Şimdi Ara

Lost Planet 2 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
15.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyunu zar zor bitirmiştim çok basit hiç bir anlamı olmayan zevksiz bir oyundu. Bunu denedim bir arkadaşta bugün aman diyeyim vaktinize zamanınıza harcadığınız indirmek için uğraştığınız elektriğe yazık. İlk oyundan bir farkı yok atari oynayın daha iyi. Stres atmak istiyorsanız worms oynayın daha iyi. Bu saatten sonra böyle oyunları çıkartıyorlar ya ne diyeyim yazık vallahi. Tamamiyle japon iç piyasasında 10 -15 yaş grubu için çıkartılmış bir oyun.
    Zevksizlik abidesi. DX11 kartı test etmek için belki çok hevesliler indirebilir.Tabi bir test için 12-13gb kod yığını indirmek herkesin harcı değil Tabi dxler arası farkı gömek için de iki ayrı SS çekip yana yana koyup büyüteç ile resimdeki 7 farkı bulun tarzı detay görmek isteyenler de olabilir tabi o da ayrı bir işkence konusu

• Yorumları okuyunca indirmeyi durdum o kadar kötümü yapmışlar.
  • oyun indi sayılır az bişey kaldı bakalım nasıl bişey yorumların bazısı iyi bazısı kötü karar veremedim oyun nasıl
  • Bende indirmeye çalışıyorum ama nedense hızı düşük, Darksiders ıda başda böyle kötüleyenler olmuştu ama indirip denedim ve oynadığım en güzel oyunlardan biri olduğunu gördüm, bunuda denemek gerek.
  • Arkadaşlar oyunu nihayet oynayabildim,İlk izlenimlerimi aktarayım.Bi defa vuruş hissi koca bir sıfır yani su tabancasıyla ateş ediyomuş gibisiniz resmen.Ara menüler çok kullanışlı değil keza klavye konfigirasyonu da ama bunlara alışılır o kadar da önemli değil.Seslendirmeleri oldukça başarılı,keza ara videolarda.Karakter detayları iyi olsa da silah ve düşmanlarımız o kadar özenle hazrlanmamışlar.Oynanışa gelirsek,paldır küldür dalıyosunuz düşmanlara olay bu.Strateji, siper ve sair faktörlere ihtiyaç duymuyosunuz.Mekanlar da gayet hoş.Tam bir arcade oyun Quake3 gibi yani,vur kır parçala.Vuruş hissini geliştirip biraz daha rötuşlasalarmış daha iyi olabilecekmiş oyun.Seven de olacaktır sevmeyen de.Ama asla ÇÖP bir oyun değil.

Ss ler...

Lost Planet 2 (ÇIKTI) Lost Planet 2 (ÇIKTI) Lost Planet 2 (ÇIKTI) Lost Planet 2 (ÇIKTI) Lost Planet 2 (ÇIKTI) Lost Planet 2 (ÇIKTI) Lost Planet 2 (ÇIKTI) Lost Planet 2 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 9 Ekim 2010; 4:53:52 >

• Beklediğim gibi. LP1 çok güzel bir oyundu benim için. LP2 nin çöp olmasına imkan olanak yok. Zevkle bitireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Beklediğim gibi. LP1 çok güzel bir oyundu benim için. LP2 nin çöp olmasına imkan olanak yok. Zevkle bitireceğim.

Aynen senle aynı fikirdeyim dostum Burada bazı arkadaşlar oynamadan boyutuna bakarak oyuna çöp diyor.İndirecek olan arkadaşlar ilk oyunu oynamışsa oyunun nasıl olduğunu bilirler,bilmeyenlerde bir kaç video ile bu oyundan bir miktar fikir sahibi olabilirler.
  • quote:

Beklediğim gibi. LP1 çok güzel bir oyundu benim için. LP2 nin çöp olmasına imkan olanak yok. Zevkle bitireceğim.

