Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helegrod yerine annuminas set topladım. Takılarda yeni instanclerden özellikle pocketim çok iyi. Forsaken inn rare koleksiyonundan. EC ile 8k çaktım inspirationdayken 15k oluyor. Şimdi burglar oynamak istiyorum ve vipliğimin 3cü ayı.
  • Vip olamıyorum bu oyuna garanti sanal kartımla halbuiki bayaa sevdim ama sırf şu 30005 hatasından dolayı nefret ettim. 3 gündür deniyorum yok valla.
  • 30005 hatası çok kıl bişi neye göre ve nasıl çıktığına dair hiç bir bilgi yok sadece çıkıyor işte Ama küçük harfler ile ve türkçe karekter kullanmadan çözebilirsin ve fazla ayrıntı verme. mesela adres kısmına dolu dolu dull adresi değilde dikilitas,besiktas,levent yaz geç.
  • Denedim yahu nette bulduğum bütün çözümleri denedim Adres kısmını "istanbuldayiz" falanda yazdım. Şehir kısmından unknown'u da seçtim hep aynı 30005. İlk başta bunu düzeltmeleri gerekmiyomu yahu
  • unknow niye seçiyorsunki. bir defa ö,ç,ş,ü gibi harfleri kullanmayaksın. Bende nasıl yazılıymış söyleyeyim sana
    country: turkey
    adres :fulya
    city:istanbul
    state/region:istanbul
    zip:34394 bende bu şekilde ve sorunsuz ödeme yapabiliyorum.
  • dediğin gibi yapıyorum yine yok... Sanal karttanmı yapıyosun bu arada yoksa normal kredi kartındanmı?

Edit: aldjasdhajkslhkjasd site bakıma girdi düzelir belki şimdi:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lómion -- 2 Eylül 2011; 16:04:01 >
  • Normal kredi kartı ile yapıyorum ama sanal kredi kartı kullanıpta ödeme yapabilen çok.
  • Brandywine da oynayanlar var mı ?

Oyunu bırakmıştım Silmarillion'a geçmemle birlikte tekrar oynayasım geldi
  • Brandywine da türk kinshipi bile mevcut ve çok iyi işler yapıyorlar. " The ithilien rangers " adı oyuna girdiğinde iletişime geçersen sana yardımcı olurlar.
  • Önerebileceğiniz bir server var mı ? Yoğun olduğumuz bir server ?
  • Şu bilgisayardaki sorunu bi halledeyim bende gelicem ya.Adam gibi pve yapmak istiyorum citten artık.1 haftaya filan başlarım bende.
  • Aylık ücretli olarak üye olmak istiyorum ama sitede 12 aylık 99 dolara olan üyelik sistemi var. Ben aylık ödemek istiyorum yaw nasıl olacak.
    Turbinenin sitesinden accounta girdiğimde ;
    To activate a Product Key on this account, enter it below and click "Submit".
    Our Product Key Activation Wizard will guide you through the process.

diyor. Ben VIP üye olarak oyuna başlamak istiyorum. Kafam çok karıştı. Product key derken neyi kastediyor ? Oyun DVD olarak satılmıyor ki zaten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 2 Eylül 2011; 22:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Önerebileceğiniz bir server var mı ? Yoğun olduğumuz bir server ?

Snowbourn,brandywine,laurelin,eldar,windfola yoğun serverlardandır.
  • quote:

Aylık ücretli olarak üye olmak istiyorum ama sitede 12 aylık 99 dolara olan üyelik sistemi var. Ben aylık ödemek istiyorum yaw nasıl olacak.

diyor. Ben VIP üye olarak oyuna başlamak istiyorum. Kafam çok karıştı. Product key derken neyi kastediyor ? Oyun DVD olarak satılmıyor ki zaten ?

Eğerki account aldıysan myturbine.com dan ödemeni yapabilirsin 1ay,3aylık,6 ve 12aylık seçenekler de mevcut. 12 ay 100$ daha avantajlı olduğu için milleti ondan aldırmaya teşvik ediyor ama 1aylık seçenekte mevcut.

Product key kısmı eğer ek paket aldıysan misal moria,mirkwood,isengard paketlerini satın aldıysan hesabını yükseltmen için sana bir key verilir ve oradan aktive edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Aylık ücretli olarak üye olmak istiyorum ama sitede 12 aylık 99 dolara olan üyelik sistemi var. Ben aylık ödemek istiyorum yaw nasıl olacak.

Eğerki account aldıysan myturbine.com dan ödemeni yapabilirsin 1ay,3aylık,6 ve 12aylık seçenekler de mevcut. 12 ay 100$ daha avantajlı olduğu için milleti ondan aldırmaya teşvik ediyor ama 1aylık seçenekte mevcut.

Product key kısmı eğer ek paket aldıysan misal moria,mirkwood,isengard paketlerini satın aldıysan hesabını yükseltmen için sana bir key verilir ve oradan aktive edersin.

brandywine bu serverda açtım. Siz hangi serverda oynuyorsunuz ? Kinshipiniz var mı ? Varsa gelebilirmiyim ?

• Ben snowbournda oynuyorum ,yabancı bir kinshipin içerisindeyim. Ama brandywine da the ithilien rangers var türk kinshipi bir ikincisi daha açılmıştı ama adını unuttum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

brandywine bu serverda açtım. Siz hangi serverda oynuyorsunuz ? Kinshipiniz var mı ? Varsa gelebilirmiyim ?

Brandywine da oynuyorum daha 20 lvl'ım.

Nick : Andwinlena

• İkinizde brandywine a gitmişsiniz birbirinizi bulun beraberce kasabilirsiniz hem daha kolay ve zevkli olur.
  • Üniversite kayıtları için 1-2 gün yokum. Gelince bu serverdakilerle tanışmak isterim.
  • Lore-master hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.