Şimdi Ara

Lolde Ip Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siteye Yeni Üye Oldum Konulara Bakmadım ama neyse şimdi bug olduğu yazıyor kenarda lolda fakat kaç gündür düzelmedi lolda ıp gelmiyor napmalıyım?

• shoptan bir heroyu almaya çalış gerçek ipini göreceksindir visual bug bu riotun dediğine göre hala düzeltilmedi
  • İşte Ordan Bakıyorum Aynı Ip çıkıyor ve ayrıca 3 gündür aynı oynuyorum değişmiyor
  • Custom giriyorsan bir süre sonra IP gelmez.
  • bak oyunda bug var. diyelim 500 paran var. Oyun attın. yine 500 paran gözükçek. Gir shopa gene 500 gözükçek. çık gir yap. yukarda yine 500 gözükçek ama sonra shopa gir bak bişi almayı dene para neyse öyle gözükçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 14 Ağustos 2012; 0:20:33 >
  • Geçenlerde shoptan girince gözüküyordu şimdi oda sorunlu oldu oyundan çıkıp girmen gerekiyor maalesef.

Şu sorunlara karşı bi RP falan verseler hani oyuncular şikayetçi bu durumdan
  • Sol üstte yazıyor biraz İngilizcen olsa.
  • Sen oyununu oynamaya devam et biriken ipler biranda gelince insan mutlu oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok Crysis'de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama ben görmek istiyorum ayrıca ,ingilizcem var onu da gördüm çözümünü burda aradım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haligarsi

Sen oyununu oynamaya devam et biriken ipler biranda gelince insan mutlu oluyor

Aynen öyle ben bi anda fırladığını görünce çok sevinmiştim
  • logoutlayıp tekrar girince düzeliyor bende . ya da bi şampiyon alıyormuş gibi gir gerçek ip gözükür , onu düzeltmeye çalışıyorlar şuan
  • git tier 1 den 15 iplik rune al düzeliyor
  • sonradan geri geliyor
  • Eskiden sadece dükkana girince gösteriyordu sanırım şimdi çıkıp girince de düzeliyor.
  • Arkadas cok zeki olsaydi sol ustteki uyariyi okurdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rp geliyo mu peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.