Ayni dusunceleri paylasiyoruz !!!
  • quote:

Değer bence. Ben deneyeceğim her türlü.

İlk oyunu oynadım mükemmeldi optimize sorunlarını saymazsak.Ama bu ikinci oyun birincinin tırnağı olamaz görevler kendini tekrar ediyor.Kaplama kalitesi düşük.Tabi seven yine sever ama ben ilk oyunu çok daha fazla sevmiştim.
  • Repack çıktı 4.3gb deneyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Ekim 2010; 12:42:04 >
  • Repack çıktıysa ne ala black ops çıkana kadar oyalanarız.Sonra black ops ile crysis 2 çıkana kadar oyalarnırız crysis 2 çıkıncada
  • Oyunu oynamay başladım beklediğim gibi güzel çıktı oyun. İlk oyunun kalitesi devam ediyor bence ara videolar kaliteli. Senaryo sıradan. Ama oynanış eğlenceli. Grafiklerse harika. ama Dx11 de paneldeki sistemi 8x aa da açtığımda oldukça zorluyor. Bu kadar zorlayacak derece olmamalıydı. Optimizasyon konusunda sıkıntı var ama olsun oyun gayet zevkli.
  • quote:

Oyunu oynamay başladım beklediğim gibi güzel çıktı oyun. İlk oyunun kalitesi devam ediyor bence ara videolar kaliteli. Senaryo sıradan. Ama oynanış eğlenceli. Grafiklerse harika. ama Dx11 de paneldeki sistemi 8x aa da açtığımda oldukça zorluyor. Bu kadar zorlayacak derece olmamalıydı. Optimizasyon konusunda sıkıntı var ama olsun oyun gayet zevkli.

Bende gece çekicem(dikkat et annenler görmesin)
  •  Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Bu oyun asla çöp değil, aksine çöp olmaktan çok uzaktır bence. Beğenmeyenler muhtemelen her bölüme başladığınızda bitirene kadar kapatmamanız gerektiği için beğenmedi üşendiklerinden. Japon oyunlarında durum bu, alışacaksınız başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Ekim 2010; 20:07:45 >

• quote:

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Lost Planet 2 (ÇIKTI)

Bu oyun asla çöp değil, aksine çöp olmaktan çok uzaktır bence. Beğenmeyenler muhtemelen her bölüme başladığınızda bitirene kadar kapatmamanız gerektiği için beğenmedi üşendiklerinden. Japon oyunlarında durum bu, alışacaksınız başka çare yok.

Bütün oyun sitelerinde ıgn-gamespot-euro gamer vs. yazıyor oyun bir süre sonra kendini tekrar ediyor.

• Saf aksiyon oyun. Tekrar etmese daha iyi olurdu ama kötü yapmıyor oyunu bence bu. Kesintisiz aksiyon isteyenler çok sevecektir. Bir de ara videolarını çok beğendim Capcom kalitesi var.
  • arkadaşlar bende direcxt 11 açmadı sorun yaratta windows 7 64 bit kulanıyorum

şöyle bi hata

Fatal Error

EROR3:failed to intialize directx11
  • Bu oyuna en fazla 10/5 verilir ki pek çok sitede de 10/6 almış bir oyun.İlk oyunu iştahla çok beğenerek oynayanlar bunu da seveceklerdir.Save sistemi falan umrumda bile değil.Oyun güzel olsun isterse başından sonuna kadar save etmesin oynanılır.Ama değilse ki değil Kotası olan arkadaşlar için söylüyorum ya da para verecekler için ilk oyunu oynayıp beğendiyseniz alabilirsiniz.Ama aksi durumda bence zaman ve nakit kaybı.
  • eylenceli bir oyuna benziyo bu oyun multiplayerın videosunu gördüm oldukca zevkli görünüyodu
  • orjinal versiyonunu kurmadim. ama oyunda surekli baska nicklerle takimdan karakterler oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.