Şimdi Ara

Lost ile ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jeremy Bentham kim?Aklımı karıştırdı da.Tabuttakine Jeremy Bentham dediler de.

• up.
  • Çok fena spoiler.

Jeremy Bentham=John Locke,herkes öldüğünü sandığı için başka bir isim kullanmış.
  • Ben daha 1. sezondayım öle birisi yok xD
  • SPOİLER

herkes uçak düşer düşmez öldüğünü sandığı için ismi değiştirildi
  • Peki locke öldü mü?
  • öldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jeremy bentham aslında dharma nın kullandığı o istasyonların düzenini bulan kişi.

belli bi düzene göre yerleştirilmiş ya bu dharma istasyonları.işte onları bulan kişinin adı jeremy bentham.bi yerde okumuştum.bu foumdaydı galiba.hani tv ve diziler bölümü?ordada 200 sayfaya yakın olan lost konusu?
  • Öldü mü? bi arkadaş söyledi ama gerçekçi gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hocam? -- 18 Eylül 2008; 19:26:37 >
  • izlesenize ya.. katil olcam bi gün bu lost ile ilgili topicler yüzünden tamamını izleyin gelin varsa sorunuz öyle sorun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

Öldü mü? bi arkadaş söyledi ama gerçekçi gelmedi.

o zaman sana blok yakışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

izlesenize ya.. katil olcam bi gün bu lost ile ilgili topicler yüzünden tamamını izleyin gelin varsa sorunuz öyle sorun..

Sanane ?
    Madem katil olacan okumazsın ozaman kafana silah dayayıp zorlamı okutuyoruz
    Ne insanlar var ya

• Lost'u zaten bitirdim hey Allah'ım amacın nedir anlamıyorum.Lost'u bitirdiğini söylemek mi?
  • şu an için ölmüş gözüküyo ama ölmedi tabikide...o ölürse büyük bi boşluk olur dizide....
  • quote:

Lost'u zaten bitirdim hey Allah'ım amacın nedir anlamıyorum.Lost'u bitirdiğini söylemek mi?

lostu bitirdin ama Jeremy Bentham ı kim olduğunu oğrenemedin entersaaan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

quote:

Lost'u zaten bitirdim hey Allah'ım amacın nedir anlamıyorum.Lost'u bitirdiğini söylemek mi?

Ögrenemedim.Kaçırmışım demek ki.hangi bölüm biliyorsan yazar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Orjinalden alıntı: reos

izlesenize ya.. katil olcam bi gün bu lost ile ilgili topicler yüzünden tamamını izleyin gelin varsa sorunuz öyle sorun..

Sanane ?
    Madem katil olacan okumazsın ozaman kafana silah dayayıp zorlamı okutuyoruz
    Ne insanlar var ya

saygılı ol önce.. öyle tepki vermemin nedenini sormadan direk sataşmaya da geçme.. sonraki bölümde göreceğin birşeyi burada boş bi şekilde topic açmana sinirlendim ondan öyle bi tepki verdim.. bende bu topicleri gördükçe diyorum ne insanlar var diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reos -- 18 Eylül 2008; 19:43:09 >

• Valla iki de bir soru sorup durmayın istem dışı spoiler verme özelliğim var,canınızı yakarım.
  • quote:

quote:

quote:

Ögrenemedim.Kaçırmışım demek ki.hangi bölüm biliyorsan yazar mısın?

Hocam? olay şimdi bunlar 6 kişi kurtuldular ya adanın olayını saklamak için locke nin kurtulduğunu soylemiyolar işte locke dememek için takma isim veriyolar bi numara yok yane

• quote:

Hocam? olay şimdi bunlar 6 kişi kurtuldular ya adanın olayını saklamak için locke nin kurtulduğunu soylemiyolar işte locke dememek için takma isim veriyolar bi numara yok yane

Teşekkür ederim hocam.İlgilendiğin için sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.