Şimdi Ara

Louis Ferdinand Celine - Gecenin Sonuna Yolculuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Louis Ferdinand Celine - Gecenin Sonuna Yolculuk

Merak ettim de " Louis Ferdinand Celine - Gecenin Sonuna Yolculuk " okuyan var mı? Varsa düşünceleri neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastMan -- 19 Ocak 2013; 13:22:39 >

• Hocam bulsam alıcam kaç yerden sipariş ettim stok sıfırlattım firmalara yok arkadaş. Dün de YKY Kadıköye gittim orda vardır diye ordanda elimiz boş döndük.

Neyse kitap okuduğum yorumlara bakarsam baya sağlammış ne zaman ince bi araştırmaya girsem mutlaka bu kitap önüme çıkıyor. Bulursan bana da haber et.

Fikir edinmen açısından Hakan Günday'ın bi yorumu var

http://www.sabitfikir.com/elestiri/heil-celine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 19 Ocak 2013; 13:49:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

Hocam bulsam alıcam kaç yerden sipariş ettim stok sıfırlattım firmalara yok arkadaş. Dün de YKY Kadıköye gittim orda vardır diye ordanda elimiz boş döndük.

Neyse kitap okuduğum yorumlara bakarsam baya sağlammış ne zaman ince bi araştırmaya girsem mutlaka bu kitap önüme çıkıyor. Bulursan bana da haber et.

Fikir edinmen açısından Hakan Günday'ın bi yorumu var

http://www.sabitfikir.com/elestiri/heil-celine

Ben yanılmıyorsam İzmir'de Yky'nın kendi yayınevinde görmüştüm 2-3 ay oldu ama.

• Kesinlikle temin etmen gerek mükemmel bir kitap,beni bu kitapla tanıştıran kaptan Miguel da Silva'ya selamlar...
  • Waoooooww muhtesem bi kitap. Güzel cumlelerin altini cizmeye kalksan butun romani cizebilirsin. Mutlaka okunmali. Fakat cok surukleyici bir kitap değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waoooooww muhtesem bi kitap. Güzel cumlelerin altini cizmeye kalksan butun romani cizebilirsin. Mutlaka okunmali. Fakat cok surukleyici bir kitap değil.

• Kitabı isteyen varsa bugun icinde bana mesaj atabilir son bir tane bulabilme sansim var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.