Şimdi Ara

LOST dizisiyle ilgili röportaj yapıyorum naçizane önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. forumda birçok lost hayranı olduğunu biliyorum. ingilizce dönem ödevi olarak lost dizisiyle ilgili soru hazırlayıp roportaj yapıcam sizce ne sormalıyım önerileriniz neler?

• Lost mu kaldı yav. Prison Break iyidir ya da Spartacus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Lost mu kaldı yav. Prison Break iyidir ya da Spartacus.

roportaj bu yani güncel olması gerekmiyo bence
  • Kiminle yapıyorsun ki röportajı?
  • Lostun kitabı var onu al ondaki metinleri çevir :).
    Röportajı yapacağın kişi lostta çok hakim olmalı.Bu forumda çok seven kişi var ama çoğu unutmaya yüz tutmuştur diye düşünüyorum.Çünkü çok fazla detay vardı.
  • quote:

Prison break ile lost u karşılaştıranlar diziden 1 gram analmıyor lost inanılmaz diziydi ve harikaydı prison beak in se 1.sezon ve 3.sezon hariç sezonlar ı berbattı.Lost alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slychs

quote:

Prison break ile lost u karşılaştıranlar diziden 1 gram analmıyor lost inanılmaz diziydi ve harikaydı prison beak in se 1.sezon ve 3.sezon hariç sezonlar ı berbattı.Lost alır.

Karşılaştırma yapmadım. Öneriydi benimkisi. Lost ilk 4 sezonu dışında çöptür bana göre. Birçok izleyicisini de hüsrana uğratmıştır. Lakin PB öyle değildir. Temposu ara ara yavaşlasa da böyle saçma bir finalle bitmemiştir. Türleri farklı kıyaslayamayız ama şahsen PB'den daha çok zevk aldım. Neyse Lost'u tavsiye etmememin sebebi yukarıdaki bir mesajda görüldüğü üzere çok fazla ayrıntıya sahip ve uzun zaman önce bu ayrıntıların hepsinin zihinlerden uçmuş olmasıdır. Dizinin neredeyse tamamını oluşturan ayrıntılar unutulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Nisan 2012; 22:18:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final yapmış dizi tavsiyeleri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Karşılaştırma yapmadım. Öneriydi benimkisi. Lost ilk 4 sezonu dışında çöptür bana göre. Birçok izleyicisini de hüsrana uğratmıştır. Lakin PB öyle değildir. Temposu ara ara yavaşlasa da böyle saçma bir finalle bitmemiştir. Türleri farklı kıyaslayamayız ama şahsen PB'den daha çok zevk aldım. Neyse Lost'u tavsiye etmememin sebebi yukarıdaki bir mesajda görüldüğü üzere çok fazla ayrıntıya sahip ve uzun zaman önce bu ayrıntıların hepsinin zihinlerden uçmuş olmasıdır. Dizinin neredeyse tamamını oluşturan ayrıntılar unutulmuştur.

İlk 4 sezonu dışında çöptür diyorsun da daha ne kaldı ki zaten PB izlediğim ilk yabancı diziydi bende kesinlikle yeri çok ayrı, Lost'u da çok beğeniyle izledim eğer ikisi arasında seçim yapmam gerekse ben Lost'u seçerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

quote:

quote:

İlk 4 sezonu dışında çöptür diyorsun da daha ne kaldı ki zaten PB izlediğim ilk yabancı diziydi bende kesinlikle yeri çok ayrı, Lost'u da çok beğeniyle izledim eğer ikisi arasında seçim yapmam gerekse ben Lost'u seçerdim

Koskoca 2 sezon kalıyor yav Bence uzatmanın alemi yok zevk meselesi diyelim zaten konu "Bu mu, bu mu" konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Nisan 2012; 23:05:45 >

• Hem lostu hem prisonu severim ama lost beni sonunda çok üzdü çok
  • Röportajı kim ile yapıcaksın ? Bence Lost'u ilk izlediğindeki izlenimlerini , Dizinin en iyi aktörünü , Finalin diziyi izleyeni tatmin edip etmediği gibi genel sorular sormalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.