Şimdi Ara

LOST ARK - Yeni MMORPG (Türkçe Rehber - inceleme) - (HAKKINDA HERŞEY) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
11
Favori
40.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yok yav 1-2 sene sürmez. beraber oynadığım ve vakti olan alan arkadaşlar 1 ay bile olmadan 1000+ oldular ve gram para harcamadılar. vaktin varsa her türlü yakalıyorsun . Benim gibi vaktin yoksa 600 ler de yavaş yavaş geliyorsun . ,,Bunun dışında dediklerine katılıyorum tabi bana da p2s diye hiç anlatmasınlar gayet p2w işte. yada ha p2s , ha p2w ne fark eder? seni xxx kişinin önüne taşıyor mu? taşıyor ! tartışmaya kapanır konu. yani bu işin p2s i yada p2w i yok . biliyorsun wow daki boost konusunda daçok tartışıldı bu . store a para verdiğin an ne olduğunun pek bir önemi de kalmıyor.


    Ha ben oynuyorum oyunu çünkü başka mmorpg yok . wow un en ölü hali bile şu oyundan daha iyi ve çok daha stabil. TL fiyatlandırma ümidi ile bekliyoruz işte (daha çok bekleriz  )


    Edit: Birde şimdiden bazı bossları falan nerflemeye başladılar. honing olayı da büyük ihtimal nerflenecek . Oyunu EU ve US e daha uygun hale getirecekler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 5 Mart 2022; 19:29:21 >




  • Valla işte EU ve US e göre uyarlamazlarsa bazı şeyleri. Wow killer diye çıkan oyunlar gibi tarihin tozlu raflarındaki yerlerini alırlar.


    Böyle incik boncuk taşa maşa para vermek yerine EU ve US oyuncuları genelde subs. vermeyi tercih eder. bu şekilde lost ark bir yere kadar gider diye düşünüyorum.

  • Tam 1 ay oldu ve oyun hala Steam'de 950 bin oyuncu ile zirvede. Vanilla zamanından beri WoW oynayan beni içine fazlasıyla çekti bu oyun, sadece bronz paket alarak ticaretle T3'e ulaştım. Çok fazla yaktım item ama sonunda olduk burdan sonrası farmlamak ve altları geliştirmek sanırım   

  • Başta sunucular dolu ve sıra bekliyorum diye Eu West Punika serverine geçiş yapmıştık ama hiç Türk yok. Oynayan var mı orada? Yoksa sunucular düzelmiş. Trixion'dan devam mı edelim? Punika'da gele gele Tier 1'e geldik ama yine de emek harcadık.

  • Central daha canlı sıralar contentten contente artar diye düşünüyorum gerçi bugün 950k onlineda 2k kişi bekledim sadece o da çok iyi bence.

  • Wow oynayan birisi bu oyunu sevebilirmi? Biraz oynadım ama mouse ile click movement yapmak biraz değişik geliyor. Alışmışız WASD'ye.

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    Alışırsın diye düşünüyorum, beni çok fazla içerik olması çekti ki daha da gelecek çok şey var. Kontroller mekanikler yavaş yavaş oturur sıkıntı etme.  

  • Slen serverinde 5 kişilik guildimiz var katılmak isteyen varsa pm atabilirler.

  • Arkadaşlar oyuna girişte beklettiği için EU West de karakter oluşturarak başlamıştım ancak dungeon larda bir anda slotlar gelince grafikler low da olduğu halde kasıyor. Laptoptan oynuyorum çok iyi bi ekran kartı yok ama server değişsem bi etkisi olur mu?

  • Mesaji gec gordum ama ben yaptim gerci 2 hafta olmus yazali sizde yapmissinizdir :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onla da alakalı değilmiş hocam çözünürlük full hd seçiliydi. Düşürünce düzeldi. Bu arada dungeonlardan bir sürü item düşüyor yükseltme için gerekli zımbırtıları kullanıyorum diğerlerini parcaliyorum. Onları daha iyi değerlendirme şansımız var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela neresi daha p2w ? Kore versiyonunda pet özelliklerini kullanmak için ayrı bi aura satın alırken burada crystalline auraya dahil. Korede pet statlarını kristal ile reroll atıyorsun burada en yüksek stata reroll atılmış statlardan birini seçiyorsun ücretsiz. Korede Dungeon sonundaki ekstra loot chestini açmak crystal ile iken burada cüzi bi miktar gold ile. Adamların tek sıkıntısı yönetim kötü. Contenti yavaş ve yanlış getiriyorlar.

  • Boost'tan kastın T3 için olan catch up mekaniği ise ( upgrade şansını arttıran mekanik ) kore'ye 2 yıl sonra, japonya'ya argostan sonra, rusya'ya da aynı şekilde daha sonra gelen bişey. Adamların özür dileme sebebi contenti çıkıştan 1 ay sonra getirmeleri çünki o contente ulaşacak kişi sayısı çok azdı. Şimdi yeni gelecek contentleri yüksek gearscorelu insan sayısı arttıkça getireceğiz dediler. Sen temiz bi araştır istiyorsan hocam diğer serverlarda durumun nasıl işlediğini.


    edit: imla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 3 Nisan 2022; 19:57:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.