Şimdi Ara

Low elo için zed mi yasuo mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En eğlenceli olduğunu düşündüğüm bu 2 karakterden birini alacağım oyunu bırakmadan önce diamonddım yani proyum yeni metada hangisiyle low elo daha rahat taşınır şu an 13 levelim

• Söz konusu yeni meta ise ikiside iş yapmaz malum tank metası yinede ikisinden birini seçecem diyorsan yasuo mu zed mi dersen yasuo derim.
  • Zed paso banli yasuo da pek is yapmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full ad xin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yengay
  • İkisinin de yeni metada yeri yok çok zorlanırsın.

• low eloda iş yapar. yasuo diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumayin eskiden pro olup oyunu birakan ve low eloda tasiyacak champ isteyen maca asi

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

okumayin eskiden pro olup oyunu birakan ve low eloda tasiyacak champ isteyen maca asi

Yazacaktım sen yazdın.

• Yasuo

• Diaymış yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

Diaymış yav he he

Sen benim eski nicke bir baksana ya

Bizi buranın eskileri bilir sen rahat ol yeni çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick Valensi -- 18 Mayıs 2015; 19:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

Diaymış yav he he

Nickin felan ilgilendirmez diamond olmuş adam elini kolunu sallaya sallaya bronz silveri çıkar.böyle bir konu açılması çok garip geldi bana.

Bu arada low eloda zed ve yasuo %95 banlaniyor haberin olsun

• iyi bir zed her zaman durdurulabilir bence ama iyi bir yasuoyu durduracak adam yok. zedin dakika 30dan sonra bütün espirisi adc veya apcyi aradan çıkarmak üzerine. zhonya apcyi kurtarıyor zaten. iyi bir takım adcyi de zede karşı her zaman hayatta tutar rahat bir şekilde veya civalıyla. ama yasuo çok daha can yakar ve durdurmak çok zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

Diaymış yav he he

Nickin felan ilgilendirmez diamond olmuş adam elini kolunu sallaya sallaya bronz silveri çıkar.böyle bir konu açılması çok garip geldi bana.

Bu arada low eloda zed ve yasuo %95 banlaniyor haberin olsun

1- Meta değişiklikleri

2- Oyuna uzun süre uzak kalmanın verdiği performans eksikliği

3- Low elodan 100 maçta çıkmak var 30-40 maçta çıkmak var

4- Pick ekranı da en az oyun içi kadar maçın gidişatını etkiler

Yani Diamond olup olmamam benim low elodan daha hızlı çıkmak için karakter istememe engel değil eski diamond'ım yazısını ise sadece yetenek gerekir, beceremezsin gibilerinden laf söyleyecek arkadaşlar söylemesin diye dedim başka bir sebebi yok

Edit: @calibrane kardeşim ben oyunu bırakmadan önce zed daha çok mage tarzı oynanıyordu uzaktan dürtmelerle felan sadece adc'yi kesip çıkmak değildi yani mesele şimdi tank metası geldiğine göre dediğin doğru olabilir her yerde tank varsa nasıl dürteceğim ki uzaktan ama zed oynamak bana her zaman daha eğlenceli gelmiştir peki ya başka bir tavsiyeniz var mı riven da düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick Valensi -- 18 Mayıs 2015; 19:47:48 >

• low eloda meta diye bişey yoktur tank metası diye tank oynamazlar topta fiora midde yasuo oynarlar hala o yüzden istediğini al ikiside snowball hero zaten ama yasuo almanı tavsiye ederim bide topa malphite al yaz zaten yasuo picklediğini görürlerse direk alırlar malphiteyi bi wombo comboyla ggwp izi
  • ben zed yasuo karşılaştırması yaptım sadece. riven de akıyor tabi. benim maçlara geldiğinde genelde riven dakika 10da 4-0 oluyor kimde olursa olsun. feedlesede oyundan düşmüyor. eğlenceli hero çok ama bunlarla oyun taşıman daha kolay. ben ap mid heroları dışında hiçbir hero oynamak istemiyorum ama sana kalmış. kimi wukong seviyor kimi leblanc kimi vayne alıp gaza geliyor. ama herşeye rağmen ben ille de taşıyayım diyorsan bence jungle alacaksın.
  • Wb kardeşim sen bu moronlara bakma meta genel olarak carryi korumaya bağlı tank metası mao,seju,gragas,nau,heca,cho göze batanlardan.2si arasından zedi tercih etmeni öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda en kolay Annie, Cho'Gath, Hecarim ile carylenir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Şu anda en kolay Annie, Cho'Gath, Hecarim ile carylenir bence.

slm bn cassiopeia
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.