Bildirim
Lose Streak e Tutulmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
7 maç win streak yaptım şu an 5 lose streakdeyim öyle bu işler -
yani istesek de istemesek de kaybedecegiz oyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da oldu o kardeş önceden nerdeyse tüm takım Thunderlord alırken rengara krit kabiliyetinin doğru olduğunu savunanlar gelmeye başladı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuaw ben win streak yapamadan oluyor o bir bakıyorum bot düşmüş mid düşmüş tamam ezilebilirsiniz ama hala kavga ediyorlar takım oyununa döndürüp da alalım mantığı yok
Hocam gece girmek en iyi çözüm bence. Tatil vaktindeyiz zaten. İnternet kafelerden 120 130 ping le oynamaya çalışan arkadaşlarımız vs vs.
Geçtiğimiz yaz gece 11 win streak ardından sabah girdiğim 3 maç üst üste afk'mız vardı. O gün bugündür sabah ranked girmiyorum.
Rito bunu kasti olarak mı yapıyor dersen. EVET KESİNLİKLE....
Edit: Ha birde 8 9 win streak'den sonra seri maçına girdiyseniz işiniz iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1sorumvar -- 27 Ocak 2016; 23:37:28 > -
Sabah 10 mac win streak yaptim,+27 lig puani geliyordu,2 mac alsam yine seriye girecektim gece gireyim dedim,3 mac 3 kisi oynadik,2 kume atlama planlari yaparken direk yalan etti riot.(bu arada su an serideyim ve son mac hic oynamadim desem yeridir,baglantim koptu geldigimde oyun bitmisti ve 0-0-1le kazandim,oda garipti)
Bir de +27 geliyordu 10 win streak yaptim kume atladim hala ayni geliyor,bir artis olmadi nedendir acaba.
O hep olur. Dereceli maclara bir kac gun ara vermeni tavsiye ederim. Gelen tipler duzeliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nicksiz1i
Sabah 10 mac win streak yaptim,+27 lig puani geliyordu,2 mac alsam yine seriye girecektim gece gireyim dedim,3 mac 3 kisi oynadik,2 kume atlama planlari yaparken direk yalan etti riot.(bu arada su an serideyim ve son mac hic oynamadim desem yeridir,baglantim koptu geldigimde oyun bitmisti ve 0-0-1le kazandim,oda garipti)
Bir de +27 geliyordu 10 win streak yaptim kume atladim hala ayni geliyor,bir artis olmadi nedendir acaba.
Hocam benim kast ettiğim de tam bu durum. MMr'ı tam yükseltmişken riot iki tane sapsızı atıyor takıma MMr'ı ortalamaya çekiyor. O maçları da kazansaydınız büyük ihtimalle 2 lig atlar ve 29 30lp gelirdi. (Benzer bir durumla karşılaşmıştım çünkü)
Bir başka neden ise çok sayıda duo oyun girmeniz olabilir.(Eğer kümesi sizden biraz daha düşük arkadaşlarınız ile giriyorsanız.)
Onun dışında 1 2lp de olsa oyunların süresi etkiliyor gelen lp'yi.
Tabi bu yorumlar tamamen gözlem ve tahmindir. Fakat akıl ve mantık çerçevesinde yapılan yorumlardır :))
-
baktın kazanıp 2 kaybetmeye başladın ara vereceksin 1 gün yoksa o inatla daha da kötü oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Galadriel the Lothlorien
yani istesek de istemesek de kaybedecegiz oyle mi?
Win streak yaparsaniz lose streak kacinilmaz bisey
Gece oynayın diyenler olmuş. Evet gece nispeten daha yüksek yaş grubundaki oyuncular oluyor ama bu demek değildir ki oyunlar kaliteli oluyor. Tam tersi gece 3 ten sonra girilen oyunlarda aşırı derecede şans faktörü var. Şöyle ki uykusu gelen, bitse de yatsam kafasında olan, sevgilisinden ayrılan, sarhoş olan, gereksiz yere dertlenmiş ("benim yüreğim sızlıyor 10 kere ölmüşüm çok mu" diyen var). Kısacası tam bir risk. Saydıklarımdan herhangi birisi size gelirse kaybedersiniz, karşıya gelirse free win
Tavsiyem saat sabah 6 ile 10 arası ranked girmenizdir. Erken kalkıp dingin kafayla lol atmak isteyen ya da uyku düzensizliği sorunu olup gece 4 gibi uyanan insanlarla oynuyorsunuz. Günün ilk ışıkları da huzur veriyor ayrıca. Kısacası kazanmamanız için bir neden yok.
-
Oyununda en dandik olduğu yer burası işte karşına senin aldığın win kadar adamlar atıyor ama senin takımında bazen çok ilerlediğinde böyle adamlar yerine oyunu yeni öğrenmiş sevide tipler geliyor. -
Duo hic girmedim hocam,otomatik eslestigim 2 ayni kisi oldu,27de guzel puanda az mac atip 2 lig almak vardi,bakalim serinin ilk macini kazanmistim 2.sinide alirsam yine de 2 lig vericekmi.97 lpden sonra 2 win aldim ilk seriye soktu 2.si ilk galibiyet.(edit: 2 küme verdi,demek ki degisim var)
Bu arada yeni eslesme sistemi oynayacagimiz yeri bulma acisindan guzel ama 4-5 pre cidden olmamis,ne zaman 4 preye denk gelsem kazanamadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicksiz1i -- 28 Ocak 2016; 23:38:43 >
İlk 10 maç win sonrada 9maç kazandık yani 19win streak ama sonra kaybettik
Hocam lose streak birazda sana bağlı. BEn şunu farkettim. Sabah oynadığım oyunlarda oyunu taşıyorum, akşamkilerde lane i bile kazanamıyorum. Diyelim rito sonraki oyunlarda lowları attı: Farmım da kötü. Diyeceğim şu; ard arda maç atınca yoruluyorsun ve performansın düşünce maç kaybediyorsun,inat ettikçe daha çok kaybediyorsun. -
7 oyundur kaybediyorum hepsini iyi oynadım takim feedliyor bakalım neler olacak sinir hastası oldum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce oyundaydım. 11 3 zed gidiyorum kill salıyorum milleti indiriyorum.2 6 adc miz sayesinde veriyoruz herif lucian oynuyor pasifini bilmiyor .Bir kişi yüzünden oyun verdik. Bu ne şimdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X