Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.194.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Lost'un ilk sezonunu biraz seyretmistim. Son sezonu kotu oldu diyenler olunca biraktim. Sizce tekrar baslayip bitireyim mi?

Her sezonun ayrı bir olayı var bence bağlantılar son derece güzel ilk sezon diğerlerinden daha iyi bence sadece final beklentileri karşılamadı pek ben ne olduğunu hala anlamış değilim iki kere izledim mesela ama bence izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain..

6. Sezondan pek bişey beklemeyerek izlersen daha iyi. İlk 5 sezonu iki defa izlemistim.

Super sezon olmasina gerek yok ama iyi kotu idare etsin. Sonucta her sezon en ust kalitede olmasi zor. Ustelik iyi sezonlardan sonra beklentiler daha da yukseliyor ve bunlari karsilamak zorlasiyor.

En son Fringe'i bitirdim. Onunla karsilastirirsaniz ne dersiniz?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Onu izlemedim hocam o yüzden birşey diyemem ama izlersen pişman olacağını pek sanmam ilk iki sezon zaten sarmazsa diğer sezonlarda aynı şekilde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Rain..

6. Sezondan pek bişey beklemeyerek izlersen daha iyi. İlk 5 sezonu iki defa izlemistim.

Super sezon olmasina gerek yok ama iyi kotu idare etsin. Sonucta her sezon en ust kalitede olmasi zor. Ustelik iyi sezonlardan sonra beklentiler daha da yukseliyor ve bunlari karsilamak zorlasiyor.

En son Fringe'i bitirdim. Onunla karsilastirirsaniz ne dersiniz?

Hocam izlememek için bahane arıyorsunuz siz. İzleyin diyor bu kadar insan, bir bildikleri var demekki. Ben anlamıyorum finali kötüyse izlemiyim diyenleri, kocaman 6 sezonluk bir efsane yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Fringe i ben de izlemedim malesef. Dizi izleyicisi iseniz Lost şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar geçsede arada sırada gelip şuraya bir mesaj bırakıp anarak gidiyorum.

Desmond Brotha deyişlerini analım. See you in another life BROTHA!

• Lost'un 6.sezonu genel olarak beğenilmedi bunun sebebide final bölümünün kafalardaki soru işaretini gidermemiş olması ama bence bu durum dizinin efsane olmasını engellemiyor çünkü bu dizideki en önemli özellik dizideki her karaktere ayrı bir hayranlık duyuyorsunuz diziyi yapanlar öyle mükemmel karakterler oluşturmuşlarki her birine ayrı bir hayranlık duyuyorsunuz ve diziyi hiç izlemeyip acaba izlesemmi diye ikilemde kalan arkadaşlar şöyle düşünmesinler -yahu ada sonuçta be bir adada ne olabilirki. gibi önyargıyla başlamasınlar dizi sadece adada geçenlerle ilgili değil her bölümde farklı bir karakterin adaya düşmeden önceki hayatlarından kesintiler sunuyor bu diziyi daha keyifli hale getiriyor. Ve şunuda eklemek istiyorum Bilim Kurgu yapımlarına saçma salak diyip geçiştiren zihniyetteki kişiler bu diziyi boşuna izlemesin.
  • |DL| kullanıcısına yanıt
    Tekrar başlayacağım en kısa zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Tekrar başlayacağım en kısa zamanda

Hocam bende istiyorum da dizinin hiçbir anını unutamadığım için unutmayı bekliyorum yıllardır. Hepsini tekrardan izleyeceğim birgün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sezon kötü falan değil. Diğer sezonları kadar mükemmel olmadığı için eleştirildi ama ortalama bir dizinin herhangi bir sezonundan gene de daha iyiydi. Ne olursa olsun son bölümden etkilenmeyen olmamıştır.
  • 6X13teyim kotu diyenlere bakmayın 4.sezondan iyidir

• 6x14

Jin reyiz yapma bunu bize

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

6X13teyim kotu diyenlere bakmayın 4.sezondan iyidir

4.Sezon 6.Sezondan çok daha iyiydi. Zaten 4'den sonra bozdular.

• Veee dizi bitti

Başladığı gibi bitti Jack'in o uçağa bakması felan ağlattın jack reyiz

Good Bay Jack Sheppard,John Locke,Sayid Jarrah, Jin Kwon,Benjamin Linus,Richard,Kate Austen,Hurley ve diğerleri

hocam ben ciddi ciddi baslıyacam sanırım tekrardan yıllar geçti hatırlamıyorum vallaha gecen 1. sezondan rastgele bir bolum actım izledim baya zevk aldım yav=)
  • Bu diziyi izlemedim yarın başlıyorum merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

hocam ben ciddi ciddi baslıyacam sanırım tekrardan yıllar geçti hatırlamıyorum vallaha gecen 1. sezondan rastgele bir bolum actım izledim baya zevk aldım yav=)

Hocam nedense ben unutmamışım çoğu şeyi ama böyle bile izlesem sizin gibi zevk alacağımı düşünüyorum. Aslında toplanıp hep birlikte baştan izleyelim. Burada konuşalım.

Harbiden eski ambiyansi tekrar yaratmak super olur
    Vallaha super dizi ya neydi o teoriler filan gerci sonra hepsi pert oldu

Hayatimda lost kadar teori paylasilan uretilen tartisilan bir game of thronesu gordum o kadar

• Senaryonun-Oyuncuların-Mekanların güzelliği yetmezmiş gibi ingilizceyide ilerlettirir bu arada bu dizi çok geç izlemiştim o da çok koymuştu bana millet neredeyse lostu unutmuşken ben yeni başlamıştım ve çok fazla spoiler yemiştim.

• I WILL SEE YOU IN ANOTHER LIFE BROTHA !
  • 
Sayfa: önceki 20062007200820092010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.