Şimdi Ara

Lost FİNAL Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
8
Favori
98.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Veda yazısı falan yok. Öyle duygusal şeyler beklemeyin benden. Tamam bitiyor dizi ama daha bir kaç kez daha izleyeceğimiz için buralardayız nasıl olsa.
    Hatta "bitiyor da kurtuluyoruz" moduna bile giriyorum ben. Düşünün bi. Artık Lost olmayacak, sorular kısmen son bulacak. Daha ne.
    600 sayfayı geçen konuda emeği geçen herkesin eline klavyesine sağlık. O konuyu arşivlemek lazım, seneler seneler sonra herhangi bir sayfasını açıp okuyunca çok şey ifade eder okuyanlara :)
    Yarın akşam bu saatlerde ancak izleyebileceğim finali. Ben izleyinceye kadar en az 10 sayfa atar gibime geliyor konu ya, hayırlısı.

Namaste.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Veda yazısı falan yok. Öyle duygusal şeyler beklemeyin benden. Tamam bitiyor dizi ama daha bir kaç kez daha izleyeceğimiz için buralardayız nasıl olsa.
    600 sayfayı geçen konuda emeği geçen herkesin eline klavyesine sağlık. O konuyu arşivlemek lazım, seneler seneler sonra herhangi bir sayfasını açıp okuyunca çok şey ifade eder okuyanlara :)
    Yarın akşam bu saatlerde ancak izleyebileceğim finali. Ben izleyinceye kadar en az 10 sayfa atar gibime geliyor konu ya, hayırlısı.

Namaste.

Normalde ben de yazmazdım da bi hal geldi yazdım.

• Arkadaşlar konunun dışına çıkarak başka birşey sorucam. Digitürk sahibiyiz ama kanallarımın içinde Diximax bulunmuyor. Diximax i izlemek için ayriyetten digitürk'e ücret mi ödemem gerekiyor yoksa bu kanalda bizde kaybolmuş mu öğrenmek istiyorum. Bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar konunun dışına çıkarak başka birşey sorucam. Digitürk sahibiyiz ama kanallarımın içinde Diximax bulunmuyor. Diximax i izlemek için ayriyetten digitürk'e ücret mi ödemem gerekiyor yoksa bu kanalda bizde kaybolmuş mu öğrenmek istiyorum. Bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim.

Her pakette DiziMax kanalı yok. Bugün bende araştırdım. Yeterli puanın varsa paketini yükseltip izleyebilirsin. Bizim puan yeterli olmadığı için maalesef yükseltemedim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

quote:

Arkadaşlar konunun dışına çıkarak başka birşey sorucam. Digitürk sahibiyiz ama kanallarımın içinde Diximax bulunmuyor. Diximax i izlemek için ayriyetten digitürk'e ücret mi ödemem gerekiyor yoksa bu kanalda bizde kaybolmuş mu öğrenmek istiyorum. Bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim.

Her pakette DiziMax kanalı yok. Bugün bende araştırdım. Yeterli puanın varsa paketini yükseltip izleyebilirsin. Bizim puan yeterli olmadığı için maalesef yükseltemedim. :(

Yeterli puandan kasıt nedir onu anlayamadım dahada açarsan sevinirim. Şuan sabah kalkıp Lostun finalini izlemeyi herşeyden çok istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Yeterli puandan kasıt nedir onu anlayamadım dahada açarsan sevinirim. Şuan sabah kalkıp Lostun finalini izlemeyi herşeyden çok istiyorum.

Digitürk üyeleri çeşitli işlemler karşılığında puan kazanıyorlar. Bu puanlarla Digitürk'ün çeşitli hediyelerine ücret ödemeden sahip olabiliyoruz. Bu hediyeler arasında paket yükseltmede mevcut. Puanınıza Digitürk'ün sitesine hesabınızla giriş yaparak "ArtıPuan" sekmesinden bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

aynı durum bendede digiturk var dizimax yok :/
  • Şimdi yatıyorum. Digiturk'ten de kayıt edicem. Hadi yarın finalden sonra görüşürüz. İyi finaller hepinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Şimdi yatıyorum. Digiturk'ten de kayıt edicem. Hadi yarın finalden sonra görüşürüz. İyi finaller hepinize.

Bizde Dt yok, anca akşama izlemiş oluruz,
  • Lost u bir döngüye bağlasınlar veya bağlamasınlar benim için hayatımın döngüsü olarak kalacak.

hala ilk bölümleri izlerken ilk günkü gibi heyecanlanıyorum.

