Bildirim
LOST dizisiyle ilgili röportaj yapıyorum naçizane önerileriniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lost mu kaldı yav. Prison Break iyidir ya da Spartacus. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Lost mu kaldı yav. Prison Break iyidir ya da Spartacus.
roportaj bu yani güncel olması gerekmiyo bence -
Kiminle yapıyorsun ki röportajı? -
Lostun kitabı var onu al ondaki metinleri çevir :).
Röportajı yapacağın kişi lostta çok hakim olmalı.Bu forumda çok seven kişi var ama çoğu unutmaya yüz tutmuştur diye düşünüyorum.Çünkü çok fazla detay vardı. -
quote:
Prison break ile lost u karşılaştıranlar diziden 1 gram analmıyor lost inanılmaz diziydi ve harikaydı prison beak in se 1.sezon ve 3.sezon hariç sezonlar ı berbattı.Lost alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: slychs
quote:
Prison break ile lost u karşılaştıranlar diziden 1 gram analmıyor lost inanılmaz diziydi ve harikaydı prison beak in se 1.sezon ve 3.sezon hariç sezonlar ı berbattı.Lost alır.
Karşılaştırma yapmadım. Öneriydi benimkisi. Lost ilk 4 sezonu dışında çöptür bana göre. Birçok izleyicisini de hüsrana uğratmıştır. Lakin PB öyle değildir. Temposu ara ara yavaşlasa da böyle saçma bir finalle bitmemiştir. Türleri farklı kıyaslayamayız ama şahsen PB'den daha çok zevk aldım. Neyse Lost'u tavsiye etmememin sebebi yukarıdaki bir mesajda görüldüğü üzere çok fazla ayrıntıya sahip ve uzun zaman önce bu ayrıntıların hepsinin zihinlerden uçmuş olmasıdır. Dizinin neredeyse tamamını oluşturan ayrıntılar unutulmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Nisan 2012; 22:18:16 >
-
quote:
quote:
quote:
Prison break ile lost u karşılaştıranlar diziden 1 gram analmıyor lost inanılmaz diziydi ve harikaydı prison beak in se 1.sezon ve 3.sezon hariç sezonlar ı berbattı.Lost alır.
Karşılaştırma yapmadım. Öneriydi benimkisi. Lost ilk 4 sezonu dışında çöptür bana göre. Birçok izleyicisini de hüsrana uğratmıştır. Lakin PB öyle değildir. Temposu ara ara yavaşlasa da böyle saçma bir finalle bitmemiştir. Türleri farklı kıyaslayamayız ama şahsen PB'den daha çok zevk aldım. Neyse Lost'u tavsiye etmememin sebebi yukarıdaki bir mesajda görüldüğü üzere çok fazla ayrıntıya sahip ve uzun zaman önce bu ayrıntıların hepsinin zihinlerden uçmuş olmasıdır. Dizinin neredeyse tamamını oluşturan ayrıntılar unutulmuştur.
İlk 4 sezonu dışında çöptür diyorsun da daha ne kaldı ki zatenPB izlediğim ilk yabancı diziydi bende kesinlikle yeri çok ayrı, Lost'u da çok beğeniyle izledim eğer ikisi arasında seçim yapmam gerekse ben Lost'u seçerdim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Static-X
quote:
quote:
quote:
İlk 4 sezonu dışında çöptür diyorsun da daha ne kaldı ki zatenPB izlediğim ilk yabancı diziydi bende kesinlikle yeri çok ayrı, Lost'u da çok beğeniyle izledim eğer ikisi arasında seçim yapmam gerekse ben Lost'u seçerdim
Koskoca 2 sezon kalıyor yavBence uzatmanın alemi yok zevk meselesi diyelim zaten konu "Bu mu, bu mu" konusu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Nisan 2012; 23:05:45 >
-
Hem lostu hem prisonu severim ama lost beni sonunda çok üzdü çok -
Röportajı kim ile yapıcaksın ? Bence Lost'u ilk izlediğindeki izlenimlerini , Dizinin en iyi aktörünü , Finalin diziyi izleyeni tatmin edip etmediği gibi genel sorular sormalısın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- prison break benzeri diziler
- doctor who
- kurtlar vadisi indir
- the day of the jackal hangi platformda
- breaking bad ingilizce altyazılı izle
- last of us 2 sezon hangi platformda
- the walking dead 11. sezon rick kaçıncı bölümde dönecek
- silo hangi platformda
- squid game ne zaman çıkacak
- bilim kurgu dizileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X