Şimdi Ara

Lolü öğreticek dost aranır(plat5im)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ligim plat 5 nickim ise Coğrafyacı main lane im mid dir fakat midde oynarken zorlanmaya başladım karşıma gelen rakipler benden çok üstün oluyorlar oynadığım hero belli değil çoğu heroyu oynarım ama o kadar iyi değil. Demek istediğim beni eğitecek insanlar arıyorum ve ben ciddiyim

TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

• Forumda 3 kişi dia 4-5 kişi plat (hepsi troll) diğerleri silver-gold. Burdan pek bir şey öğrenemezsin.
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    5 tane tr chall(ex dahil)(3 mid-1 top-1 prof support),1 tane west master tier( mid laner),1 tane tr dia 1 100lp(top-mid)
    2 tane west diamond 1 mid laner-Top lane r-adc var bildiğim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak ettiğim plat 5 nasıl oldun oyunu bilmiyorsan elo boost mu yoksa hesabı satınmı aldın?
  • aferin takdir ettim ama "hacı platız işte ya yapıyoz bişeyler" kafasındadır uzun süre goldda silverda olan oyuncular plata çıkınca bi halt sanıyolar bu ligleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermandgn

merak ettiğim plat 5 nasıl oldun oyunu bilmiyorsan elo boost mu yoksa hesabı satınmı aldın?

plata çıkmakta hiç bir şey yok şampiyon üstünlüğüyle, farkıyla çok rahat çıkılıyor örnek 3 pre girip;

top lane için illaoi, kled, irelia
    mid için: syndra,lissandra
    jungle: pantheon, seju

gibi şampiyonlarla rahat çıkılıyor

tabi şans da var şansa plat 2 olan arkadaşım var takımındakiler taşıyor adamı
  • bana ulaşabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunu bilmiyorum demedimki plat 5 ye çıkınca zorlanmaya başladım dedim
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini anlamadım ama buraya ego için değil bişiler öğrenmek için geldim
  • Plat 3-4 arasında gidiyorum tam çöp lig adamların yaş ortalaması 17 falan herhalde akıl yaşı da 17-18 ama karakter 0 çoğunda hiç tereddüt etmeden bütün değerlere sövebiliyorlar ilginç gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojo JoJo M kullanıcısına yanıt
    takdir ettim nesini anlamadın
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    ego kısmını :D
    bana yardımcı olucakmısn lolde ligin ve nickin ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojo JoJo -- 21 Ağustos 2016; 17:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojo JoJo

ego kısmını :D
    bana yardımcı olucakmısn lolde ligin ve nickin ne

lig d1 de kardeşim benim sana öğreticem çok bişey yok ben de oyun bilgilerine çok çok hakim değilim d1 olacak kadar sadece basit şeyler, çok ince detaylar vesaire var ben eğlenmek için oynuyorum tamamen her heroyla her lanede oynarım bir heroyla 2 kez oynadı mı sıkılırım falan benden sana yar olmaz
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzWall -- 21 Ağustos 2016; 19:00:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.