|
sabihada ücretiyle giren de çok oluyor. orada bi kafede oturup bi dürüm falan yeseniz zaten 500-600 lira ediyor, onun yerine 1000 lira verip lounge da sınırsız yeme içme daha mantıklı geliyor. |
| _____________________________ |

2 Mobil
|
sabihada ücretiyle giren de çok oluyor. orada bi kafede oturup bi dürüm falan yeseniz zaten 500-600 lira ediyor, onun yerine 1000 lira verip lounge da sınırsız yeme içme daha mantıklı geliyor. |
|
sabiha gökçen iç hatlar loungeın yerini değiştirip iç tarafa taşımışlar. iç hatlar lounge'un eski yerinide dış hatlar lounge yapacaklarmış belki bitmiştir. iç hatlar lounge girişinde görevliye daha büyüttüler mi alanı dedim. yok büyümedi dedi. baktım banada küçülmüş gibi geldi.bu kadar banka anlaşması yapınca heralde karlı olmuyor yatırım yapmak istemiyorlar diye anlıyorum. |
|
10 Milyon TL ve üzeri bakiyeye ulaştığınızda özel bankacılık müşterisi olursunuz. |
|
Herkese merhaba. Halkbak Paraf Premium kartım var ama Lounge Key uygulamasında hesap açmaya çalışırken "Girilen kart numarası LoungeKey programıyla ilişkilendirilmiş değil. Lütfen tekrar deneyin ya da daha fazla yardım için kartınızı düzenleyen kurumla iletişime geçin." hatası alıyorum. Bankanın müşteri hizmetleri ile iki haftadır çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz bana? |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bende infinite kart var, ancak varlık şartları yüzünden şu an çok bi faydası kalmadı. önceden 500k da bile lounge veriyordu şimdi 3.5M istiyor. qnb de kartı aldıktan sonra varlık şartı aramıyorsa alınabilirmiş aslında. |
|
Artik teb varligini oraya koyuncada ceza kesiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
teb 2 sene önce çok iyidi, yurt dışında lounge larda falan rahatça giriyoduk ancak son zamanlarda iyice bozdu. seneye tüm kartlarını iptal ederim ben bunun, belki 1 tane troy bırakabilirim kampanyalar için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 24 Nisan 2026; 1:4:29 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Genellikle kart sahibi ve bir misafiri ile giriş sağlanabilmekte. LoungeKey uygulamasına girerseniz, ilgili lounge için belirtilen kuralları görebilirsiniz. Örneğin yurt dışında kimi lounge 6 yaşından küçük çocukları ücretsiz kabul ederken, kimisinde bu sınır 2 yaş ile sınırlandırılmış durumda. Bu nedenle, kullanmayı planladığınız lounge için olan kuralları (ve varsa aynı havalimanındaki diğer loungeları) kontrol etmenizde fayda bulunmakta. |
|
|