Övgü üstüne övgü alan Acid Nerve'ün geliştirdiği Death's Door'un türkçe yamasını yapan var mı acaba ? Konu olarak bulamadığımdan açmak istedim. El atan olursa süper olur. |
Death's Door Türkçe Yama İsteği
-
-
Belki bir iki aya yama çıkabilir dil dosyasını sunucumda paylaştım.Not:Yapmak isteyen yapabilir çeşitlilik herzaman iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 24 Temmuz 2021; 15:17:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapacaktım ama vazgeçtim sonra. nasıl olsa büyük-küçük demeden bütün oyunların translate'i çıkıyor hemen. yapan çıkar mutlaka.
-
Metacritic'den 86 puan almış ve oyunun bitirilme süreside çok uzun değil, bence çevirilmeyi hak eden bir yapım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leona HeidernMetacritic'den 86 puan almış ve oyunun bitirilme süreside çok uzun değil, bence çevirilmeyi hak eden bir yapım.
Verdim bir arkadaşa umarım biter.
Yama ne durumda acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lieutenantdanYama ne durumda acaba?
Boşta oldukca devam ediyordu arkadaş sorarım bugün.
yama durumu nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Melih32031203yama durumu nedir?
Dün sordum yanıt gelmedi.Bir kaç gün içerisinde cevap gelmezse başka çevirecek biri vardı o çıkarabilir belki yamayı.
-
Sanırım haber yok arkadaştan. Türkçe yaması çıkarmı bu oyunun?
-
Bana gelen çeviride kod bozulmuş ve eksik kısımlar vardı o yüzden iptal oldu.Tanınmış çevirmen bir arkadaşım yamayı yapacağını belirtti caymazsa konuyu açar.
-
yamayla ilgili bir gelişme var mı hocam
-
Yok maalesef iki çeviri geldi ikiside olmadı.
Sixth Sense Çeviri Death's Door 'un çevirisine başladı. Sitelerinden ve Discord grubun'dan takip et. DH'de yama çalışmasına dair bir konu açmadılar şimdilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverTime -- 24 Kasım 2021; 13:3:43 > -
evet başlamışlar şuan %5.
çeviriyi ben devralayım diye düşündüm bir an ama senin mesajını görünce gerek kalmadı.
-
Yakın zamanda Sixth Sense Çeviri tarafından Türkçe yama yayınlandı:
sixth senseDeath's Door Türkçe Yama | Sixth Sense Çevirihttps://sixthsenseceviri.com/deaths-door-turkce-yama/ -
Arkadaşlar bu yamayı Steam decke kurmak istiyorum haliyle bu paylaşınlar siteler uygulama üzeri yama kurduğu için olmuyor .Elinde bu yamamın zip ,rar vs hali olan varmı acaba bana göndersin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X