Şimdi Ara

!!!!!Looney Tunes Tasoları Alınır!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde bu tasolardan olup satmak isyen varsa özelden foto ve fiyatıyla birlikte pm atsın.

Uçuk fiyat yazacaklar hiç tenezzül etmesin bile.taneyle almıyorum.örneğin 100 tenesine 50-60 lira veririm temizliğine göre.

!!!!!Looney Tunes Tasoları Alınır!!!!!!

• Kaç yıllık bunlar?Ben pokemonu hatırlıyorumda bunlar daha eski galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Kaç yıllık bunlar?Ben pokemonu hatırlıyorumda bunlar daha eski galiba

evet bunlar 1994 yılına ait tasolar
  • 2-3 sene öncesinde cipslerden çıktığını çok iyi hatırlıyorum :D ama Looney tunes değildi model aynı ama
  • Dostum bu tasoları elinde bulunduran kimse 50-60 lira için satmaz.
    Ben de vardı eskiden bunlardan.Küçük kız kardeşim var.O dağıtmış arkadaşlarına tasoları.Sırf o yüzden dövmüştüm kardeşimi.
    Eğer 50 liraya satacak birini bulursan kesinlikle bu tasoların sahibi değildir.Ya kardeşi ya çocuğudur.
    Şahsen elimde olsaydı tasolarım 500 desen yine satmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 28 Ağustos 2012; 11:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Dostum bu tasoları elinde bulunduran kimse 50-60 lira için satmaz.
    Ben de vardı eskiden bunlardan.Küçük kız kardeşim var.O dağıtmış arkadaşlarına tasoları.Sırf o yüzden dövmüştüm kardeşimi.
    Eğer 50 liraya satacak birini bulursan kesinlikle bu tasoların sahibi değildir.Ya kardeşi ya çocuğudur.
    Şahsen elimde olsaydı tasolarım 500 desen yine satmazdım.

frm tr de bi arkadaş 230 tanesini 50 tl ye satmisti gecen sene.param olmadıgı icin alamamıstım.

ben 100 tanesine 50 tl veririm dedim.mesela 500 tanesine 200 lira verebilirim temizligine gore...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F158D8FCF -- 28 Ağustos 2012; 13:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  !!!!!Looney Tunes Tasoları Alınır!!!!!!

orijinal tasolar böyleydi sanki senin gösterdiklerin yeni versiyon oluyor çentikli olanlar sanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ae_ A kullanıcısına yanıt
    Hayır onun paylaştıkları yurt dışı tasolar türkiyede cipsten çıkan değil çentikli looney tunes çıkmadı bizim ülkemizde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.