Şimdi Ara

lolün gerçekten bitmesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olamaz ilkokullu ateist süper zeka kardeşlerim şimdi ne oynayacak 😩😩😩

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 30 Kasım 2018; 13:5:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lol kolay kolay bitmez ucretsiz ve yuksek pc istemiyor Pubg buna ornektir ne kadar oyuncu kaybetti goruyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim lol nedir bilmem ama oyun dünyasında hangi oyuna bitti denildiyse o oyun bir 10 yıl daha yürüdü ve yürümeyede devam ediyor

• knight online da bile eşyalar eskisinden değerli. lol mü bitecek :/

• Lol tr de bitti coluk cocuk dolu oynanmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmese şu bir gerçek; oyun dünyası bütün pisliğini, düşük IQ ve düşük yaş grubunu zortnite denen çöplüğe döktü ve istisnasız neredeyse her oyunda topluluk kalitesi artmaya başladı

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Vallaha lol de ki kadar kanser kitle yok yani tr serverin de ki kitle kadar kanser kitle yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz bitti demeden bitmez.

• Lol:Ben biddim beyler sağa çekiyorum

• TR serveri kanser ben 1 aydır oynuyorum Plat Diamond arası , akrabamın hesabı bıraktı o dedim ver biraz bakayım 2 yıldır westde oynuyorum

dia plat eloda bile hala destek doldur geldiğinde bile trolleyen tip var ve oynadıkları şampiyonu gram bilmiyorlar

her oyun şampiyon seçiminde kanka mid sal yasuo zed alim , kanka solo sal yasuo alayım kavgası var

yani direk sizi tilt ediyorlar , westde şampiyon seçim ekranında 1 kelime konuşmuyorlar çoğu zaman..

TR de şampiyon oynamaya giriyorlar , ranked girmişim kazanayım lig yükseleyim kendimi geliştireyim diye değil.

Zaten şu rakip 200hp iken 5lvl girilen kule altları , ward atmadan kule altına rakibi ittirmeler gang yiyince ana bacı junglesine sövenler vs vs

işin özü TR serveri 5 iq oynamayın , biraz kafanız çalışıyorsa TR oynamayın bırakın 8-10 yaş tayfası birde kekolar oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomi01

knight online da bile eşyalar eskisinden değerli. lol mü bitecek :/
    Ancak bu kadar haklı olunabilirdi katılıyorum
  • Ben dereceliye girdiğim zaman sanki oyundaki tüm gerizekalılar benim takımda oluyor soloya zed alanmı dersin supa veigarmı alan dersin deliriyorum weste geçmeyi düşünüyorum ama hesap kasmaya üşeniyorum

• Ne kadar çok boş insan var şu forumda.
  • Borget kullanıcısına yanıt
    aYNN eWeD haklısın :((
  • Dağılın beyler lol bitti
  • lol ne ki?
  • yeni oyun modunu oynayıp da hala biteceğini sananlar varsa daha çok beklerler. böyle yenilikler getirirler yine de bitmez bu oyun. e-spor diye bir kavram oluştu. yıllardır satranç oynanıyordu mesela yapay zeka olaya el atana kadar oynanmaya devam etti. bu oyunda insan faktörü o kadar fazla ki daha uzun ömrü var.
  • Arkadaşlar ben lole 1-2 sene ara verdim. Bırakmadan önce Diamond hesabım vardı ve onu sattım. Şimd weste başlamayı düşünüyorum. Sizcd başlamalıyım?

• Rheimough1 R kullanıcısına yanıt
    dead game LuL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.