Şimdi Ara

Lolde na kadar süre geçirmişsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://wastedonlol.com/top/ bakabilirsiniz

Edit:you've spent about 327 hours on League of Legends which means 14 days of your life.
    You are 39796th on TR servers and 2182495th in the world.

• yanlış gösteriyo

2500 oyunlu hesaba 100 saat dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 16 Temmuz 2014; 20:11:39 >
  • Mağara soğuk muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

Mağara soğuk muydu?

Evet üşüdüm
  • Aylık Lolde na kadar süre geçirmişsiniz konusunabhoşgwldinizzzzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı valla ben oyunu Aatrox ilk çıkmasıyla birlikte başladım ama ozamanlar pek sarmamıştı arkinin denemem için verdiği saçma bir hesapla oynuyordum sonradan kendime adam gibi hesap açtım. Şimdi baya bi sardı bendede şöyle yazıyor :

you've spent about 133 hours on League of Legends which means 6 days of your life.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MezzaMorte -- 16 Temmuz 2014; 16:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MezzaMorte

Hacı valla ben oyunu Aatrox ilk çıkmasıyla birlikte başladım ama ozamanlar pek sarmamıştı şimdi baya bi sardı bendede şöyle yazıyor :

you've spent about 133 hours on League of Legends which means 6 days of your life.

Fakeymiş beyler dağılalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • devrim_moswant kullanıcısına yanıt
    Ozamanlar saçma sapan bir hesabım vardı onuda bana 15 lvlik arki vermişti ah cehalet ah cahillik
  • MezzaMorte kullanıcısına yanıt
    o hesap şimdi ne kadar değerlidir
    Valla reis ozamanlar düzgün hesap yoktu :D olsaydı evet değerli olurdu ve bayağ değerli Legacy Skinlerle dolu olurdu ama o hesabı arkadaşa tekrar verdim kendime adam gibi açınca uzuuuuuun bir aradan sonra :D şimdiki hesabım okadarda değerli değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: MezzaMorte

Valla reis ozamanlar düzgün hesap yoktu :D olsaydı evet değerli olurdu ve bayağ değerli Legacy Skinlerle dolu olurdu ama o hesabı arkadaşa tekrar verdim kendime adam gibi açınca uzuuuuuun bir aradan sonra :D şimdiki hesabım okadarda değerli değil yani

zamanı gelicek bizim hesaplarda değerlencek :D

inşallah hocam :D
  • 1425 saat beta'dan beri oynuyordum zaten ama son 5-6 oynamadım hiç şimdi yeni yeni bi kaç oyun atıyorum
  • 3000 saat falan benim
  • 1043 saat 43 gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

Aylık Lolde na kadar süre geçirmişsiniz konusunabhoşgwldinizzzzzz

Tebrikler bu mesajı atan 654313546 ' kişisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProVival -- 16 Temmuz 2014; 20:37:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.