Şimdi Ara

LOST VIA DOMUS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nasıl bir oyun ana konusunu bulamadım oynayanınınz varmı .. bide çıkış tarihi eskimi

• berbat çıkalı 8 ay kadar oldu galiba
  • hadi yaa dizisine hastayim ölüyorum ama oyunu dandik diyosunz moralim bozuldu
  • oyun cok kötü dğeil okadar berbat değil bence 10/7 lost seviyorsan oyna bazı oyndan anlamayanlar çöp möp diyolar gecenlerde kendilei oynuyorlar birader
  • alone inthe dark tarzi diyebilrmiyiz
  • hayır diyemeyiz ama benzerliker var silah kullanma cok kısada olsa meşale toplama bence lost seviyorsan oynayabilirsin oyun az düzelde ingilizce istiyor konuyu anlatmıyayım cok güzel bir konusu var lost hayranları için güzel bir oyun lost hayranları olmayanlar için berbat bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 19 Ekim 2008; 0:22:44 >
  • Diziyi seven biri olarak zevkle bitirdim diyebilirim.Aksiyon yönü çok düşük bir oyun olsada kendini oynatıyor.Eğer diziyi izlemediysen hiç bulaşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeoum-jang

oyun cok kötü dğeil okadar berbat değil bence 10/7 lost seviyorsan oyna bazı oyndan anlamayanlar çöp möp diyolar gecenlerde kendilei oynuyorlar birader

@yeoum-jang
    oyun çok kötü değil o kadar berbat değil diyorsun 10/7 diyorsun ne iyi ne kötü dediğin oyun 7 puan he oyunun hiç bir aksiyonu yok şimdi bu oyundan anlamıyoruz ya beğenmeyenler olarak her izlediğim dizinin oyunu çıksın oyundan anlıyorum diziyi izlemiyorum oyunu sevmiyorum oyundan anlamıyorum arkadaşım sen oyun ne demek oyunculuk ne demek oyun gibi oyunun çıkış tarihini beklemek ne demek bunları bi düşün ona göre karar ver
  • Dizisini seviyorsanız oyunuda alın oynayın derim, ben dizinin hatrına oynadım bitirdim hiçte pişman değilim
  • Oyunu biraz karmaşık gelebilir, ona git, şunu seç, şunu çek gibi baya karmaşık şeyler var.

Ya da dizisini izlemediğim için bana karmaşık geldi, izlediysen diziyi falan seviyorsan oyna bence. Grafik olarakda iyi bir oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultraspank

berbat çıkalı 8 ay kadar oldu galiba

quote:

quote:

oyun cok kötü dğeil okadar berbat değil bence 10/7 lost seviyorsan oyna bazı oyndan anlamayanlar çöp möp diyolar gecenlerde kendilei oynuyorlar birader

@yeoum-jang
    oyun çok kötü değil o kadar berbat değil diyorsun 10/7 diyorsun ne iyi ne kötü dediğin oyun 7 puan he oyunun hiç bir aksiyonu yok şimdi bu oyundan anlamıyoruz ya beğenmeyenler olarak her izlediğim dizinin oyunu çıksın oyundan anlıyorum diziyi izlemiyorum oyunu sevmiyorum oyundan anlamıyorum arkadaşım sen oyun ne demek oyunculuk ne demek oyun gibi oyunun çıkış tarihini beklemek ne demek bunları bi düşün ona göre karar ver

önce kendi yazdığın çelikili fadelere bak 2cisi her 7 puan alan oyun kötümü star wars son cıkan oyunu bile 8puanı zorladı coğu sitede ama herkez deli danalar gibi oynayıp bitirdi sen diyorsun ki berbat bir oyun 7 puan vermişsin onu sorguluyorsun normalde ağız dalaşı yapmam kimseyle sadece böyle berbat yada bu oyun çöp diyip sonrada cocuklar gibi oynayanlara diyorum lafımı zaten ben orya lafımı koydum istiyen alır istiyen brakır gider .sonlafı avrupa yakasından caldım

• Diziyi seviyorsan kesinlikle oyna,diziyle aynı konu zaten oyun.
  • Ayrıca oyun achievement bonkörü.İlk bitirişte 1000 puana rahat tamamlarsın.
  • diziyi izliyorsan ve beğendiysen oyna. ama ilk defa lost ile oyunda tanışacaksan sıkıcı gelebilir. öyle saatler sürecek aksiyon yok. genelde ordan oraya dolanıp ip uçları toplayıp, bulmaca çözüp konuya açıklık getirip, sonuca ulaşmaya çalışıyorsun. aynen diziyi izler gibi yani. dizideki tanıdık birçok unsuru gördükçe hoşuna gidiyor. ana senaryo ya sadık kalınmış, yani oyunun bir yerinde senin le alakalı olmayan birşey oluyor, oyuna bi etkisi yok, ama sen diziyi izlemişsen aslında ortada neler döndüğünü biliyorsun. bu ayrı bi zevk. ama izlemeyenler bu unsurları hep kaçırıyorlar. oyunun grafikleri ve sesleri ise iyi.
  • quote:

quote:

berbat çıkalı 8 ay kadar oldu galiba

quote:

quote:

@yeoum-jang

önce kendi yazdığın çelikili fadelere bak 2cisi her 7 puan alan oyun kötümü star wars son cıkan oyunu bile 8puanı zorladı coğu sitede ama herkez deli danalar gibi oynayıp bitirdi sen diyorsun ki berbat bir oyun 7 puan vermişsin onu sorguluyorsun normalde ağız dalaşı yapmam kimseyle sadece böyle berbat yada bu oyun çöp diyip sonrada cocuklar gibi oynayanlara diyorum lafımı zaten ben orya lafımı koydum istiyen alır istiyen brakır gider .sonlafı avrupa yakasından caldım

star wars ın oyunu ile lostun oyununu bir tutmak zaten imkansız 1977 den beri süregelen bir filmin her oyununu oynamak ayrı bir zevktir fanları için herneyse bu oyuna tutup orjinal fiyatına para verilcekse bence denenmemesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraken TR -- 19 Ekim 2008; 12:10:13 >

• ya sanki gidip 100milyon vercez alt tarafı 2gün beklicez okadar saolun yardımlarınz için
  • @Ultraspank yazılarına dikkat ettim de bi insan hic mi noktalama isaretleri kullanmaz!.?,???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

@Ultraspank yazılarına dikkat ettim de bi insan hic mi noktalama isaretleri kullanmaz!.?,???????

birdahakine dikkat etmeden oku yada okuma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.