Şimdi Ara

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)


(En Son Oy Tarihi: 17.5.2014)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marophat

    quote:

    Orijinalden alıntı: trotsky

    Clippers'ın Durant'ı birazcık bile olsa yavaşlatacak bir dış savunmacısı olsa Clippers derdim ama vasat üstü bile bir dış savunmacıları yok. Durant'in de son iki maçta ritmini bulduğunu düşünürsek 4-2 OKC diyorum.

    Matt Barnes vasat üstü bir savunmacıdır. Durant savunmasında iyi olabilir(savunmadan ziyade çirkeflik diyelim). Bununla birlikte, Cp3 çok iyi bir dış savunmacı olarak Westbrook'u yıpratabilir. Şimdi şu 2 savunmacıyı görünce Okc için çok tehlikeli bir senaryo ortaya çıkıyor. Hem taktiksel açıdan hem de mental açıdan Okc'yi düzenden kopuk bir oyuna sürükleyebilirler ki bu çok büyük bir handikap. Ayrıca Westbrook savunmasında Redick'te kullanılabilir, çok verimli olabilir. İşin diğer tarafına gelince Lac bir Memphis değil. Baştan sonra tehlikeli hücum silahlarıyla dolu. Oyunu hem kanatlardan, hem de yukarıdan oyun kurabiliyorlar. Oyun kuramasalar bile bire birde içeriden ve dışarıdan, şut atarak, dripling yaparak her türlü sayı bulabilirler. Bu seride 1 ya da 2 maç çok savunma ağırlıklı olacak herkesin beklediğinin aksine. Ama iki takım da bunu devam ettiremeyeceği için geri kalan maçların kim daha çok atarsaya döneceğini düşünüyorum.

    Redick'i Westbrook'a vermezler ama Paul konusunda katılıyorum. Gerçi Paul Gsw serisinde Curry'i tutarken sıkça faul problemine girdi ama o zihinsel sorunlardan kaynaklı gibiydi.Matt Barnes'a gelince kesinlikle Durant'ı savunmak için en uygun aday ama Barnes da iyice yaşlandı, artık eski agresifliğinde değil. Durant'ı tutabilecek bir de Dudley var ama onu da Doc Rivers play-off rotasyonunda şu ana kadar pek kullanmadı.Dediğiniz gibi olabilir , Durant ve WB yıpranabilir ama bu yıpranma zihinsel açıdan olur, fiziksel açıdan olmaz. Durant ve WB'un atletikliğini düşünürsek karşı taraftaki oluşabilecek yıpranma fiziksel olur. CP3'ün sallantıdaki sağlık durumunu düşünürsek oluşabilecek yıpranmalardan LAC daha fazla etkilenir gibi.




  • CLIPPERS hızlı başladı.Güzel maç olacak gibi.

    Ortalama 10 saniyede hücum ediyor iki takım da ÜST'e gider...
  • PAUL elim yanıyor gibisinden bir işaret yaptı
  • Batıda desteklediğim takım Clippers kazanmalarını isterim ama CP3 asla falso veremez bu seride bütün maçlarda %100 oynamak zorunda.
    Durant'e pek takılmasına gerek yok Clippers'ın atsın dursun o ama Westbrook asla ısınmamalı iş ve bütün yük CP3 ün üstünde hücumu ve savunmayı aynı seviyede yapabilirse Clippers yarım adım öne geçer.

    Diğer eşleşmede İbaka Griffin arasında. Griffin savunmada uyuyor ama İbaka'ya karşı uyuma şansı yok gözlerini açması lazım ayrıca hücumda da agresif olmazsa işleri zor.
    Batıdaki favori serim bu 4-2 Clippers diye umudediyorum oda Scott Brooks katkısıyla.
  • Chris Paul sanki önceki seriden S.Curry'nin şut yeteneği çalıp da gelmiş. İlk çeyrekte 5/5 üçlük attı.
  • Cris paul 5/5 üçlükle basladi. Etkisinin olduğu açık fakat Doc Rivers takımını çok iyi hazırlamış be ya. İlk moladan sonra coaching artısıyla da tokatladı resmen. Ne dediyse artık Clippers uçuşa gecti.

    Bu seride Clippers'in en büyük avantajı Doc rivers. Durant'i zor şutlara bıraksalar yeter. Gördüğümüz kadarıyla da onu yapıyor Lac. İlla katı savunma şart degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CP3 daha yeni kaçırdı 8/9 3 sayı.Maç zaten kopuk.
  • Daha son çeyrek var bişey belli olmaz denebilir ama şu Clippers'ın Thunder'a yaptığı resmen gurur kırıcı ezip geçtiler
  •  Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder (Batı Konferansı Yarı Final Eşleşmesi)


  • Başta CP3 olmak üzere LAC tek kelimeyle aşağıladı Thunder'ı .Clippers'ın kötü hücum ettiği pozisyon neredeyse yoktu,nasıl istiyorlarsa öyle hücum ettiler. Durant de son iki Grizzles maçı olmamış gibi yine Westbrook'un ipleri eline almasına izin verdi. Umarım LAC bu maçtaki momentumu korur da OKC gibi seyir zevki düşük bir takımı play-off un kalanında görmeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koçum Clippers, ezin Thunders'ı.
  • Oklahoma beklediğim gibi başlayamadı seriye. Durant 20 sayının üzerinde skor üretmesine rağmen yine de kayıp gibiydi. Westbrook formda olduğunu gösterdi, ayakta kalan tek oyuncusuydu OKC' nin. İbaka ise bekleneni veremedi. Daha fazlasını beklerdim. CP3 ise şanslı günündeydi bence. İçine Reggie Miller kaçmış gibiydi Nerdeyse her attığını soktu. OKC, 2.maçta işi sıkı tutup LAC' a şans tanımayacaktır bence.
  • okc clippers ı tokatlar clippers karışık bu aralar malum ırkçılık mevzusu filan ..
  • Durant gibi üçlükten foul almaya çalışan, her pozisyonunda foul olan amacı sanki sadece foul aldırmak olan şuttan başka bişi yapmayan bi oyuncuyu ben de görmek istemiyorum seyir zevki yok adamda. Bu yüzden tam tersine seyir zevki en yüksek takımlardan biri olan Clippers, benim de batıda desteklediğim takımdır. Çatır çatır çatır oynuyorlar adamlar ve bu maçta resmen tecavüz ettiler Thunders'a. Scott Brooks da artık adam gibi koç olmak zorunda süperstar artısı yemez Playoffta.
  • Beceriksiz Brooks guzelim kadroya yazik oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vinsenty

    Clippers'in NBA finaline cikmasini cok istiyorum.. Ama batida kolay mac yok. GSW gibi guclu bir takimi elediler simdi karsilarina OKC geliyor.. Finale cikarlarsa San Antonio gelecek.



    Doğu


    BATI konferans finalini kazanan benim
    Gozumde Sampiyondur!!

    portland semiz otu mu ?
  • İkinci maç okc nin cp3 her zaman böyle oynamaz çünkü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MVP Durant

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CP3 bugün gününde değil gibi.başta aldığı 2faulde onu etkilemiş olabilir.Şuanki görüntü okc macı kazanacağı yönünde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.