Şimdi Ara

Lost Planet 2 (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
15.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=OTyNtrPjIi4

suradaki yukselmeyi yapamiyorum ...

su japon oyunlarinin illaki aptal bi tarafi olucak ...
  • live key falan kullanıyomu oyun
    multi akarız olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

live key falan kullanıyomu oyun
    multi akarız olmadı

Kullanıyor da eski keyleri yemiyor.
  • ilk oyuna göre yapay zeka ne durumda ayrıca boss sayısı artmışmı?
  • Beyler oyunu co-op oynayın tadından yenilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Beyler oyunu co-op oynayın tadından yenilmiyor

Coop nasıl oynadın ?
  • Hamachi'den yiyor mu co-op?

Oluyorsa dalalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hamachi'den yiyor mu co-op?

Oluyorsa dalalım.

Tunngle'da muhabbet dönüyordu oyunda 30 ping koruması varmış.

Onun yukarısı olursa oynayamıyormuşsun landanda olsa.

Yani adamlar herhalde hamachi,tunngle gibi sistemlere karşı tedbir almışlar.
  • Co-op dışında tek başına oynamak pek iyi olmadı yapay zekanın katkısı neredeyse sıfır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACE EI RI N
    Co-op dışında tek başına oynamak pek iyi olmadı yapay zekanın katkısı neredeyse sıfır...

aynen katılıyorum.
  • Off multi oynayabilsek cok iyi olur ama yanımdaki heriflerin fake isimleri görünce insanda oynama isteği felan kalmıyor.
  • co-op oynanabiliyor demek ki, bu harika birşey !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

ayrica epizod 5 i nasil geciecz.

http://www.youtube.com/watch?v=OTyNtrPjIi4

suradaki yukselmeyi yapamiyorum ...

su japon oyunlarinin illaki aptal bi tarafi olucak ...

yukarı yükselmek için "4" tuşuna bas,aşağı inmek içinde "1" e bas.
  • İlk oyunun kalitesinden uzak vasat bir yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

İlk oyunun kalitesinden uzak vasat bir yapım.

Evet fena halde tek düze gidiyor oyun.

Ben bir tek
    trenli bölümü
    yaratıcı buldum.

Birde coop yapabilseydik eğer bu bölümlerin tek düzeliği bir nebze aşılmış olurdu.

Yapay zeka takım arkadaşlarımız neredeyse hiçbirşey yapmıyor.

Üstelik bir tanesinin ismide Mr. Baykal

Baykal ne lan Allah aşkına ya !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 10 Ekim 2010; 12:16:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Saf aksiyon oyun. Tekrar etmese daha iyi olurdu ama kötü yapmıyor oyunu bence bu. Kesintisiz aksiyon isteyenler çok sevecektir. Bir de ara videolarını çok beğendim Capcom kalitesi var.

Ara videoları aşmış zaten capcom.Resident evil 5-DMC 4 de de ara videolar mükkemmel di.Ayrıca bu oyuna anti ailasing çok yakışır.Motion blur falan.Ben oyun insin enbseries.ini yi bir güncelliyim deneyelim bakalım nasıl olacak.
  • oyunda aa kapalı olsa bile hissettirmiyor bile yani aa sorunu hiç yok,birde aa açsan tamamen pürüzsüz olur.Bu arada oyun kötü oyun değil single oynayınca botlarin yapay zekasi batiriyor işi bence.Oyunu bitirdim ve steamde çıkarsa ordan satın alıp birde co-op atarim.Birde Boss savaşları falan iyi olmus hoşuma gidiyor uzaylı böcek vurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Coop nasıl oynadın ?

System linkten(lan üzerinden) rahatça oynadık kardeşimle çok eğlenceli oluyor.4 kişiye kadar oynanıyor sanırım.Ayrıca aynı senaryoda farklı yerlerde başlıyorsunuz oyuna.Mesela ilk bölümde bir kişi karda yaya olarak buluşma noktasına ilerlerken diğeri onu alacak olan helikopterle buluşma noktasına gelene kadar uğraşıyor.Tek kişi zevk vermez

Edit: Oyun zaten co-op için yapılmış oynayınca farkedersiniz.Lvl aldıkça görünüm için yeni partlar çıkıyor vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 10 Ekim 2010; 13:01:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Coop nasıl oynadın ?

System linkten(lan üzerinden) rahatça oynadık kardeşimle çok eğlenceli oluyor.4 kişiye kadar oynanıyor sanırım.Ayrıca aynı senaryoda farklı yerlerde başlıyorsunuz oyuna.Mesela ilk bölümde bir kişi karda yaya olarak buluşma noktasına ilerlerken diğeri onu alacak olan helikopterle buluşma noktasına gelene kadar uğraşıyor.Tek kişi zevk vermez

Edit: Oyun zaten co-op için yapılmış oynayınca farkedersiniz.Lvl aldıkça görünüm için yeni partlar çıkıyor vs..

Onları farkettim bende hatta grenade III upgrade'i falan çıktı slot makinesinden.Weaponlarda da upgradeler çıktı.

Ayrıca perkler falanda var.

Onun haricinde noms de guerre yani isim altı yazılar falan var buradan da belli oluyor coop için olduğu ben hamachi vs. üzerinden falan oynadın sandım ama aynı evdense bizde olmaz ya.Diğer bilg. biraz eski kalıyor lost planet 2 için.

• ben save yapamadim ! 5. epizoda gelmis arkadaslar save dosyalarini paylasabilir mi ? o kaar saaat kasmak istemiyorum tekrardan ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.