Şimdi Ara

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.270
Cevap
0
Favori
52.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: manhack

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

1 yıl olmadımı bu oyun çıkalı yhaaa

ewet

peki colonies ne zaman çıkcakk

çıktı

7.95 gb

nasıl ek paket beeee

Orjinalden alıntı: caprinx

Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition

çıktı

7.95 gb

nasıl ek paket beeee

hocam xboxa çıkmıştırr..henüz pc ye gelmes daha zamanı var

tl de var. birçok kişi indirmiş durumda.

http://pc.ign.com/articles/871/871115p1.html

Release Date:
    US: May 27, 2008

ABD çıkış tarihi 27 mayıs... herhalde bilmiyordun.
  • Valla zevkle oynuyorum , sırf ara demolar için... Özlediğim tarzda bir oyun... Bölüm sonu bosslar falan... Bol bol kullandıgınız makine silah.. Eğlenceli yani.. Her bölüm ortlama 30-45 dakkika arasi...
  • ya birşey soracağım oyunu yükledim şuan oynuyorum zorluk seviyesini normald e açtım bian düşündüm easy demi açsam diye acaba easy de de açsam zevk alırmıyım yol yakınken döneyim dedim yoksa normalde devam edeyim mi yani geçilmesi çok zor olur mu bölümlerin? bide klavye kontrollerinde yapabileceğim bir ayar mı ayrıca...yani ne bilim bilrisiniz işte:) teşekkür ederim...

Ama tam emin değilim karasız kaldım bakalım

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • ben daha ilkini oynamadım yha ne bu hızz.. attım torrente 1 aydır indirio %95 lerde

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI)
    Oyunun başında Green eye dan kaçtığımız bölümlerde 17-20 FPS civarında gezdi ki oynanacak gibi değil.
    Sizce normal mi bu. 4X AA 16X AF tüm ayarlar High da. Sistem imzamda var. XP de bu ayarlarda çok akıcıydı. Frapsı açma gereği bile hissetmedim, düşünün.
    Oyun çıkalı bayağı oldu. Vista güncellendi, yeni sürücüler çıktı filan.
    Vista Ultimate X86+SP1 ile performans sorunu kalkar diye düşünüp Vista kurduk ama olmadı.
    Bazı yerlerde Vİsta kurulumundan sonra ayrıca tekrar DirectX 9 kurmak gerek gibi şeyler söylemişler doğru mudur acaba.
    Vista ile beraber DirectX kuruluyor diye biliyorum.
    Fikri olan var mı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theheretic -- 21 Temmuz 2008; 18:00:07 >

Orjinalden alıntı: darel-x

Bir arkadaş daha sormuş bu solucan nasıl geçiliyor. Bir tanesini öldürdüm dedim biraz gidince başka bir tanesi daha bindi tepeme.

Solucanı öldürmeden yanda yanıp sönen bir kapı var, oraya gittin mi sonraki yere giriyorsun. Ayrıca solucanı öldürebiliyor musun bilmiyorum.

Bu arada oyun bence çok güzel. Colonies'de yeni birşeyler varsa onu da alacağım. Mech kullanmak çok zevkli ama boss savaşları da biraz zor. 9. görevin bölüm sonu canavarında kaldım. Biraz uğraşırsam geçerim. Bir vuruşluk canı kaldığında ne yapıp edip öldürtüyor seni oyun. Bu bakımdan çok gıcık olmuş. Bu arada 6. bölümün canavarı olan Green Eye'ı öldüresiye kadar canım çıktı Gereğinden fazla zor.

• oyun başlı başına saçmalık. Nasın oynuyorsunuz anlamıyorum..baştan güzel görünse de ilerledikçe aynı şeyleri yapmanın anca salak salak yaratıklara eline ne geçerse ateş atmanın neresi çekici..eski 2d capcom oyunlara benzemiş. ya da seganın şu meşhur gunstar ı...2. bölümünde sıkılıp kapatmıştım..çok kötü ya durmadan ateş ediyosun
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

arkadaşlar ben bu oyunu aldım fakat içinden lost planet colonies çıktı bu ikisi aynı oyunmu ne farkları var?
    Aynı oyun sayılır. Colonies'te oyunun ilk çıkan sürümünün üzerine bazı eklentiler koymuşlar.

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

arkadaşlar ben bu oyunu aldım fakat içinden lost planet colonies çıktı bu ikisi aynı oyunmu ne farkları var?
    Aynı oyun sayılır. Colonies'te oyunun ilk çıkan sürümünün üzerine bazı eklentiler koymuşlar.

Sağolasın patron
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • oyunu şimdi bitirdim sağlam bir oyun diyemem ama güzel bir oyun.bosslar çok basitti.en yüksek 120 fps de oynadım 40 ın altına düşmedi.sizce extreme colonies i oynamalı mıyım ?
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • beyler imzamdaki sisteme kurdum bu oyunu, netten indirdim.. oyun inanılmaz kastı ya hiç beklemiodum bu kadar şok oldum..
    sorun nedir sistemde mi oıyunda mı oyunun yaması falan mı var

Lost Planet: Extreme Condition (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 2 Kasım 2008; 12:09:29 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.