Şimdi Ara

LOOT İLE İLGİLİ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACEMİ SAYIRILM VE LOOTLARDA GREED OLAYINI SORMAK İSTIYORUM. HERŞEYE ATLAYANA NİNJA DİYORLARMIŞ, ÖZELLİKLE DE BİZ TÜRKLERE. BU LOOT OLAYINDA NASIL BİR DURUM İZLEMEMİZ LAZIM. GEÇENLERDE BENİM BAŞIMA GELDİ VE BANA EPEY KIZDILAR HERŞEYİ ALIYORSUN DİYE. DRUİN OLDUGUM İÇİN BİR STAFA NEED DEDİM.BENDE DAHA İYİ BİR STAF VARDI. ARALARINDA TEK DRUİD BEN OLDUGUM İÇİN ALDIM ONU.ONLARA LAZIM OLMAZ DİYE. BU YUZDEN BANA KIZDILAR. KOCA DUNGEONDA RUNE CLOTH VS DIŞINDA BİR ŞEY ALAMADIM. LOOT İÇİN TAVSİYELERİNİZ. NEYE ATLAYALIM NEYE ATLAMAYALIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 8 Eylül 2008; 11:14:59 >

• PvP serverlarında eger kullanacağın bir item düştüyse Need dersin işte
    Greed istemem yan cebime koy manasında, kullanmayacağın bir itemse, yada başkasının ihtiyacı olan bi itemse greed dersin

Ancak örneğin Dragonblight serverında oynuyorum, Greed diye bir sistem kullanmiyor adamlar
    Tüm itemlere Pass diyorlar, tabi ihtiyacı olanlara Need, Greed demek ise kabalık olarak algılaniyor
    bu sistemle çok savaştım heroic ve normal dungeonlarda milletle sonuç alamadım onlar gibi oldum, passliyoruz
  • eğer item senin işine yarıyorsa ve elindekilerden daha iyiyse rahatlıkla need diyebilirsin. ama yok kenarda dursun yarın birgün giyebilirim dersen greed ' i kullan veya chat kısmında adamlara sor buna need diyebilirmiyim diye hiç tartışma çıkmaz.
  • İhtiyacın olan item'a Need atarsın eğer birisi o item'a Need verdiyse Pass atabilirsin eğer herkes greed dediyse sende greed diyebilirsin.
  • tabii herkes greed derse bir ihtimal itemin sana gelme şansıda oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

PvP serverlarında eger kullanacağın bir item düştüyse Need dersin işte
    Greed istemem yan cebime koy manasında, kullanmayacağın bir itemse, yada başkasının ihtiyacı olan bi itemse greed dersin

Ancak örneğin Dragonblight serverında oynuyorum, Greed diye bir sistem kullanmiyor adamlar
    Tüm itemlere Pass diyorlar, tabi ihtiyacı olanlara Need, Greed demek ise kabalık olarak algılaniyor
    bu sistemle çok savaştım heroic ve normal dungeonlarda milletle sonuç alamadım onlar gibi oldum, passliyoruz

herkes pass larsa noluyor ??

ne saçma sistem
  • herkes passlarsa item loot da kalıyo istiyen gidip alıyo sonra cesetden ama böle bişi çok ender oluyo o yüzden böle bişeye deng gelmen çok az ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ile ilgili Sorun
    12 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Ban ile ilgili..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahrimar

ACEMİ SAYIRILM VE LOOTLARDA GREED OLAYINI SORMAK İSTIYORUM. HERŞEYE ATLAYANA NİNJA DİYORLARMIŞ, ÖZELLİKLE DE BİZ TÜRKLERE. BU LOOT OLAYINDA NASIL BİR DURUM İZLEMEMİZ LAZIM. GEÇENLERDE BENİM BAŞIMA GELDİ VE BANA EPEY KIZDILAR HERŞEYİ ALIYORSUN DİYE. DRUİN OLDUGUM İÇİN BİR STAFA NEED DEDİM.BENDE DAHA İYİ BİR STAF VARDI. ARALARINDA TEK DRUİD BEN OLDUGUM İÇİN ALDIM ONU.ONLARA LAZIM OLMAZ DİYE. BU YUZDEN BANA KIZDILAR. KOCA DUNGEONDA RUNE CLOTH VS DIŞINDA BİR ŞEY ALAMADIM. LOOT İÇİN TAVSİYELERİNİZ. NEYE ATLAYALIM NEYE ATLAMAYALIM.

Sende daha iyisi varmış zaten adamlar sen onu alıpta vendora satarsın diye öle demiştir .. sen greed atsan sorun olmazdı herkez satmak isterdi sen o şeyi kullanabiliyorsun diye onu alma hakkına sahip değilsin . eğer illa istiyorsan sorarsın.

• dedikleri gibi gerekiyorsa needle... eger ench falansan greedle...
  • item gerçekten çok işine yarayacaksa need yap. brd de sırf int veriyo die staff need leyen hunter gibi olma
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

item gerçekten çok işine yarayacaksa need yap. brd de sırf int veriyo die staff need leyen hunter gibi olma

Sırf epic diye plate'lere needleyen mage'ler gibi de olmamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

item gerçekten çok işine yarayacaksa need yap. brd de sırf int veriyo die staff need leyen hunter gibi olma

Sırf epic diye plate'lere needleyen mage'ler gibi de olmamalı.

bahsettikleri adamlarla raid yapan salaklardan da olma
  • ok, saolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.