Oyuncuların amatör fakat samimi duyguları beni en çok etkileyen unsurlardan birisi..

Yeriniz dolmayacak dostlar...

Lost hep içimizde kalacaksın.

Forumla ilgilide bir şeyler söylemek istiyorum:

Her lost bölümünü izledikten sonra apar topar koştuğumuz yer oldu burası bizim için. ne hissettiysek samimiyetle gelip anlattık. sevinçlerimizi, şok olduğumuz durumları, hüzünleri, dumurları beraber paylaştık. Bi tarafımızdan uydurduğumuz teorilere destek gelince sevindik, saksıyı çalıştırdık, adam yerine koyduk ve konduk kendi adımıza...

Kısaca lost u değil hayatı paylaştık burada.

Tüm forum dostlarımın her birine kucak dolusu sevgiler ve saygılar , her birinizin yeri ayrı benim için.

Lost konusu lost bitsede devam edecek çünkü lost biter ama dostluklar bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 23 Mayıs 2010; 23:40:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Herkes duygusala bağlamış. Bitsinde kurtulalım, fazla uzamıştı.

Katılıyorum.

Geçen sezonunda da adadan gitmeye çalışıyorlardı bu sezon sonunda da adadan gitmeye çalışıyorlar. Kafa karıştırıp uzatmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Ben daha 15.bölümü izleyeceğim ama ortada açıklanan daha bir soru yok üzerine daha çok soru eklediler. Büyük ihtimal final yine bir soru ile bitecek çelişkili bir şey olacaktır. Millet bizi bu kadar konuştu hala konuşmaya devam etsin isteyeceklerdir.

Pişirip, pişirip öne sunma stratejisi. İTÜ Sözlük'te bir giri var paylaşmak istedim:

quote:

Orijinalden alıntı: habele hubele

SPOILER

-adımı niye çizdin lan?
    +amaaan keyt, anne oldun sen.
    .
    -madem dumansın niye uçmuyon?
    +ayaklarımın yere basmasını istiyom da ondan.
    .
    -bu fısıltılar ne lan.
    +adada sıkıştık falan.
    .
    -lan neden bizi seçtin.
    +hayatınız bok gibiydi.
    .
    -lost
    +host

SPOILER

• - lostu beklerken geçirilen son gece ,

artık sabah kalktığınızda bir hevesle lostu çekip sonrada alt yazı beklemeye koyulmak yada indirip akşam eve gelince izliyecem diyerek hevesle beklemek yok , geceliyerek taze taze ilzemek de yok ... çerezler , kololar heycandan onları yerlere döke saça yemekte yok , izlerken dumura uğramak , şaşkınlık içinde dizinin bitmesi bekledikten sonra kendini foruma atıp beyin fırtınaları yapmakta yok ... güzeller güzeli kate , kahraman jack , esprili sawyer , can dostumuz desmond yok ... kader mi bilim mi çekişmesi yok , zaman sorunsalları yok , felsefik göndermeler yok ... flasback , flashforward , constant , timeline yok

yani kısacası artık ADA yok hadi bakalım herkeze hayırlı olsun

ve lost adına izlenebilcek en güzel promo bence

en sevdiğim tabirler ise We Have To Go Back , OC Six olmuştur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

inanması gerçekten güç ama Lost bitiyor.bu çarşamba sabahı erkenden kalkıp malum sitelerden fellik fellik bölüm aramayacağım.sonrasında gidip altyazı indirmeyeceğim salı gecesi yatağıma yatarken sabah izleyeceğim bölüm nasıl olacak acaba diye meraktan yatağımın içinde düşüncelere dalmayacağım.

eminim ki çoğu lost müdavimi arkadaşlar da benimle aynı duyguları tatt ıve son bir kez daha tadacak...gerçekten bitecek olmasına bazen inanmak istemiyorum...keşke final bölümünü izleyip sabahın köründe tekrar yatağıma yatıp birkaç saat sonra uyanıp gözlerimi tavana diktiğimde hafızamda lost ile ilgili herşey silinse...en ufak birşey kalmasa...sonra telefon çalsa bir iki hoşbeşten sonra arayan arkadaşım bana''dostum çok süper bi dizi keşfettim adı LOST...bi uçak var ıssız bir adaya düşüyor sonra......''şeklinde devam eden bir cümle kursa ve ''hadi ya neymiş o öyle merak ettim sende varsa getir de izleyeyim.....''diye sanki hiç daha önce izlememişim gibi hiç tanışmamışım gibi ilk günkü heyecan ve merakla herşeye yeniden başlasam...ve bu döngü böyle ömrüm boyunca devam etse...çok mu şey istemiş olurum ki??

