Şimdi Ara

Lost: Via Domus (Xbox360,PS3,PC) RF-ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
283
Cevap
0
Favori
11.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lost: Via Domus (Xbox360,PS3,PC) RF-ÇIKTI

Dağıtımcı: Ubisoft
    Yapımcı: Ubisoft Montreal
    Tür: Action/Adventure
    Çıkış Tarihi:
    ABD: 26 Şubat 2008
    Avrupa: 7 Mart 2008
    Platform: Xbox360, PS3 ve PC

Yayınlanan ilk trailer:

HD Trailer: Tıkla (30MB)

Oyun İçi: Video

Oyunda adı belli olmayan bir erkek karakteri canlandıracağız. Oceanic Flight 815 adlı uçağın kurtulanlardanız, kaza sonucu düşen uçakla birlikte hafızamızı da kaybetmiş bulunuyoruz. Bu gizemli adaya düşerek tıpkı Lost dizisinde olduğu gibi flashbacklerin deneyimini yaşayıp kim olduğumuzu öğrenebileceğiz. Aynı zamanda bütün 3 sezonluk Lost dizisinin karakterleriyle etkilişim içinde olabileceğiz. Plajlari gezip, yerin altında olan gizli yerleri ziyaret edip, her 108 dakikada dünyayı kurtaran bilgisayarı görüp ve Black Rock'u keşfedip daha fazlasını bu oyunda görebileceğiz. Oyunun motoru YETI Engine yani GRAW1-2, America's Army: True Soldiers ve Beowulf oyunlarında kullanıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 22 Şubat 2008; 18:31:27 >

• Bu SS ile:

http://www.games.tiscali.cz//images/lostgame/bng6.jpg

Bu SS:

http://www.lostpedia.com/images/thumb/a/a7/Lost-games-012.jpg/800px-Lost-games-012.jpg

arasında neden uçurum kadar fark var çözemedim 2. ss gibi gelirse zaten kafadan çöp :)

• Benim dusuncem, bu dizini oyle oyun olasi bir hikayesi yok, action degil yani.

Blade diye bir film serisi var hepiniz bilirsiniz, bu filmin oyunu yapilsa kaliteli bir firma tarafindan, grafikler ve oyun motoru da iyi yapilsa, satarmi satmaz mi
  • Neden bilmiyorum ama Blade'den de Wesley Snipes'dan da nefret ederim Çok itici bir adam ve çok itici bir filmdi. Hele ki 2. ve 3. bölümler.

Lost sonuçlanmadan oyununu nasıl bağlayacaklar diye düşünüyordum ama sanırım oyunun dizi ile alakası olmayacak konu bakımından. Adı bile belli olmayan bir karakteri kontrol edeceğimize göre, olaylar da farkı olacaktır. Merakla bekliyorum.

Yeni Sezon da Şubat'da başlıyor. Onu da ayrı bir merakla beklemekteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Neden bilmiyorum ama Blade'den de Wesley Snipes'dan da nefret ederim Çok itici bir adam ve çok itici bir filmdi. Hele ki 2. ve 3. bölümler.

Lost sonuçlanmadan oyununu nasıl bağlayacaklar diye düşünüyordum ama sanırım oyunun dizi ile alakası olmayacak konu bakımından. Adı bile belli olmayan bir karakteri kontrol edeceğimize göre, olaylar da farkı olacaktır. Merakla bekliyorum.

Yeni Sezon da Şubat'da başlıyor. Onu da ayrı bir merakla beklemekteyim

bence diziden ayrı olursa daha güzel olur düşüsene ayrı bir senaryo yazıldıgını bonus sezon gibi bence çok daha sürükleyici olur diziden alsalar şimdi bunu yapcaz bu olur gibi bir şey olcak

yada imdi biz baska karakteri yönetecegimiz için dizideki bölümlere başka bir bakış açısından bakıyormuş gibide olabilir öyle olursada çok güzel olur aynı senaryo ama dizide gösterilmeyen sahneleri oynuyoruz gibi burda bizim kahramanın başından geçenleri yaşıcaz gibi bir şey

• quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bu SS ile:

Bu SS:

http://www.lostpedia.com/images/thumb/a/a7/Lost-games-012.jpg/800px-Lost-games-012.jpg

arasında neden uçurum kadar fark var çözemedim 2. ss gibi gelirse zaten kafadan çöp :)

2. resimde bariz sorun war yapraklarfln toza bulanmış gibi hiç renk yok

• SS'ler bana Uncharted'i andırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bu SS ile:

Bu SS:

ilk ekran görüntüsü oyun içi değil zaten. 2.si oyun içi ama çözünürlük ve renklerde problem var. 2.ekranın renklisini düşünün öyle olacaktır.

• Yahu Heroes Videogame nerede kaldı? Şöyle özel güçlerimizi kullansak keşke
  • iyi bir oyun bu bulmaca var mı bu oyunda o varsa tadından yenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

iyi bir oyun bu bulmaca var mı bu oyunda o varsa tadından yenmez

Bulmacasız Lost geleceğini düşünemem valla kesin gelir zaten trailerı izlerseniz bulmaca var sanki.
  • ormanı en az Unc. kalitesinde yapmaları lazım, çünkü dizinin hepsi ormanda geçiyor
  • çöp oyunrezalet notlar alacak demedi demeyin
  • Film ve dizi oyunlarının kötü şöhreti bellidir zaten. Ben de korkuyorum kötü olacak diye ama belli de olmuyor ki böyle şeyler. Bekleyip göreceğiz artık.
  • bulmaca olsa nolucak bütün bölümler ezberimde benim
  • Cop oyun diyenleri kiniyorum.

Emege saygi, daha oyun cikmadan cop denemez.
  • son zamanlarda ubisoftun yapımlarına bir bakın isterseniz. beowulf, americas army: stupid soldiers (türünün en kötü oyunları)
    haklısınız, oyun çıkmadan konuşmak yanlış ama dizinin yakaladığı hayran kitlesini kullanmaktan öteye gidemeyecektir.
    tabiki şahsi fikrim
  • Ç
  • eger hikayeyi iyi oturturlasa görüntüleri süper olmasada iyi iş yapabilecek bir oyun ama en önemlisi oynanıs ve hikaye ordan batırırlarsa zaten görüntüler bir anlam ifade etmez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.