Şimdi Ara

Lolipoplu bir kalem vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi zamanlar üstünde yuvarlak bölmesi olan büyük bi kalem vardı ve bi tuşa basarak bu bölme açılıp kapanıyodu. İçinde de lolipop vardı hatta reklamında çocuk derste gizli gizli şekeri yalıyodu sonra hoca sınıfa dönünce tuşa basıp gizliyodu lolipopu. Ve kafayı yicem her haltın olduğu koskocaman bilgi ağında bu kalemi bulamıyorum, google'a her şeyi yazdım bütün görsellere baktım. Acaba bunların hepsini ben kendi kafamda mı canlandırdım diye şüphelenmeye başladım. Bu kalemin adını hatırlayan veya resmini bulabilecek olan var mı beyler? En azından biri ben de hatırlıyorum öyle bişey dese bi nebze rahatlayacağım. Eğer öyle bi ürün hiç olmamışsa telif alıp deli gibi para kazanabilirim ayrıca.

•  Lolipoplu bir kalem vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazmayacaktın.Üretime başlamıştır çoktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun markası Chupa chups diye aklımda kalmış. Bende de vardı. Sene 96 ydı.

• https://lh6.googleusercontent.com/proxy/k4rb5KLRULPR215e4PYg672h5w3F3xPYYWlWazs6DGF19YV7AcJjt77-MdXaisPprN5cERnvFXq5eu6SWFKI4U53r6iXjD1RfrHwgRkj7sMiFYW3iiBx2cSgfbqKnMruJFqh6YnQJky8BueFApOF=w465-h316-nc

Bu dimi? Bu dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesuschristismynigga -- 23 Mayıs 2015; 8:33:02 >
  • [simage]
     Lolipoplu bir kalem vardı
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 23 Mayıs 2015; 9:10:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.