Şimdi Ara

Love death robots bölüm sırası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu dizinin bölümleri her netflix kullanıcısına random mu atılıyor az önce netflixten 2 bölüm olarak beyond the aquilia rift'i izledim internete bölümü yazığımda sezon 1 7.bölüm diyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende de ikinci sırada Aquila Yarığı'nın Ötesi / Beyond the Aquila Rift görünüyor.

Dediğiniz gibi IMDb'de ve
    https://lovedeathrobots.fandom.com/wiki/Beyond_the_Aquila_Rift bu sayfada da 7. bölüm diyor.

Bölüm sırası önemli değil ama. Bölümler birbirinden bağımsız. Rastgele izleseniz de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 19 Mart 2021; 12:59:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi şimdi farkettim, bölüm sıraları değişmiş. İlk izlediğim zamanki ile şimdi gördüğüm bölümlerin sıraları farklı.

Ama dediğim gibi önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 19 Mart 2021; 13:7:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk izlediğimde sonnie's edge ile başlamıştım ikinci bölüm three robots'du şuan ilk three robots ile başladım internette araştırdığım üzere 4 farklı bölüm sıralaması varmış netflix kullanıcılara rastgele olarak bu sıralardan birini atıyormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.