< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 31 Mart 2025; 0:21:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 31 Mart 2025; 0:21:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit, Sor ne zaman vurdun kendini en son Katilim oldum her gece nedense... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 31 Mart 2025; 0:39:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bende uzun suredir kendimi ve hayati sorguluyorum. Hayattaki mutluluk para ve maddesel degil. Yani cok zenginde olsan bir sure sonra vucudun bu zenginlige alisip yine depresyona gireceksin. Son model araba cektigin an belirli zaman sonra normallesecek, siradan olacak. Esas mutluluk anin tadini cikarmak. Ama bunu nasil basaracagiz onu da bilmiyorum :') |
depresyondan kurtaran sey onunde net hedefin olmasi ve o hedef icin amansiz calismaktir. Oyle amansiz calisiyorsun ki kafan depresyon icin bosluga dusmuyor. Ama koydugun hedef, kendi icindeki ozunu yansitmali, 2 gun sonra o amac heyecanlandirmiyorsa o senin icin dogru hedef degil |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 31 Mart 2025; 0:50:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |