Şimdi Ara

Lords of the Fallen (2014) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
3
Favori
20.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

kısa derken? ne kadar sürüyor takriben?

Vallahi çok ölmeden ama sağı solu kurcalayarak ilerledim (3 kere falan ölmüşümdür) 8 saatte bitti.Yaratık farmlama olayınada girmeme gerek kalmadı çok zorlamadığı için.Genel olarak 15-20 saat diyor millet ama ekstradan yaratık falan farmlanmadığı sürece o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.Bilmiyorum ben mi hızlı bitirdim , kaçırdığım yer mi oldu ama mekan sayısı çok az zaten.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Bitirdiğinde kaç leveldin hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Bitirdiğinde kaç leveldin hocam?

Şu anda bakamıyorum ama 60-70 civarıydı sanırım pek hatırlayamıyorum.Zamanım olduğunda bakıp editlerim mesajı.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Valla bende 60 Level bitirdim galiba ama 19 saatte bitti. Her köşeyi gezip keşfetmeye çalıştım tabi. Ama 8 saatte 60-70 Level nasıl oldunuz şaşırdım yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bu oyun RPG değil mi arkadaş? 10-20 saat arası biten RPG mi olur?
    bırak abi ya, çok umutluydum halbuki, ben bunu torrent bile oynamam yawf
  • GEr0nim0 G kullanıcısına yanıt
    Oynayamazsın zaten kıramadılar oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Valla bende 60 Level bitirdim galiba ama 19 saatte bitti. Her köşeyi gezip keşfetmeye çalıştım tabi. Ama 8 saatte 60-70 Level nasıl oldunuz şaşırdım yani

58'miş hocam.Bilmiyorum artık DS serisini yalayıp yuttuğumuzdan mıdır nedir hiç bir yaratık veya boss zorlamadı ve hızlı bitti.Vizeler bitince tekrardan bir oynamayı düşünüyorum farklı bir karakter buildi ile zaman bulabilirsem.
  • Hmm normaldir o zaman hocam Dark Soulscuysanız Bana da o seri çok zor gelmişti o yüzden bırakmıştım, ama bunu bitirdim. Souls gibi ama o kadar kasmayan daha kolay oyun arayanlar için birebir. Ve oyunun ilk yarısını zevkle oynadım ama ilk yarısından sonra biraz daha hızlı oynayayım da bitsin diye oynadım bilmiyorum neden çeşitlilik azaldı diye mi ama, yine de bu çeşit oyunlar çok olmadığından aldığıma değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

Bir dark souls kadar iyi mi?

İmkansız :) Bu oyunu yarıda bırakıp, Dark Souls 1'e 9. kez başladım

Ancak yine de, Soul sevenler, ilk indirimde Fallen'ı alabilirler. Next-gen grafik + soul benzeri oynanış, güzel bir deneyim oldu.

------------

1.3 yaması çıkmış:

The following features have been added to the game:
    Separate Chromatic Abberation setting (Post Chromashift)
    Invert X-axis option
    Toggle target switching after killing an enemy option
    A warning message when the user enables very high resolution textures (performance and stability issues)

List of fixed technical issues:
    Damage value displayed in the inventory when a non-physical weapon is equipped
    Sudden contrast changes at the outdoor areas
    Missing cursor when displaying message boxes in the game
    The splash screens timings that were incorrect on some machines
    Scaling for weapons with an attribute requirement lower than 10
    First tutorial issue with message box not popping up
    Chinese localization issue

List of fixed game design issues:
    Planetarium issue where you could get stuck if you died and killed a foe simultaneously
    Improved the catacombs pit issue fix- if a player is stuck down there, he will get teleported
    Boss extro cutscenes that were triggered when the player and the boss died simultaneously
    Incorrect respawn position after death if the player skipped the tutorial
    Improved targeting when using Right Stick/button wheel
    Rune of Adyr' issue; The rune has been removed from the inventory when starting NG+
    Player position when approaching the first tutorial foe
    The Crippled Rhogar quest issues; The NPC will now offer the mission even after the player has rejected his initial offer; The NPC will now correctly accept humans skulls in his initial conversation with the player
    The crippled Rhogar voice-over after its death
    Gate leading to Commander arena; Yetka will no longer close the gate if the enemies are not on the arena
    The issue concerning the final boss falling through the floor
    The random death after respawn during the final boss encounter
    The Guardian boss weapon issue
    The issue with the key to the Gardens being dropped too early
    Model of portal leading to the Hand of God was changed
    Chest in the First Warden arena was removed
    Curse weapon issue; The weapon no longer grants additional luck attribute points

1.2:

Patch notes:
    Improved game stability
    Advanced display settings are now saved after restart
    Fixed Catacombs door spawn point
    Fixed Catacombs pit issue- unfortunately, the fix does not get you out of the hole; it prevents occurrence of the issue.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Kasım 2014; 15:04:33 >

• slm bende ng+1 deyim ORJİNAL onu söyleyimde ben skill sıfırlama sadece 2.boss savaşında solda bir heykel var oradan yapılıyor tamam başka nereden yapılıyor bilgisi olan varsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

slm bende ng+1 deyim ORJİNAL onu söyleyimde ben skill sıfırlama sadece 2.boss savaşında solda bir heykel var oradan yapılıyor tamam başka nereden yapılıyor bilgisi olan varsa çok sevinirim

Başka yerde yapılmıyor.Yani her oynayışta 1 tane hakkın oluyor.Ve New Game+ veya daha sonraki seviyelere geçerken üzerindeki tüm görev itemleri kaybolduğu için yeni zorluk seviyesine taşıyamıyorsun o itemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

slm bende ng+1 deyim ORJİNAL onu söyleyimde ben skill sıfırlama sadece 2.boss savaşında solda bir heykel var oradan yapılıyor tamam başka nereden yapılıyor bilgisi olan varsa çok sevinirim

Başka yerde yapılmıyor.Yani her oynayışta 1 tane hakkın oluyor.Ve New Game+ veya daha sonraki seviyelere geçerken üzerindeki tüm görev itemleri kaybolduğu için yeni zorluk seviyesine taşıyamıyorsun o itemi.

Teşekkürler ilginiz için saolun new game + oyun orada tekledi bende sanırım hayır dedim skill sıfırlanmadı saolun :)

• Yahu konuya az mesaj atıldığını görünce düzgün muhabbet dönmüştür en azından diye girdim. Yarısı kürekle cartla curtla alakalı. Steam kullanmaya niyeti yokmuş da teknosaya gitmiş de onu anlatıyor...

@erdem3463 benim için en önemli bilgi olan oynanış süresini belirtmiş neyse ki. Dark Souls'lara 500 saatten fazla gömmüş biri olarak muhtemelen bana da kısa gelecektir. %50 veya daha fazla indirim görünce alırım muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yahu konuya az mesaj atıldığını görünce düzgün muhabbet dönmüştür en azından diye girdim. Yarısı kürekle cartla curtla alakalı. Steam kullanmaya niyeti yokmuş da teknosaya gitmiş de onu anlatıyor...

@erdem3463 benim için en önemli bilgi olan oynanış süresini belirtmiş neyse ki. Dark Souls'lara 500 saatten fazla gömmüş biri olarak muhtemelen bana da kısa gelecektir. %50 veya daha fazla indirim görünce alırım muhtemelen.

Emin ol hocam kısa gelir.İndirim bekle kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yahu konuya az mesaj atıldığını görünce düzgün muhabbet dönmüştür en azından diye girdim. Yarısı kürekle cartla curtla alakalı. Steam kullanmaya niyeti yokmuş da teknosaya gitmiş de onu anlatıyor...

Emin ol hocam kısa gelir.İndirim bekle kesinlikle.

Birde benim dikkatimi çeken mekanlarda çok sıkıntı, dark souls bir yere girdin mi ve orayı bilmiyorsan girerken ölürsün çıkarken de 5 defa falan ölürsün :D bunda nereden girsen çıkıyorsun bir yerde :D Toplam bir elin parmağını geçmez mekan sayısı çok az :( Ama güzel oyun :)

• Rastgele çökme ve fps düşüşleri gibi sorunlar mevcut , yakın zamanda yeni bir patch çıkıcaktır diye açıklama yaptı yapımcı ekip beklemedeyim bakalım.Bu haliyle hiç oynamıyorum bile boss fight ın ortasında bir çöküyor sil baştan.
  • Fps Düşme Sorunu Bendede Var =(
  • Çökme sorunu oyunun en başından beri vardı daha yeni mi akıllarına gelmiş patch çıkarmak. Oyun bir an önce bitsin diye artık çok savruk oynamaya başladım. Bu oyun değil Dark Souls, tırnağı bile olamaz bence. Kontroller de bir acayip geldi. Dark Souls'da ben zıplayabildiğimizin geç farkına varmıştım bu oyunda kendi kendiliğine zıplıyor ediyor, koşma ve kaçınma tuşuna basılı tutar vaziyetteyken güçlü saldırıya basarım sağa sola kaçınmaya çalışır, koşarken birden durmaya başlar (taşıdığım ağırlık taşıyabileceğim ağırlığın yarısında ve staminam daha yarıya inmeden de oluyor bu) bir türlü bu oyunda kontrol açısından uyum sağlayamadım. Dark Souls'da böyle sıkıntılar hiç yaşamadım.

Sırf bu yüzden 2.denemede rahatlıkla öldürebileceğim bosslardan Beast'i 6. veya 7.seferde ancak öldürebildim o da yine kontrol sorunu yaşamamak için ağır ağır oynayarak. Oyunun bosslarının kolaylığından bahsetmeyeceğim bile. Artık son bosslara geldim belki onlar zorlar. Ama şu saatten sonra zorlamasın oyun bitsin de kurtulayım diyorum. Oyun 10 TL olmadan kesinlikle almayın derim ben.

• Oyunun kolaylığı kısmında haklısınız ama kontrol kısmına katılmıyorum.Hem gamepad hem klavye/maus ikilisi ile denemiş biri olarak daha rahat ve sade buldum kontrollerini DS'ye göre.

Çökme sorunlarının bir çoğu 1 yada 2 patch önce çözülmüştü ama bazılarında hala devam ediyormuş sanırım.Oyun ilk çıktığında şu yanan tipler dibime girip patlayınca ve ikiz bosslarda atıyordu oyundan.Geçen tekrar başlayıp bitirdiğimde hiç atma veya başka bir sorun yaşamadım.Ve gerçekten heryeri bilerek tekrar oynayınca çok hızlı bitiyor oyun.Tüm gizli mekanları , silahları , zırhları vs. bularak , tüm chestleri açarak ve hiç bir yan görevi atlamadan 5.5 saatte bitirdim.Toplamda 1 kere öldüm o oynayış boyunca , o da önümdeki çukuru görmememden dolayı.Muhtemel tekrar oynamam artık.
  • Oyun 45 papel olmuş %40 indirimle. Ama Steam'deki 61/100 oranı ve buradaki yorumlar nedeniyle biraz daha vakit vereceğim.
    Zaten daha çıkalı kaç gün olmuş oyuna %40 indirim gelmesi şüphelendirici...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.