Şimdi Ara

Lolde en sinir olduğunuz olay (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Canını kurtardığım heriflerin bi teşekkürü çok görmesi
    -Takımda adc olmamasına rağmen mid kitleyen tipler. Öküz gibi büyük büyük yazıyorum, support ben alacağım nolur adc alın diyorum yok.
    -Dakika 5de sur diye ağlayan, takımın moreline eden herifler. Ya da ilk okullu jojuklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

1. İstediği lane önceden söylenince aynı şampiyonla support seçip bot lane'de adc'nin farmını çalan tip.

2. Oyunda oluşan sık sık bağlantı kesikliği.

3. Gank atmayı beceremeyip rakibi kaçırdıktan sonra minyon kesip lane ittiren jungler. (Sana mı kaldı ulan o farm?)

4. Last hit yapmayı beceremediği halde seçim ekranında adc spamlayıp botu gg yapan tipler.

5. Lane'i domine edip rakibi kaçırtmışken minyonlara vuran, lane ittiren support. Bunun bir üst versiyonu freeze denildiği halde ittiren supporttur.

6. Jungler'ın ganka geldiğini göre göre lane ittiren eleman. (Jungler rakip veya takım arkadaşı farketmez, ikisinde de saçmalık.)

7. Baron'u wardsuz kesmeye çalışıp çaldıran takım arkadaşları.

8. Az feedlenince tek gezmeye başlayan, 1 vs 3 dalan, takımdan ayrı maçı satan ego sahipleri.

9. Arka arkaya 3 kere öldüğü halde halde rakibini lane'de kesebileceğini sanan, kule altı safe durmayıp feedlemeye devam eden tip.

10. Support veya adc'nin hatasını bütn bot lane'e mal edip flameleyen gerizekalı.

10 tane yeterli.

Edit: Bunları yapanlar eksilemiş.

+1

• penta attıktan sonra teemonun mantarıyla ölmek
  • Tutusturun son pıtınin gelmemesi

• Oyuna 0-7 başlayanlar. Rakibi feedlemeden baştan AFK kalsa en azından bir şansımız oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

ciddi ciddi cevap yazacaktım ama , konu geneli 16 yaş altında low arkadaşlarla dolmuş

abimizin avatarıda tam 45+ yaşlarını ifade ediyor.

kardesim ben size oynamayın veya bölümde takılmayın demiyorum , sadece o yaştaki çoğu kişilerin oyun hakkındaki bilgi düzeyi çok düşük oluyor , o yüzden pek fazla oyun hakkında muhabbette bulunmayı sevmiyorum . yoksa yeri gelir ben de trollerim ben de espri yaparım o ayrı.
    bu arada avatarımdan yaş tahmini yaptın tbrkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 25 Ocak 2015; 23:15:47 >

• quote:

quote:

quote:

ciddi ciddi cevap yazacaktım ama , konu geneli 16 yaş altında low arkadaşlarla dolmuş

kardesim ben size oynamayın veya bölümde takılmayın demiyorum , sadece o yaştaki çoğu kişilerin oyun hakkındaki bilgi düzeyi çok düşük oluyor , o yüzden pek fazla oyun hakkında muhabbette bulunmayı sevmiyorum . yoksa yeri gelir ben de trollerim ben de espri yaparım o ayrı.

o mlg gibimsi şeylerle takılıyosan belli bir yaş aralığı ifade ediyor

• Tf kazandiktan sonra drake almadan base atan takim.

• Karşılık verme şansı olmadan tek yemek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o mlg gibimsi şeylerle takılıyosan belli bir yaş aralığı ifade ediyor

öyle diyosan öyle olsun , yaşım 14

• Jungle oynarken tüm koridorlarların aynı anda feedlemesi paha biçilemez.

• 1-bilgisayarında sorun çıkmıştır geç başlamışsındır karşındaki dam 8-9 lvldır sen 1 lvl sana combo yapıp keser ya her gelişinde sonrada havalara girer noob low tarzı saçma sapan şeyler yazar 2-tam midde 1v1 giriyorsun adamın 10 canı kala toptan ve ormandan baskına geliyorlar killide karşındaki 10 canlı adama bırakıyorlarya sonra durmadan devam ediyorlar gelmeye 0-4 oluyorsun takım sana sövüyor durduk yere
  • Allahina kitabına küfür edenler !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu çevirecekmiş gibi umutlanıp çevirmeye de yaklaştığın sırada ace yiyip oyunu kaybetmen.
  • Win streak sonrası gelen lose streakler
  • 2. vuruş yapamadan ölüp inadına hala defansif eşya çıkmayan kişiler ve miniona smite atmak.
  • -Olaf report dk1 olmuş hala gank yok?!?!

• blitzcrank ile buff monster çeken player

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna prem olsun taşıyalım birlikte diye düşünüp girdiğim premin feedlemesi en gıcık olduğum şey herhalde

• Takım oyunu olan oyunu 4 tane tanımadığım adamla ("salak" demek istedim ama çizilmeyelim durduk yere) takım olmaya çalışarak oynamak zorunda kalmak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.