gerçekten bu diziyi çok özleyeceğim

quote:

Orijinalden alıntı: iZCi_500

Bitmeyen ne var ki şu hayatta? İlköğretimden mezun olursun ve liseye geçersin. Lise yılların da buharlaşır sonra. Üniversiteyle beraber yepyeni bir sayfa açılır. Bu sayfa da kapanır bir süre sonra. Meslek sahibi olursun. Hayatın rutine bağlanır. Seversin birini ve çoluk çocuğa karışırsın. Çocukların büyür ve gelişir. Bir zaman sonra onlar için endişelenirsin. Evlenirler ve evinden ayrılırlar sonra. Sen ve eşin kalırsın yalnız. Aynaya her bakışında yeni bir kır farkedersin saçlarında. Derken yıllar buharlaşır sonra. Belin bükülür, ellerin zor tutar olur. Hastalıklar ardı ardına gelir. Herbiri bir tehdittir aldığın nefese. Hayatın kaynayan bir su gibi buhar olur sonra. Hayat böyledir işte. Göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçer acımasız yıllar. Sayfalar açılır, sayfalar kapanır. Diziler başlar ve diziler biter.

Lost dizisi bana hayatı anlatmıştır hep. Kader, seçimler, özgür irade, inanç....

quote:

Kimi zaman bizi sabahlara kadar bekleten dizi bitiyor.

Bitiyor bizi bazen heyecanlandıran, bazen ağlatan, kimi zaman meraklandıran, o adanın bir ferdiymişcesine bizi içine çeken, çoğu zaman sallamada olsa saksıyı çalıştırıp teori ürettiren dizi bitiyor...

Söyleyin kim özlemeyecek; kate!in çocuksu hınzırlıklarını. savyer'in kibirli ama bir o kadar sevimli hallerini. Jack in duygusal lider triplerini, claire'in duru masum seksapelliğini, desmond'un gizemli ağır abi tavırlarını, lock'un karekter oyunculuğunu, sayid'in kendinden emin tavırlarını...

En önemlisi ilk sezondan itibaren amatör fakat samimi ruhlarıyla bize o enerjiyi aktaran bu ekibin tamamını kim özlemeyecek.

hepimiz bu dizi bittiğinde o boşluğu fazlasıyla yaşayacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 23 Mayıs 2010; 23:51:31 >

• Lost'u Geçen sene takip etmeye Başladım.Aslında ünide arkadaşın biri sınıfca projeksiyondan açmıştı ilk bölümü izledik bitirdik güzel gelmişti lost.Tabi dersler sınavlar derken ilk bölümde kaldık.Daha sonra Fox TV'de (Evt Şu meşhur geri sayımlı güzide kanalımız vasıtası ile) türkçe dublaj ile yayınlamaya başladılar ben ilk 3 bölümü yine oradan takip ettm daha sonra locke'ın boone ile ormanda Desmond'ın kuyusunu keşfettiği bölümdü yanlış hatırlamıyorsam.Bölüm bitti Du bakiyim bundan sonra ne olacak diye devam ettim açtım netten online siteleri izledm izledim izledim Hatta Kurtlar vadisinden kopardı beni Geçtiğimiz sene aralık ayında 5.ci sezon beni biraz sıktı final bölümünü izlemeden kapattım (Ard arda izlemenin olumsuz etkisinden dolayı) ve 1-2 ay izlemedim.Ve 6.sezon'un fragmanları vs gelmeye başladı benide ateşleyen o oldu sayılır ve o günden bu güne lost benim için unutulmaz bir dizi halini aldı.İnşallah güzel bir son ile veda eder

• ARkadaşlar birşey sorucam bölüm çıktıktan sonra istediğimiz gibi spoiler verebiliyormuyuz bu konuda acaba_?
  • Bugün sanki sevgilimden ayrıldım yada bir arkadaşımla ömür boyu küstüm , aynı duygular içerisindeyim.

Elveda arkadaşım Elveda Dostum Elveda LOST..
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

ARkadaşlar birşey sorucam bölüm çıktıktan sonra istediğimiz gibi spoiler verebiliyormuyuz bu konuda acaba_?

spoiler tag ı içinde evet

SON 4 SAAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 23 Mayıs 2010; 23:57:12 >
  • sun öldüğü için çokda bi heyecanım kalmadı ama final sonuçta iyi bitirirler umarım
  • İnşallah hayal kırıklığı ile bitmez....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.