Şimdi Ara

Lord of the Rings Online [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
6
Favori
97.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gerçekten çok güzel. Atmosfer, görseller, sesler hepsi harika ama ve lakin bir saatten sonra bayıyor, PvP sistemi çok çok zayıf. Yine de LOTRO'ya saygıda kusur yok
  • Oyun pvp tarzında oyun değil neyini değerlendiriyorsun anlamadım. Sana göre bir saatten sonra bayıyor bana göre ise 6aydır baymadı. Bence demeyi unutmuşsun.
  • Oyuın PVE tabanlı olduğu olduğu için çok da PVP beklememek lazım ben lotro yu beta testinden beri oynuyorum(4 yıldan fazla bir süre bu) hala daha baymadı , zevklen oynuyorum
  • Arkadaşlar bende oyunu yeni indirdim. Şöyle toplandığınız ne bilim guild felan kurduğunuz(adı guild mi tam bilmiyorum) bir server vs varmı?

Birde Warden ve Rune-Keeper premium mu olmak gerek açmak için açıkcası Elf Wardenlere çok sempatim vardır da
  • Rune-keper ve Warden Moria ek paketi ile geldiği için free oyuncular seçemiyor.

www.lotro-turkey.com 2de1 siteyi yazıyorum hala kinship(guild) var mı soruyonuz haaaa. Siteye gir orda kinshipler bölümüne takıl biraz kendine uygun serverda bulabilirsin.
  • Deneyeceğim
  • selcuk_tr_31, 65 runekeeper ve 65 v warden için hangi instancelere katılmalıyım ki senin önerdiğin eşyaları alabileyim?
  • Arkadaşlar bu 201 hatasını nasıl çözebilirim? İnternette baktım biraz kullanıcı izinleri falan tam yetki verdim ama nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

selcuk_tr_31, 65 runekeeper ve 65 v warden için hangi instancelere katılmalıyım ki senin önerdiğin eşyaları alabileyim?

Ben eşyamı önermişim yaw? En son update ile 3-4 tane yeni instance gelmişti ,şimdi herkes onu yapıyor güzel takılar varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Arkadaşlar bu 201 hatasını nasıl çözebilirim? İnternette baktım biraz kullanıcı izinleri falan tam yetki verdim ama nafile

XP de kullanıcılar ve yetkileri ile alakalı bir problem genelde.Birden fazla kullanıcı varsa diğerlerini sil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Arkadaşlar bu 201 hatasını nasıl çözebilirim? İnternette baktım biraz kullanıcı izinleri falan tam yetki verdim ama nafile

XP de kullanıcılar ve yetkileri ile alakalı bir problem genelde.Birden fazla kullanıcı varsa diğerlerini sil.

win7 kullanıyorum. yönetici olarak çalıştır vs. hepsini denedim ama olmuyor.
  • Bu oyunu milyon defa yükle-kaldır yaptım ama daha hiç hataya rastlamadım aşağıdaki yöntemlere bi bak istersen.

32-bit için
    Admin olmayan başka bir kullanıcı açın.
    Lord of the Rings Online klasörüne yeni açılan kullanıcı için tam erişim izni* verin.

64-bit için
    Başka kullanıcı açmaya gerek yok.
    Lord of the Rings Online klasörüne admin olarak tam erişim izni* verin.
  • selcuk_tr_31 hayır önermedin, önerdiğin varsa diyorum zaten. Hani benim karakterin linkini atmıştım eşyalar kötü demiştin. İyisini biliyorsun ki onlara kötü dedin. Bense bilmiyorum. hangi set iyi gider?
  • Ben 5-6 ay oyunda yoktum o arada update gelmiş.Update de yeni instanceler mevcut. LT,NCF...dedikleri instanceyi Tier2 seviyesinde yaparsan iyi takılar düşüyor.Kendine uygun olanları bulabilirsin.Set olarakda yine level 65 de madalyonlar ile alınabilen set çıkmış ama alması uzun sürer gibi , o kadar uğraşamam diyorsanda level 65 helegrod seti iyidir.
  • Beyler oyundaki festival görevleri kalktı mı acaba?
    1 haftadır girmiyordum oyuna gireyim bikaç görev yapayım dedim npc ler yok.Bazı barterlarda kaybolmuş.
    Bu sadece bende mi var yoksa herkeste böyle mi?
  • Yaz festivali bittide ondan Artık önümüzdeki festivallere bakıcaz

http://forums.lotro.com/forumdisplay.php?3-Announcements-amp-Service-Updates&s=3ced4d5f2f808ef10ab3346e465344e5 şu adresten takip edebilirsin.
  • Nasıl biter ya yazın ortasındayız daha :s
    Elimde kalan tokenları ne yapıcam peki?

Bir de bulduğum reputation itemlerı nasıl kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 19 Temmuz 2011; 16:47:14 >
  • hehehe beklet gelecek yıla kullanırsın... yanlız onlar bayatlayabilir(yer daraşmalığı varsa) en iyisi at gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Nasıl biter ya yazın ortasındayız daha :s
    Elimde kalan tokenları ne yapıcam peki?

Bir de bulduğum reputation itemlerı nasıl kullanabilirim?

Festival alanlarını kontrol et eğerki barter edebileceğin NPC varsa yap yoksada at gitsin.
    Reputaiton itemleri neresi için geçerli ise o bölgeye gidip barter etmen lazım.
  • aaa ben o soruyu görmemişim yaff. senin lwl ini yada nereyle rep yaptığını bilmiyorum. genel bilgi olarak rep olarak topladığın itemleri, tepesinde yıldız amblemi taşıyan npc lere verecen. tabi onun istediği şeyler olacak mesela bree ile ah ye yakın bölgede, buradaki--->http://i1107.hizliresim.com/2011/7/20/4260.jpg lere verip puana dönüştürüyorsun. yakın yerde de rep le alabileceğin eşya gösteren npc var. hatta günlük guest şeklindede bree ile rep kasabilirsin. her bölgede bu işlem az çok şekil değiştiyor.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.