Şimdi Ara

Lolde düşük FPS alanlar okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1lwok6/fix_311_fps_drops_fixed_with_1_simple_command/

Video

ingilizcesi yetmeyenler için lol klasörünün içindeki game.cfg dosyasını notepad ile açın ve aşağıdaki kodu ekleyin

[UnitRenderStyle] 
    Inking=0
    AdvancedReflection=0
    PerPixelPointLighting=0

Buda fark anlayabilene

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1121222/1c69046f-1380-48a0-ad4b-0fb7b885eecc.jpg

Edit-1 özel oyunda denendi açıkcası ne değişti tam anlayamadım ama gözü rahatsız eden bir şey yok sanki sezon 3te böyleydi benim hoşuma gitti yani bazı parlamalar kapatılıyor oyunda parlama derken yüzey yansımasından bahsediyorum max FPS 125den 150ye çıktı ama halen çözülmeyen FPS lock sorunu devam ediyor arkadaşlar V-sync ve FPS lock halen düzgün çalışmıyor eskisine göre daha iyi ama benden geçer not almadı çözümünü bilen paylaşırsa sevinirim.

Edit-2 ss aldım kendi özel oyunumda yan yana bakınca hiç bir fark göremedim kodları eklerken var mı yok mu diye kontrol edin olan kodu 2 kere yazmış olmayın PerPixelPointLighting genelde yukarıda kendinden oluyor boşuna aşağıya 2.sini eklemeyin çünkü bu sefer çakışma oluyor ilki kabul oluyor. Net kendi kazanımı söylüyorum 156-->163 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 7 Haziran 2014; 22:58:18 >

• 3.11 patch yazıyor ama çalışırmı acaba denedinizmi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELPTarkus -- 7 Haziran 2014; 22:14:16 >
  • ne kadar güvenli ne işe yarıyor bu
  • denedim olursa editliyorum bi özel oyuna giriyim
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

denedim olursa editliyorum bi özel oyuna giriyim

Takipteyim hocam olursa kesin editleyin. Benim külüstür çok yaşlandı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim bende büyük fark getirmedi ha ne oluyordu 80fpsye kitledim ben normalde 150 FPS alıyorum ama sık sık 30a düşüp geri 80e çıkıyordu artık 30a düşmüyor

ayrıca yazıda WORKS IN THE PATCH 4.12 yazıyor 4.12 çıkmadı daha ne anlamda diyor anlamadım açıkcası pcyi bozma gibi bir durum yok benim pc az çok kuvetli asıl diğer arkadaşların yorumları önemli deneyenler nasıl buldular paylaşırlarsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim.

• paylaşılmıştı yararlı beyler korkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: meert11

paylaşılmıştı yararlı beyler korkmayın

sende denedin mi denediysen kazanımı paylaşırsan sevinirim
  • ypan kişi videosunu koymuş ama bu biraz değişik yapıyor perpixelpointi unitrenderstyle atmıyor ama biri yardımıc olursa sevinirim
  • Arkadaslar benimde pc de fps cok dusuyor. Ozellikle tflerde bildiginiz takiliyor. Eve gidince deneyip yazarim

• cubesuqar C kullanıcısına yanıt
    denedim normalde fps 30 da sınırlıyodum 20 23 arası bi şeydi ara sıra 29 30 a çıkıyor limiti 60 yaptım çok değil ama %10 15 lik bi etkisi oluyor galiba ama gözle görülür bi etkisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzft9

denedim normalde fps 30 da sınırlıyodum 20 23 arası bi şeydi ara sıra 29 30 a çıkıyor limiti 60 yaptım çok değil ama %10 15 lik bi etkisi oluyor galiba ama gözle görülür bi etkisi yok

Benim genelde 40-50 arası seyrediyor ama tf'lerde çok fazla düşüyor 5 fps olduğu bile oluyor. Umut fakirin ekmeği hocam naparsın deniycem yinede

• özellikle aramda ve tflerde düşmeye etkisi olduğu söyleniyor yorumları yazarsanız gerçek mi değil mi anlarız.
  • valla dediğim gibi bende 20 23 den 28 29 a çekti boş ekranda tf felan olduğunda da biraz etkisi oluyor ama kimse 100 fps birden arttır diye beklemesin :S tek umudum yeni güncellemeyle bence map taki gereksiz efektler azalacak gibi duruyor 10 FPS de ordan arttırız heralde
  • Pazartesi deneme imkanım olucak buraya yazarım hocam.

• bende denedım şimdi izlenimlerimi paylaşacam...
    Hiçbir etkisi olmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BattlerDeluxe -- 7 Haziran 2014; 23:58:51 >
  • bi mok olmuyor umutlanmayın
  • bu ayarlar high ayarlarda oynaynalar icin ise yarar zaten low da oynuyorsaniz grafikleri calismaz . denedim az once golgeler kapali geri kalan hersey acikti goruntu kotulesti biraz farkedebiliyorum fps 30 falan artti ama . 240 falan oldu onceden 180-210 arasi gidip gelirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.