktan kaçının ve mümkün olduğunca dinlendirin.
    • Yükseltin: Ağrıyan bacağınızı kalp seviyenizin üzerine kaldırarak şişliği azaltabilirsiniz.
    • İlaç kullanın: Ağrınızı gidermek için reçetesiz satılan ağrı kesiciler alabilirsiniz. Ancak, uzun süreli kullanımda yan etkilere neden olabilecekleri için bunları doktorunuza danışarak kullanmalısınız.

Low Kick Sonrası Ağrıyı Önlemek İçin İpuçları:

• Isının: Antrenmana başlamadan önce kaslarınızı ısıtmak, düşük tekme ağrısını önlemeye yardımcı olabilir.
    • Gerinin: Düzenli olarak gerinmek, kasların esnekliğini artırarak düşük tekmelerin etkisini azaltabilir.
    • Güçlendirin: Uyluk kaslarınızı güçlendirmek, onları düşük tekmelere karşı daha dayanıklı hale getirebilir.
    • Uygun ekipman kullanın: Dövüş sporlarına özel olarak tasarlanmış koruyucu ekipman kullanmak, düşük tekmelerin neden olduğu ağrıyı azaltabilir.

Eğer low kick sonrasında ağrın şiddetliyse, şişlik, kızarıklık veya uyuşma gibi belirtiler yaşıyorsan, bir doktora başvurmalısın. Bu belirtiler, daha ciddi bir yaralanmanın işareti olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.diamond

Bu akşam sağlam bi low kick yedim muaythai antremanda, ilk kez sert bir low kick yiyorum 1-2 saattir acısı baldırımda. Sizce kas gevşetici,ağrı kesici sürmelimiyim yoksa kendi halinde geçmesinimi bekleyeyim bi el atsın sporcular

Ayağını kaldıraydınya ayak kemiğinle neye ugradığına şaşırsaydı majestik iç zibar birşeyin kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Bu akşam sağlam bi low kick yedim muaythai antremanda, ilk kez sert bir low kick yiyorum 1-2 saattir acısı baldırımda. Sizce kas gevşetici,ağrı kesici sürmelimiyim yoksa kendi halinde geçmesinimi bekleyeyim bi el atsın sporcular

Ayağını kaldıraydınya ayak kemiğinle neye ugradığına şaşırsaydı majestik iç zibar birşeyin kalmaz.

Ani geldi Felden Jel ağrı kesici var onu sürücem simdi ama bi yandan tereddütlerim var, bazıları birşey yapma kendi kendine geçsin acıya daha dayanıklı olur bacak filan dedi.

• biz mt degil de kickboks bende baya sert yedim ilk oluyorsa aynen agrı felan yapar ama ben ilaç felan almadım kendi geçiyor zaten zamanla sertleşmeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

biz mt degil de kickboks bende baya sert yedim ilk oluyorsa aynen agrı felan yapar ama ben ilaç felan almadım kendi geçiyor zaten zamanla sertleşmeye başlıyor.

Çocuğu dövcektim resmen gerçek maçtaymış gibi vurdu. Hoca biraz sertleşin diyince.
  • quote:

quote:

biz mt degil de kickboks bende baya sert yedim ilk oluyorsa aynen agrı felan yapar ama ben ilaç felan almadım kendi geçiyor zaten zamanla sertleşmeye başlıyor.

Çocuğu dövcektim resmen gerçek maçtaymış gibi vurdu. Hoca biraz sertleşin diyince.

valla dostum hani saçma gelıyor ama hani bir nevi senin için iyi oluyor ya gerçekten bak hani darbe ala ala arsızlaşıyorsunama amacın sadece spor yapmaksa karşındakine söyle çok sert vurmasın.

• quote:

quote:

quote:

valla dostum hani saçma gelıyor ama hani bir nevi senin için iyi oluyor ya gerçekten bak hani darbe ala ala arsızlaşıyorsunama amacın sadece spor yapmaksa karşındakine söyle çok sert vurmasın.

Darbe ala ala alışıp artık hissetmiyosun okadar vurduklarını ama acıya dayanmak lazım müsabakalarda zaten sert vurucaklar dışarıda sokaktada acımayacakları için no pain no gain acıya devam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Low Quality Gem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Darbe ala ala alışıp artık hissetmiyosun okadar vurduklarını ama acıya dayanmak lazım müsabakalarda zaten sert vurucaklar dışarıda sokaktada acımayacakları için no pain no gain acıya devam :)

aynen öyle dostum arkadaşın sana yavaş vurarsa veya ne bileyim işte boş buldugunda indirmezse sana zarar vermiş olur çünkü ringde adam gözünün yaşına bakmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.